Bilde 1 av Jarlsøveien 62- Leilighet 2 i FjordparkenBilde 2 av Jarlsøveien 62- Leilighet 2 i Fjordparken
Digital salgsoppgave
Jarlsøveien 62- Leilighet 2 i Fjordparken

3124 Tønsberg • Tønsberg kommune

Prisantydning

kr 5 290 000

Omkostninger: kr 15 372Totalpris: kr 5 305 372
Lekker leilighet som kan overtas 13.05.2024- med sjøutsikt, 2 soverom, garasje og tilgang til spa- ny bolig til våren?
Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Internt bruksareal (BRA-i)
61 m²
Bruksareal (BRA)
61 m²
Fellesutgifter
kr 1 769 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 250 / Mnd
Prisantydning
kr 5 290 000
Omkostninger
kr 15 372
Totalpris
kr 5 305 372
Byggeår
2024
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
67240016
card-default

Henrik Aleksander Berg

Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Les om Henrik
Prisantydningkr 5 290 000,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift ved kjøp før 1.mai. (avgiftsgrunnlag: 367 200,-)kr 9 170,-
Oppstartskapital til sameietkr 5 000,-
  
Totalpris kr 5 305 372
Ønsker du/dere helt ny og lekker leilighet til våren?
EIE Eiendomsmegling Tønsberg v. Henrik Berg har gleden av å presentere leilighet 2 i byggetrinn 7 på Jarlsø - Jarlsø Fjordpark- med estimert ferdigstillelse i midten av mai 2024.

Dette blir en pen og svært innbydende leilighet på 61 m² med herlig terrasse på hele 11 m². Man vil få utsikt mot sjøen mot øst og mot nord. I tillegg er det stor, felles takterrasse i 4.etasje i bygget med sittegrupper og utekjøkken - og med ekstra mye sol og utsikt.

Selger har gjort flere tilvalg - blant annet slik at Leiligheten vil få 2 soverom - ett flott hovedsoverom på ca. 10,1 m² med inngang på begge sider,  og ett gjeste-soverom på ca. 7,3  m². Videre er det gang med skyvedørgarderobeskap fra HTH, lekkert baderom med downlights,  Anima marmor fliser på gulv og vegg,  vegghengt klosett, deilig dusjhjørne med glassdører og dusjarmatur "Rainshower Krom", og stort servantskap med speil med LED-lys. Oppvarming av badet skjer med elektrisk gulvvarme.

Romslig kjøkken som er delvis skjermet fra stuen - her blir kjøkkeninnredning i modell "Mood" fra HTH med masse skap- og benkeplass  og integrerte hvitevarer fra SIEMENS - herunder oppvaskmaskin, kjøleskap/frys, induksjonsplatetopp og komfyr. Kjøkkenventilator fra Røroshetta type 490-12 Slimline. 4 spotlights i overskap. Det legges flott enstavsparkett i eik av typen Falster Nausteik.  Leiligheten males i farge "Sommersne". Det blir vannbåren gulvvarme som gir jevn og god varme året rundt.

Lys og delikat stue med delvis åpen løsning mot kjøkken. Fra stuen blir det utgang til terrasse med tredekke og en liten hageflekk - med hekk som avskjerming. Her kan man nyte fine, varme vår- og sommerdager med familie og venner - eller i eget selskap sammen med en god kaffekopp. Og en firbeint venn kanskje? Det blir klargjort for terrassevarmer.

Parkering skjer i garasjekjeller hvor man får egen, avmerket plass - og bod på ca. 5 m². Herfra kan man ta heisen opp til 1.etasje - og man kommer seg tørrskodd fra og til bilen.

I tillegg vil bygget by på det lille ekstra som gjør hverdagen ekstra flott:

Spa- og treningsområde:
Det blir tilgang til felles trenings- og spaområde i første etasje. Rommet leveres ferdig innredet fra utbygger. Spaområde vil bestå av badstue, boblebad, forskjellige typer dusjer samt liggestoler. Utgang til terrasse med sjøutsikt. Her kan trene og nyte livet - uten å forlate bygget. Se egen illustrasjon av Spa-avdelingen.

Gjesteleilighet
I 1.etasje ligger også en liten gjesteleilighet som alle i sameiet vil få tilgang til. Denne leveres av utbygger med dobbeltseng, bad og minikjøkken. Booking og renhold vil bli besørget av sameiet. Dette er ypperlig når man får besøk fra venner og familie som bor litt lengre unna.

For nærmere, komplette detaljer om leveranse og fremdrift - be om eller last ned prospekt.

Ta gjerne kontakt med Henrik Berg på tlf. 459 55 000 så kan man booke ett møte for en nærmere presentasjon av boligen.

Kjøp før 1.mai 2024 - og oppnå lav dokumentavgift
Dersom man inngår avtale om kjøp før 1.mai - så vil man kun betale kr. 9.170,- i dokumentavgift.  Etter 1.mai vil det bli beregnet full dokumentavgift (2,5%) av salgssum - tilsvarende kr.132.250,-.

Beliggenhet
Boligen vil bli beliggende midt på Jarlsø som har blitt ett meget populært boligstrøk - med flott arkitektur - og med masse sol, sjø og flotte uteområder rundt seg.  Fra boligen er det kort gangavstand til sandstranda i vest - og fine turstier som går rundt nesten hele øya.  Det er selvfølgelig også verdt å nevne at det er kort vei inn til Tolvsrød med butikker og handel - og til Tønsberg med "Brygga" , Slottsfjellet, Alti m.m.

På øya er det egen dagligvarebutikk "Joker Jarlsø" - som også er søndagsåpen samt diverse andre tilbud. Jarlsø Eiendom som er utbygger av Jarlsø, har etablert flott rekreasjonsområde for beboerne og besøkende - i tett samarbeid med Tønsberg kommune- blant annet tennisbane, utendørs treningsapparater, lekeapparater og en gangvei som forbinder øst- og vest. Det er også båthavn på Jarlsø - og med en svært populær og vakker skjærgård på utsiden.

Garasje og parkering
Det blir felles nedkjøring til sammenhengende parkeringskjeller for bygg Øst og Vest- som også vil inneholde sportsboder og sykkelparkering. Det blir 1 stk. parkeringsplass som vil tilhøre Leiligheten samt en sportsbod.

Eiendom
Jarlsøveien 62- Leilighet 2 i Fjordparken, 3124 Tønsberg, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 162 Bnr. 2 Snr. 2 i Tønsberg kommune

Det tas forbehold om at Eiendommen ikke er endelig fradelt og seksjonert. Kjøper gir fullmakt til megler å påføre korrekt eiendomsmatrikkel så fort dette foreligger.

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Estimert til ultimo 2.kvartal 2024. Se forøvrig punkt om fremdrift.

Selger
GF Eiendomsinvest AS

Salgsoppgaven gjelder videresalg av leilighet under oppføring. Selger regnes som næringsdrivende og bustadoppføringslovens bestemmelser kommer til anvendelse dersom Kjøper er forbruker. Leiligheten er beliggende i prosjektet Fjordparken Jarlsø som er under utbygging av utbygger Jarlsø Eiendom AS. Det er Selger GF Eiendomsinvest AS som blir Kjøpers kontraktsmotpart.

Ved kjøp før 1.mai 2024 så må Kjøper akseptere å gjennomføre overtagelse direkte med utbygger Jarlsø Eiendom dersom Selger krever dette -  og signere relevante fullmakter og dokumenter i den forbindelse.  Ta kontakt med megler dersom man ønsker utfyllende informasjon rundt dette.

Arealer
Totalt BRA 66 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 61 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 11 kvm

Areal
Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm, BRA-i:61 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 11 kvm

Antall soverom
2

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 202,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 5 000,- (Oppstartskapital til sameiet)
kr 9 170,- (Dokumentavgift ved kjøp før 1.mai. (avgiftsgrunnlag: 367 200,-))
--------------------------------------------------------
kr 15 372,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 305 372,- (Totalpris inkl omkostninger)
Dersom man inngår avtale om kjøp før 1.mai - så vil man kun betale kr. 9.170,- i dokumentavgift.  Etter
1.mai vil det bli beregnet full dokumentavgift (2,5%) av salgssum - tilsvarende kr.132.250,-.

Fellesutgifter
Kr.1 769,- pr.mnd. Basert på estimat kr.29,- pr m2 BRA pr.mnd. Endringer kan forekomme.

I estimatet som ligger til grunn fra Utbygger representerer dette 29,- pr.m² BRA pr. mnd. Dette tilsvarer kr.1.769,- for denne leiligheten. Felleskostnader skal dekke sameiets driftskostnader, som vil omfatte bl.a felles bygningsforsikring, kostnader til administrasjon, drift og vedlikehold av sameiet samt sameiets anlegg og bygningsmasse, forretningsførsel, fjernvarme for felles areal, vaktmestertjenester, snøbrøyting og renhold, TV- basispakke samt strøm i fellesarealer mm. Endelig budsjett utarbeides av styret og vedtas av årsmøtet. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk.

Kommunale avgifter
Kr. 15 000 pr. år

Beløpet er ett anslag basert på standard priser for bolig under 70 m2 i Tønsberg kommune i 2024.  Det tas forbehold om endringer basert på valg av felles renovasjonsløsninger, vannmåler og andre forhold som er utenfor Selgers kontroll.

Beskrivelse
Se eget punkt om leveransebeskrivelse.

Tomt
Det blir felleseiet tomt for Sameiet. Tomten er ikke fradelt og areal foreligger ikke p.t.

Ifølge seksjoneringskart - p.t. ikke seksjonert/tinglyst -medfølger det en liten hageflekk utenfor terrasse. Denne blir enten oppmålt og tillagt boligen som tilleggsdel - eller organisert som eksklusiv bruksrett for inntil 30 år i vedtektene. Det tas forbehold om endringer og/ eller andre løsninger som er utenfor Selgers kontroll.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle adressen.

Skole/barnehage
Husvik barneskole. Presterød ungdomsskole.

Byggemåte
Prosjektet som leiligheten er en del av-  består av 2 bygg- bygg Øst  og bygg Vest -  i 4 etasjer og kjeller. Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK 17 er gjeldende.  Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1. Se forøvrig leveransebeskrivelse.

Primærrom
Primærrom: 61 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Gang/ entré , baderom, stue/kjøkken og 2 soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra plantegning utarbeidet av utbygger Jarlsø Eiendom. Arealet er hentet fra prosjektets plantegninger. Det tas forbehold om at det kan forekomme mindre avvik ved oppmåling av ferdigstilt bolig - uten at dette kan påberopes som mangel. Arealberegningen er i henhold til målereglene i Norsk Standards veileder NS3940 og retningslinjer for arealmåling. Beregningene er foretatt av arkitekt. Det tas forbehold om at størrelse på enkeltrom kan avvike noe, og ett rom kan bli større mens ett annet blir mindre. Antall m2 per rom, terrasse samt vindusinndeling kan variere fra plantegningen etter at endelig detaljprosjektering er gjennomført.

Bruksareal
Bruksareal: 61 kvm

Boder
Det vil bli 1 sportsbod tilhørende boligen. Den vil bli beliggende i parkeringskjeller. Endelig plassering bestemmes av utbygger av prosjektet og kan ikke påvirkes av Selger.

Leveransebeskrivelse
Leveransebeskrivelse er basert på Jarlsø Eiendom AS' sin leveransebeskrivelse for prosjektet Fjordparken samt tilvalg og beskrivelser fra selger. Det tas forbehold om avvik og/eller feil eller endringer. Det gjøres oppmerksom på at man formelt kjøper Leiligheten av Selger - og ikke utbygger Jarlsø Eiendom. Det tas fra Selger forbehold ovenfor Kjøper om endringer bestemt og utført av Utbygger og som Selger ikke kan lastes for men som er blitt pålagt eller funnet nødvendig fra Utbyggers side. Selger forplikter seg til å gi melding til Kjøper om slike endringer uten unødig opphold.

Prosjektbeskrivelsen  beskriver hvilke materialer og arbeider som inngår i leveransen for leiligheten. Leveranser utføres i henhold til teknisk forskrift av 2017 (TEK17).

Prosjektet skal bestå av to bygg i fire leilighetsetasjer og kjeller.  Garasjeanlegg i kjeller med heis og trapp til hver etasje.

BYGNINGENE:
Bygningene utføres med plass-støpt bærekonstruksjon i betong alternativt betongelementer. Fasader blir kledd med teglstein og delvis treverk. Innvendige vegger blir i tre eller stål stenderverk kledd med gipsplater.

TERRASSE/BALKONGER:
Terrassedekke utføres med tremmegulv. Det tas forbehold om at det kan tilkomme bærende søyler på terrasser/balkonger etter detaljprosjektering.

INNVENDIG STANDARD
GULV: Som standard leveres enstavs eikeparkett. På baderom og wc vil det bli lagt fliser på gulv og vegg - i lys marmorimitasjon. Her leveres store matte fliser på gulv og vegger. Gulv og vegg: 60 x 60 cm, Anima marmor. Mindre lignende fliser i dusjnisje.

VEGGER:
Vegger blir malt i farge Sommersne- fargekode: 1002-Y10R.

TAK/HIMLINGER OG TAKLISTER:
Tak leveres i sparklet og malt betong med synlige V-fuger.
I gang og bad blir taket nedforet, med innfelte LED-spotter. God takhøyde i hoveddel av stue, lavere i øvrige rom for fremføring av tekniske installasjoner. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak sjakter, innkassinger, og helt eller delvis nedforede platehimlinger. Listverk blir malt eller leveres ferdigmalt.

KJØKKEN: Kjøkken blir levert med komplett innredning inklusive komfyr, induksjonstopp, kombiskap med kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. LED-dimmbare spotter under overskap. Ventilator i overskap.

BAD: På bad leveres dusj, baderomsinnredning og servant med ettgreps blandebatteri og garnityr. Vegger og gulv blir flislagt, gulv får varmekabler. Vegghengt toalett. Belysningen er downlights i tak. I mindre bad leveres innredning med servant og toalett, de fleste også med dusj. Vannfordelingsskap for tappevann og gulvarmefordelinger er ikke endelig plassert, men vil fortrinnsvis plasseres i bod, garderobe eller bad.

GARDEROBE:
Det leveres garderobe i gang/hall. Selger har valgt skyvedørsgarderobe fra HTH med front One og Speil- med hyllereol og 2 x stang. Se egen illustrasjon som er vedlagt i salgsoppgave.

INNVENDIGE DØRER:
Som standard leveres hvite Swedoor Unique dører eller lignende.

VINDUER/BALKONGDØRER:
Bygget utføres med aluminiumbelagte trevinduer og balkongdører.

GULVLISTER/GERIKTER:
 Det leveres malt eller lakkert listverk til gulv. Gerikter og eventuelt taklister leveres i neopren eller lignende.

HOVEDINNGANGSDØR TIL LEILIGHET:
Det leveres brann/lyddør i henhold til krav som inngangsdør.

VENTILASJON: 
Balansert boligventilasjon. (FABRIKAT? )

ELEKTRISK:
Alle framføringer utføres skjult i vegger og tak så langt det er mulig. Det vil bli downlight belysning i bad/entré i form av innfelte spotter. Det leveres takpunkter i øvrige rom. Selger har bestilt 4 spotter på overskap på kjøkkenet. Belysning leveres i bod og på terrasse. Sikringsskap plasseres enten i bod, gang eller i garderobe i leiligheten. Elektropunkter leveres og plasseres i henhold til NEK 400 for bolig. Det er vedlagt elektrotegning i prospekt.

OPPVARMING OG VARMTVANN:
Leilighetene blir oppvarmet med vannbåren gulvvarme. Våtrom leveres med elektrisk gulvvarme.

TV/TELEFON:
Leilighetene leveres med et telefonuttak og en-to uttak til TV/bredbånd. Bredbånd ligger ferdig koblet til leilighetene. Kjøper betaler selv tilknytnings- og abonnementsavgifter.

PORTTELEFONI:
Det monteres porttelefon med døråpner i hver leilighet. Hovedinngangspartiet får ringetablå med callinganlegg til leilighetene.

RENOVASJON:
Det vil bli etablert delvis nedgravd utvendig avfallssystem for kildesortering etter retningslinjene for Tønsberg kommune

TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG:
Fremføringer til disse blir ikke inntegnet på prospekttegningene. Endelig plassering bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg, elektriske føringer og innkassing av avløp osv.

FELLESAREALER INNGANGSPARTI:
Hovedinngangspartiet blir flislagt og får innvendige trapper og heis til leilighetene. I gangene i etasjene oppover legges det vedlikeholdsvennlig teppe.

HEIS:
Heis fra garasjeanlegg til alle etasjer. Heisen blir dimensjonert etter gjeldende krav.

TRAPPER/TRAPPEROM:
Trapper i betong blir hovedsakelig belagt med fliser og ellers malt.

GARASJEPLAN:
Garasjeanlegget får fjernstyrt rulleport i aluminium. Laveste høyde i garasjen er cirka 205 cm.

GARASJEPLASS OG BOD:
Det medfølger en stk. sportsbod og en stk. parkeringsplass i parkeringskjeller.
El-bil ladestasjon vil ikke leveres av selger.  Det tas forbehold om tilstrekkelig kapasitet på strømnettet i bygningen.

Utbygger Jarlsø Eiendom AS forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av parkeringsanlegget, uteareal utenfor boliger i 1. etasje og bodene vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom, eller bli lagt som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett.

SYKKELPARKERING:
Det blir både etablert sykkelparkering ute og avsatt plass i garasjen.

UTEOMRÅDER:
Området får attraktive grøntområder og beplantning.

UTENDØRS BELYSNING:
Det blir felles utelys ved innkjøringer, interne veier, inngangspartier og på fasade. Hver leilighet får egen belysning på terrasse og balkong.

BRANNVERN:
Det installeres sentralanlegg for brannvarsling i byggene, med detektorer og meldeanlegg i alle leiligheter. Det leveres brannslukkeapparater.

SPESIELLE OPPLYSNINGER OG FORBEHOLD

VEGGTYKKELSER:
Prospekttegningene baserer seg på arkitektens første tegninger før ferdig detaljprosjektering. Derfor må det tas forbehold om at veggtykkelser kan bli endret for å tilpasses nødvendige fremføringer av tekniske anlegg, isolasjonsevne og bæringer.

TEGNINGER:
Tegningene i prospektet er veiledende. Innervegger som er tegnet med hel strek inngår i leveransen.  Gråfarget innredning på plantegninger viser møbleringsmuligheter, og leveres ikke.

UTEANLEGG:
Uteanlegg blir ferdigstilt så fort årstiden tillater det. Dette kan bli etter overtakelse. Utbygger Jarlsø Eiendom AS har ansvaret for dette.

OFFENTLIGE PÅLEGG:
Utbygger Jarlsø Eiendom AS har ovenfor Selger tatt forbehold om endringer grunnet offentlige pålegg som ikke er kjent på salgstidspunktet. Forbeholdet videreføres av Selger ovenfor Kjøper.

AREALER:
Leilighetene og balkongene er målt på tegning og mindre avvik kan forekomme.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  95% av sekundærbolig for 2022. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Eiendommen vil ha adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen blir tilkoblet offentlig vann og avløp. Det vil være sameiets felles ansvar å vedlikeholde ledningsanlegget.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til detaljreguleringsplan av Jarlsø, byggetrinn 5 - med planid 3803 20170153 - og med tilhørende bestemmelser datert 14.03.2018 - med siste endring vedtatt 17.03.2023.
Området er regulert til boligbebyggelse - blokkbebyggelse , kombinert bebyggelse og anleggsformål - kontor/ tjenesteyting, kombinert bebyggelse og anleggsformål - forretning/ tjenesteyting/ næring, energianlegg, lekeplasser, uteoppholdsareal, parsellhage, kjørevei, vei, gang- og sykkelvei, parkeringsplasser, friområde, turvei, småbåthavn på land, badeområde, friluftsområde i sjø og vassdrag, sikringssone - frisikt, faresone - forurenset grunn, og bestemmelsesområde ([ 1- [ 3).

Relaterte planer til eiendommen er:
- Jarlsø, byggetrinn 3 og 4 (vedtatt 25.4.2012, plan-ID 20110033)
- Kai/fergeanløp på Husvik, gbnr. 158/47 (vedtatt 20.3.2013, plan-ID 20110052)
- Jarlsø, byggetrinn 5 (vedtatt 7.11.2018, plan-ID 20170153 )
-Jarlsø, byggetrinn 1 (vedtatt 1.6.2007, plan-ID 52010-B1 )
- Vegsystem til Jarlsø (vedtatt 29.2.2008, plan-ID 52010-B2)
- Jarlsø, byggetrinn 2 (vedtatt 27.3.2009, plan-ID 52010-B3)
- Bryggeanlegg Jarlsø nord (vedtatt 21.5.2014, plan-ID 20130081)
- Jarlsø (vedtatt 6.12.2006, plan-ID 52010)

Det er igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører eiendommen, Jarlsø Nord, plan-ID 3803 20200187.

Tomten sør for Jarlsø Fjordpark er regulert til nærmiljøanlegg og tomten nord for Jarlsø Fjordpark er regulert til bolig.

Jarlsø er regulert for opp mot 415 boligenheter samt næring. Ytterligere utbygging må derfor påregnes i årene fremover. Strandsonen er offentlig tilgjengelig for allmennheten. Forvaltning og drift av veier, bro og øvrige arealer vil betjenes av Jarlsø Eiendom AS eller kommunen.

Reguleringsplan er vedlagt salgsoppgaven. Reguleringsbestemmelser kan fåes utlevert ved henvendelse til megler.

Servitutter / Rettigheter
Boligen vil bli tinglyst som en eierseksjonsleilighet - hvor sameiets tomt skal fradeles fra hovedeiendommen gnr.162 bnr.2. På denne eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/ heftelser som medfølger og som ikke kan slettes:

Bestemmelse om vei, tinglyst 20.09.2007, dagboknr.14126. Rett for gbnr. 162/3 til veirett over gnr.162/2. Kan ikke
slettes uten samtykke fra kommunen.

Bestemmelse om båt/ bryggeplass, tinglyst 05.10.2007, dagboknr.15126.
Erklæring om at båtplasser tilhørende i område kalt S3 og S4 i reguleringsplanen for Jarlsø kalt 52010 som er beliggende på gbnr. 162/1 og 162/2 kun kan eies/ leies ut til hjemmelshavere på Jarlsø - fremleie er ikke tillatt. Erklæringen gjelder for alle fremtidige gbnr. som blir fradelt og kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

Erklæring/avtale, tinglyst 28.09.2012, dagboknr.801364. Skagerak Energi gitt tillatelse til å sette opp 2 trafokiosker som forsyner boligene på Østsiden av Jarlsø på gbnr.162/2. Erklæringen er tinglyst som heftelse på eiendommen gbnr.162/2 og fremtidige
gbnr. som fradeles 162/2 og kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 26.01.2015, dagboknr.70583.
Rett for allmennheten til bruk av stiforbindelse kalt TV(turvei) i kart av detaljregulering av bryggeanlegg på Jarlsø Nord. Tinglyst som heftelse på gbnr.162/2 og 162/15 og kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.

Utbygger Jarlsø Eiendom har ovenfor Selger forbeholdt seg retten til å tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Videre kan Jarlsø Eiendom AS tinglyse bruksretter til fremtidige byggetrinn. Forbeholdene videreføres fra Selger til Kjøper.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. de andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd.

Seksjonseiere får full råderett over egen seksjon.

Kopi av grunnbok med servitutter tinglyst på eiendommen kan fremlegges av megler.

Sameiet
Heimtun &Bryn  er valgt som forretningsfører for Eierseksjonssameiet. Sameiet er foreløpig navngitt til å hete Sameiet Fjordparken Jarlsø.

Utbygger har ovenfor Selger forbeholdt seg rett til å inngå avtaler på vegne av eierseksjonssameiet før overtagelse:

-heisleverandør
- Leverandør av telefonlinje til heiskupeer
-Selskap som forestår fjernavlesning av forbruk av varmtvann og fjernvarme
-Vaktmesterselskap, vaktselskap og serviceverter
-Forretningsfører
-Leverandør av TV og internett
- Serviceavtale garasjeport, sprinkler,  ventilasjonsanlegg, grunnvannspumpe, automatisk avlesning forbruk fjernvarme og andre nødvendige avtaler for drift av fellesarealer
- Leverandør av ladestasjoner for el-bil
- Vask av fellesarealer.
Listen er ikke uttømmende.

Det vil bli opprettet eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 16. juni 2017 nr. 65.
Fremtidig eier plikter å være medlem av eierseksjonssameiet.  Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Eneretten omfatter også balkong/terrasse og/eller privat uteareal.
Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal.
Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet i sine vedtekter må sikre at parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne, gjøres tilgjengelige for disse. Dette kan sikres ved at det i vedtektene inntas en "bytterett " eller lignende ordning. En seksjonseier med nedsatt funksjonsevne som disponerer en parkeringsplass i sameiet, kan kreve at styret pålegger en seksjonseier uten behov for en tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. En slik bytterett ell. vil gjelde uavhengig av eierforhold til parkeringsplassene.

Det er ikke avgjort hvordan rettighetene til parkeringsplass og boder skal sikres. Organiseringen vil enten fremgå av vedtektene og/ eller annen dokumentasjon og/eller ved tinglysning av rettighetene, og alternativt fremgå av seksjoneringsbegjæringen.

For øvrig gjelder lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.
Det vil bli avhold konstituerende sameiermøte der det velges et styre som vil representere sameiet.

Stipulert overtagelse
Forventet ferdigstillelse er 13.mai 2024.  Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt. Endelig dato avtales mellom partene i forbindelse med bud og aksept. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende.

Selger kan ha rett til tilleggsfrister uten kompensasjon til kjøper etter reglene i buofl. § 11 - herunder:

Dersom det oppstår forsinkelser som er utenfor selgers kontroll -  og det ikke var rimelig å forvente at selger eller utbygger kunne ha regnet med denne forsinkelsen på avtaletidspunktet, eller at selger/ entreprenør ikke har mulighet til å unngå forsinkelsen (f.eks. force majeure, streik, krig, ekstreme klimatiske forhold o.l.).

Overtagelse kan tidligst skje når det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, da det er ulovlig å ta boligen i bruk uten at det foreligger enten midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Kjøper har ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger.

Kjøper er kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtagelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, og altså før det foreligger ferdigattest fra Tønsberg  kommune. Selger har krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, selv om overtakelse skjer mot midlertidig brukstillatelse.

Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse, er selger forpliktet til å fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før midlertidig brukstillatelse er utløpt på tid. Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse vil eiendomsmegler bistå partene med å etablere sikkerhet for kjøpernes krav på ferdigstillelse og ferdigattest, f.eks. ved tilbakehold eller ved at selger avgir garanti.

Kjøper kan ikke å nekte å overta selv om fradeling/hjemmelsovergang ikke er gjennomført: Oppgjøret vil i tråd med eiendomsmeglingsloven § 6-9 bli stående på eiendomsmeglers klientkonto inntil kjøper har fått rettsvern eller det er stilt garanti i hht. Bustadoppføringslova § 47. 

Før utlevering av nøkler kan finne sted, skal det dokumenteres at alle innbetalinger inkludert eventuelle tilleggsleveranser er innbetalt som avtalt.

Boligen overleveres ryddet og støvsugd, men ikke utvasket ("byggrengjort").

Ved overtakelse kan det gjenstå mindre utvendige og/eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Gjennomgang og kontroll av fellesarealer vil bli gjennomført med styre i sameiet etter overtakelse av boligene. Dette organiseres av utbygger Jarlsø Eiendom. Kjøper aksepterer at styre i sameiet representerer alle seksjonseierne ved gjennomgang av fellesarealene. Overtakelse av boligene kan ikke nektes av kjøper selv om utomhusarealer ikke er ferdigstilt. Hvis deler av utvendige arbeider ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, skal manglende ferdigstilte arbeider anmerkes i overtakelsesprotokoll. Det gjøres oppmerksom på at leveransebeskrivelsen/utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert, og at endringer vil kunne forekomme.

Dersom det avdekkes mangler ved boligen eller fellesarealene på overtakelsestidspunktet, kan kjøper velge å holde tilbake deler av kjøpesummen som sikkerhet for krav mot selger som følge av manglene. Tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med manglene. Tilbakehold skal protokollføres på overtakelsesprotokollen eller på annen måte skriftlig varsles eiendomsmegler og selger før hjemmelsovergang.

Det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjørs- og overtakelsesdato fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeid med ferdigstillelse av de øvrige boligene, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut. Lov om eierseksjon gjelder. Vedtekter kan begrense korttidsutleie.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 202,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 5 000,- (Oppstartskapital til sameiet)
kr 9 170,- (Dokumentavgift ved kjøp før 1.mai. (avgiftsgrunnlag: 367 200,-))
--------------------------------------------------------
kr 15 372,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 305 372,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen 2 dager før avtalt overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum: 5 290 000,-) (Kr.52 900)

Markedspakke 1 (Finn.no  , Eie.no, Tb.no, Facebook) (Kr.15 500)

Tilrettelegging, utforming av salgsoppgave mv (Kr.14 900)

Oppgjør (Kr.7 900)

Totalt kr. (Kr.91 200)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen.  I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Kjøper må akseptere at garanti kan bli stilt direkte fra Jarlsø Eiendom (utbygger).

Dersom avtale om salg inngås innen 6 måneder etter ferdigstillelse og selger opptrer som ledd i næringsvirksomhet, skal selger stille garanti for oppfylling av avtalen jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtagelse, og minst 5 % av kjøpesummen i fem år etter overtagelse.

Det vil ikke bli stilt garanti dersom Kjøper regnes som å handle som ledd i næringsvirksomhet.

Selgers forbehold
Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger.  I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelse som er retningsgivende.  Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakt en som gjelder.  Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Alle opplysninger i leveransebeskrivelsen er fra Utbygger Jarlsø Eiendom ovenfor Selger gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Forbeholdet videreføres av Selger ovenfor Kjøper som aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende. Selger tar forbehold om endringer pålagt av offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets gjennomføring.

Utbygger har videre forbeholdt seg retten til å organisere parkering, boder og eventuelle andre rettigheter på den måten som anses mest hensiktsmessig. Dette kan være som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter regulert i vedtekter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som særskilt anleggseiendom med ideelle eierandeler, tinglyste bruksretter eller bruksretter fastsatt i vedtekter.

Utbygger forbeholder seg retten til å endre antall seksjoner og sammensetningen av usolgte enheter dersom det vurderes som hensiktsmessig. Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt.  Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse.

Utbygger står fritt til å endre leilighetsnummer i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuell endring av antall eierseksjoner i bygningene.

Selger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste et hvert bud/kjøpetilbud på fritt grunnlag.  Selger kan velge å tildele leiligheten uten å begrunne tildelingen og uten forutgående varsel til andre som har lagt inn bud på samme leilighet.

Videre har selger anledning til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg å anvende eller kreve endringer i standard kjøpekontrakt. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn. Eventuell endring krever også utbyggers samtykke. Se ellers bestemmelsene knyttet til salg av kontraktsposisjon.

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av dem som inngir bud.

Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospektet forøvrig. Prospektet inneholder flere perspektiver, utsiktsbilder og datagenererte bilder, som kan avvike fra endelig oppførelse med hensyn til arkitektur, tekniske løsninger, byggenes plassering på tomten og utsiktsforhold.  Alle illustrasjoner må dermed betraktes som omtrentlige og skissepregede.

Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer.

Dersom det ikke er tatt innspesifiserte bestemmelser i kjøpekontrakten, gjelder følgende krav: De tekniske løsninger skal tilfredsstille plan- og bygningslovgivningen, herunder kravene i teknisk forskrift. Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og konstruksjonsløsninger, samt foreta tilpasninger som er nødvendig etter hvert som tiltaket detaljprosjektertes uten forhåndsvarsel til kjøperne.  Endringene skal ikke redusere byggets eller boligens kvalitet eller vesentlig endre innholdet i prosjektet som sådan.  Slike endringer gir ikke rett til prisjusteringer fra noen av partene. Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over forannevnte bestemmelser, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Seksjonering kan ta tid som følge av lang saksbehandlingstid i kommunen. Eierforholdet reguleres av eierseksjonsloven av 16.06.2017 nr.65. Med eierseksjon: eierandel i en bebygd eller planlagt bebygd og seksjonert eiendom, med enerett for eieren til å bruke en bestemt bruksenhet i eiendommen.

Det tas forbehold om trykkfeil i salgsprospektet. Vi gjør oppmerksom på at salgsprospektet ikke er et juridisk bindende dokument.

I de tilfeller der salgsprospektet og salgsoppgave avviker fra hverandre, er det salgsoppgaven som er gjeldende.  Salgsoppgaven benyttes som vedlegg til bindende kjøpstilbud og er å regne som det bindende juridiske dokumentet.  Det tas forbehold om trykkfeil i salgsoppgaven.

Tegninger, animasjoner og fotografier i prospektet er av illustrativ karakter og definerer ikke nøyaktig innhold av leveranse. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller går byggebeskrivelsen foran. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt.

Kjøper er kjent med at selgers kontraktsmessige leveranse fremkommer av leveransebeskrivelse, situasjonsplan og tegninger som følger vedlagt til prospektet/kjøpekontrakten. Det tas forbehold om mindre justeringer på tegninger og arealer i forbindelse med utarbeidelse av arbeidstegninger. Det gjøres for øvrig oppmerksom på at de plantegninger som er inntatt i dette prospekt kan inneholde avvik i forhold til de mer detaljerte plantegninger.

Alle perspektiver, modell, illustrasjoner og møblerte planskisser i alt salgsmateriell er ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse og det kan ikke bygges et krav på disse. Alle opplysningene i dette salgsprospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standarden.

Alle opplysninger i dette prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige. Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke videreselge (transportere) kjøpekontrakten eller selge boligen videre før hjemmel er overført.

Tilvalg
Pga. fremdrift og snarlig overtagelse er det ikke mulighet for endringer eller tilvalg. Selger har gjort flere tilvalg gjeldende ovenfor utbygger - se vedlegg for utfyllende informasjon.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Arealer er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter.  Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning
Det opereres med prisantydning - ikke fastpris.

Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
67-24-0016

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Ansvarlig megler
Fagansvarlig / Eiendomsmegler Henrik Aleksander Berg

Saksbehandlere
Henrik Aleksander Berg
EIE Tønsberg
Fagansvarlig / Eiendomsmegler
Mob: 45 95 50 00


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jarlsøveien 62- Leilighet 2 i Fjordparken
For mer om objektet
Jarlsøveien 62- Leilighet 2 i Fjordparken

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: