Aktuelt

Over 48.000 kroner kvadraten på Kløfta

Eidsvoll Ullensaker Blad – artikkel| Over 48.000 kroner kvadraten på Kløfta

Selv med en relativt høy kvadratmeterpris får du en halvpart av en tomannsbolig med tre soverom og garasje. Boligene er ekstremt arealeffektive, sier daglig leder Bjørn Granli Jokstad i Eie Eiendomsmegling Avdeling Ullensaker til EUB.To tomannsboliger innerst i en blindveg i Vestre Skibakk på Kløfta ble lagt ut for salg sist fredag. Allerede søndag var den første solgt. Prislapp? 3.150.000 kroner. Halvpartene i tomannsboligene har primærrom på 65 kvadratmeter. Salgssummen gir en kvadratmeterpris på over 48.000 kroner.

– Ta med garasjer, boder og sånt så får du bruttoareal på 98 kvadratmeter, poengterer Granli Jokstad.

Tomannsboligene ligger bak en støyskjerm kun et lite steinkast fra E6. Marché Kløfta ligger kun noen hundre meter unna.- Herfra tar det kun ti minutter å rusle til Kløfta stasjon og resten av sentrum. Det er heller ikke mer enn et par hundre meter til bussholdeplass der ­TIMEkspressen stopper. Den går direkte til Økern, Helsfyr og Oslo Sentralstasjon. Det er også trygg gangavstand til barnehager, barneskole, ungdomsskole, samt rekreasjonsområder og idrettsplass, sier Granli Jokstad. Fra april i fjor til april i år steg snittkvadratmeterprisen for boliger til salgs i Ullensaker fra 30.614 til 32.535 kroner, ifølge nettstedet finn.no. Dette var en økning på seks prosent.

Boklare i august
Boligene skal være innflyttingsklare i august.
– Det er ikke så ofte det kommer en halvpart av en tomannsbolig i den størrelsen for salg. Det er unikt. Her er det også gode sol forhold, noe som naturligvis betyr mye.
– Hvordan vil du beskrive eiendomsmarkedet nå?
– Det er bra trykk. Vi hadde ikke forventet å selge den første halvparten i tomannsboligen allerede etter to dager. Det sier noe om at folk følger med, og slår til når de ser boligprosjekter som er interessante for dem.
– Hva vil du si om boligsalget på Kløfta?
– Det er hett her. Jessheim er naturligvis det heteste markedet på Øvre Romerike, men Kløfta og Råholt ligger like bak. Det er mange som ønsker å bosette seg i disse områdene også, sier Bjørn Granli Jokstad i Eie Eiendomsmegling til EUB.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel