Bilde 1 av Ånnerudvegen 1ABilde 2 av Ånnerudvegen 1A
Digital salgsoppgave
Ånnerudvegen 1A

2040 Kløfta • Ullensaker kommune

Prisantydning

kr 5 850 000

Omkostninger: kr 155 269Totalpris: kr 6 005 269
Ny innholdsrik og flott selveier over 2 plan - lave fellesutgifter - god beliggenhet. Meld deg på visning!
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
119 m²
Bruksareal (BRA)
195 m²
Bruttoareal (BTA)
243 m²
Fellesutgifter
kr 750 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 600 / Mnd
Prisantydning
kr 5 850 000
Omkostninger
kr 155 269
Totalpris
kr 6 005 269
Byggeår
1954
Tomt
Eiet tomt 1032 m²
Oppdragsnummer
15200015
card-default

Kasia Ostrowska

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Kasia
Prisantydningkr 5 850 000,-
Pantattest kjøperkr 199,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000,-)kr 146 250,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 6 005 269
Eiendom
Ånnerudvegen 1A, 2040, Kløfta, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 17 bnr. 60 snr. 2 i Ullensaker kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 195 kvm, Bruttoareal: 243 kvm

Byggeår
1954

Tomt
Eiet tomt 1032 m²
Tomten er opparbeidet med gruslagt parkeringsplass, plen og beplantninger.

Prisantydning
5 850 000

Andel f.gjeld/Formue
Ingen fellesgjeld eller fellesformue.

Totalpris inkl. omkostninger
5 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
146 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

155 269,50 (Omkostninger totalt)

6 005 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.750,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnad inkluderer forsikring og snømåking.

Kommunale avgifter
Kr. 7 200 pr. år

Eier
Bowlingkameratene as

Beliggenhet
Meget attraktiv beliggenhet med gangavstand til skoler, barnehager, idrettsplass og kollektiv transport.
Kløfta er svært sentralt med kort vei til E6 og Gardermoen, samt fine rekreasjonsområder, noe som har gjort stedet til et populært område å slå seg ned i. Her finnes noe for alle!

Ved å benytte bil fra Kløfta tar det ca.

8 min til Jessheim
14 min til Skedsmokorset
15 min til Oslo lufthavn
18 min til Lillestrøm
20 min til Strømmen
27 min til Oslo

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Rosterud barnehage ligger bare noen hundre meter fra boligen. Kløftahallen barnehage og Alvheim barnehage ligger ca. en 1.3 km bort. Bakke skole, Åreppen skole og Vesong Ungdomsskole ligger også i nærheten. Det er videregående skoler i Jessheim, Nannestad, Årnes og Lillestrøm.

Offentlig kommunikasjon
Det er gangavstand til Kløfta stasjon som har gode kommunikasjonsmuligheter med tog og buss til Oslo, Jessheim og Lillestrøm. Det tar ca. 15 minutter til Gardermoen og 30 minutter til Oslo.
Det er en bussholdeplass på Gamlevegen (foran huset) hvor buss 405 med rute Kløfta - Ask og buss 425 med rute Kløfta - Oslo Lufthavn stopper.

Fritidstilbud
Det er dessuten kort vei til butikker, treningssenter og friluftsområder. Sportica treningssenter og Kløftahallen idrettshall ligger innom 10 minutter med gangavstand. Ullensaker har et tilbud til alle med sine 38 idrettslag, 51 kulturlag og 21 humanitære organisasjoner - her er det noe for enhver interesse. Jessheim idrettspark innehar bl.a. fotballbaner, friidrettsbane, skøyte og curlingbane. Ny flerbrukshall ble oppført i 2014. Boligen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder i Hiltonskogen og i Romeriksåsen, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Det tar 8 minutter med bil til Jessheim storsenter med 145 butikker og alle bymessige fasiliteter, inkludert Ullensaker Kulturhus med kino, kunstgalleri og teater/konsertsal.

Inneholder
Kjeller: Trapperom, teknisk rom, kjellerrom, bad, kjellerstue.

1. etasje: vindfang, trapperom/gang, stue/kjøkken, soverom, bad. Treterrasse på 25 kvm med adgang fra stue.

Byggemåte
Grunn består av støpte dekker. Ny drenering i 2019. Grunnmur i betong, boligetasje med bindingsverk og malt luftet stående panel. Museband er montert. Hvite formpressede fyllingsdører. Vinduer og vindusdører i PVC med 2 lags isolerglass fra 2018. Brann- og lydklassifisert entrédør med malt overflate og glassvindu. Saltak med nyere betongtakstein i 2019, isolert skråtak. Takrenner fra 2019 og nedløp er i lakkert stål og ført ned i grunnen. Innvendig trapper med lakkerte trinn og håndløpere, malte vanger og spiler. Oppbygd terrasse i impregnert tre på betongsøyler. Støpt dekke over kjeller og på terrasse i 2. etasje, ellers bjelkelag i tre som er ekstra isolert mellom boenheter.

Primærrom
Primærrom: 119 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 195 kvm

Boder
Godt med oppbevaringsplass i kjeller.

Standard
Kjøkken
Nytt kjøkken fra 2020. Innredningen består av høyglansede hvite overflater. Det er integrerte hvitevarer som stekeovn, keramisk koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys.

Bad/WC
2 nye flisbelagte bad fra 2020 med varmekabler. Innredet med wc, dusj og servantbenk. Innredningen består av høyglansede hvite overflater.

Vegger
Består av malte gipsplater. Fliser på bad.

Gulv
Eikeparkett. Fliser i entrè og bad.

Himling
Malte plater.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 25.9.2020 som omhandler Ånnerudvegen 1A.

Oppvarming
Generell oppvarming med varmekabel i 1. etasje og bad.

Kommunale avgifter
Kr. 7 200 pr. år

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter inkluderer forsikring og snømåking.
Fellesutgifter: kr 750,- pr.mnd.
Eiendommens andel felleskostnader fordeles i henhold til sameiebrøken (208 / 616). Felleskostnader fastsettes av sameiet, dvs. de fire eierne i fellesskap. Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er forsikret.

Formuesverdi
Ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør ca. 30% av beregnet markedsverdi og ca. 80% av sekundærbolig. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Eierseksjonen hører til boligsameiet "Sameiet Ånnerudvegen 1".

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter og husordensregler. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet. Altibox fiber er installert  i veggen.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene. Grøntanlegget eller lekeområder som sandkasser skal ikke benyttes som luftegård for hunder, katter etc.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Det er i vedtektene fastsatt at styret skal underrettes om ny seksjonseier eller leietaker av en seksjon. Styret kan kun nekte godkjenning dersom det foreligger saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 24, tredje ledd. Styret skal til enhver tid kjenne identiteten til ny eier eller bruker. Dersom en seksjonseier leier ut sin bolig skal han påse at leietaker skriftlig forplikter seg til å følge sameiets vedtekter, ordensregler og vedtak av årsmøter og styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Det er installert vannmåler.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan. Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Det er planlagt gang- og sykkelveg langs Gjerdrumsvegen, med strekningen Tveiterhellinga - Ånnerudvegen som en del av skoleveg til Bakke skole og Åreppen skole.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
146 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 850 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

155 269,50 (Omkostninger totalt)

6 005 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
1 % av salgssummen,

kr 14 900 i markedspakke,

kr 1950 i visningshonorar.
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse.

Oppdragsnummer
15-20-0015

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. hus forsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovhenvisning
Solgt med utg.pkt. i lovens normalordning (uten "as is"-forbehold)
Boligen er nyoppført og har ikke vært brukt som bolig i mer enn 1 år på avtaletidspunkt. Kjøper er videre forbruker og selger har gjort salget som ledd i næringsvirksomhet. Eiendommen er på denne bakgrunn ikke solgt "som den er" iht. avhendingsloven § 3-9, jf. avhendingsloven § 1-2 annet ledd. Lovens normalordning som beskrevet i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 gjelder, og evt. feil/mangler vil reguleres av avhendingsloven § 3-1 flg.

Avdeling
Elite Eiendomsmegling AS
EIE Ullensaker
Org. nr:979409575
Trondheimsvegen 72
2040 Kløfta
Tlf: 63 98 00 64, Fax: 63 98 13 70

Ansvarlig megler
Bjørn Carlberg
Advokat / fagansvarlig
40 40 76 01   / bc@eie.no

Saksbehandlere
Kasia Ostrowska
EIE Ullensaker
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 36 35 67 / E-post: kao@eie.no

EIE Ullensaker
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Ånnerudvegen 1A
For mer om objektet
Ånnerudvegen 1A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: