Eie Asker boligpriser
Aktuelt

Nyhetsbrev september 2016

Boligprisene steg med 2,8 prosent i august. Boligprisene er 9,1 prosent høyere enn for 12 måneder siden, ifølge tall fra Eiendom Norge.

– Som forventet ble det en sterk boligprisutvikling i august. Prisveksten er imidlertid sterkere enn tidligere år, og det har vært boligprisvekst i alle deler av landet sist måned, sier Eiendom Norges administrerende direktør, Christian Vammervold Dreyer.

Byene med sterkest prisutvikling var Lillehammer og Asker med 3,5 prosent. Svakest utvikling hadde Bergen og Stavanger med en vekst på 1,3 prosent. Oslo og Hamar har hatt sterkest prisutvikling de siste 12 månedene med en vekst på henholdsvis 16,3 og 12,9 prosent.

I august ble det solgt 8628 bruktboliger, en økning på 8,2 prosent sammenlignet med august 2015, skriver Eiendom Norge i en pressemelding.

– Det har etter sommerferien vært stor aktivitet over hele landet, og antall salg er rekordhøyt for august å være. Vi ser også at markedet i Rogaland viser en kraftig forbedring, og det er her solgt 26,8 prosent flere boliger i august i år sammenlignet med i fjor, sier Dreyer.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel