Solgte eiendommen for 12,1 millioner, 2,2 millioner over prisantydning. - Folk gikk mann av huse og forsøkte seg på kupping av boligen før visning.
Aktuelt

Over en million over prisantydning

 Hva har Lychesvingen 7, Drammensveien 46 og Furulundsveien 7G til felles? Jo, boligene oppnådde alle rekordhøye priser i mars. To av boligene er oppussingsobjekter og opplevde enorm respons da de ble lagt ut. Alle boligene ble forsøkt kuppet før visning.

Synnøve Nyhagen, som meglet Drammensveien 46 brukte kun to dager på å selge boligen.

– Jeg la ut boligen uten visningstider fredag og boligen ble solgt etter budrunde søndag. Boligen må pusses opp, men det la ingen demper på interessen. Det er nemlig ikke ofte at så store leiligheter med parkeringsplass selges i området. Det er nok også grunnen til at prisen ble rekordhøy, sier Nyhagen.

Nyhagen solgte boligen for 1,2 millioner over prisantydning, til kr 11, 2 millioner.

Også oppussingsobjektet i Furulundsveien på Bestum i Oslo fikk stor oppmerksomhet. Eiendomsmegler, Marit Tukjær Lie solgte eiendommen for 12,1 millioner, 2,2 millioner over prisantydning. – Folk gikk mann av huse og forsøkte seg på kupping av boligen før visning, men jeg rådet selgerne til å ha is i magen. Det viste seg å være lurt i dette tilfellet, sier Tukjær Lie.

 

 I Lychesvingen 7 i Sandvika opplevde megleren, Ina Fosen folkevandring.

-Dette er en sentral leilighet hvor målgruppen her er voksne mennesker som ønsker en leilighet de kan bli gamle i. Denne kjøpegruppen  trenger tid og jeg tilpasset annonsen og visningene etter dette. I tillegg ble boligen markedsført med avisannonser, sier hun.

Det var totalt 5 budgivere involvert i budrunden, og det var spesielt to budgivere som skulle ha leiligheten, «koste hva det vil.»

-Jeg anbefalte selger ikke å akseptere bud hvis hun skulle få noe direkte. Vi skulle gjennomføre budrunde. Leiligheten ble solgt for kr. 9 700 000,-, 1,2 millioner over prisantydning, forteller Fosen.

Når det gjelder kjøperen er megleren sikker på at også han er fornøyd med kjøpet.

-Min følelse er at kjøper er kjempefornøyd, selv om budrunden var tøff. Han skal ikke selge på mange år, og min mening er at han sitter på en unik perle og en god investering tross alt, avslutter hun.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel