«Villa Glitre» i Voksenkollveien 4 i Oslo markedsføres som en unik eiendom med over fem mål tomt, med panorama over fjorden og byen.
Aktuelt

Priskutt på 12 millioner på Holmenkollen perle

«Villa Glitre» i Voksenkollveien 4 i Oslo markedsføres som en unik eiendom med over fem mål tomt, med panorama over fjorden og byen. Eiendommen ble lagt ut for salg på Finn.no fredag, med visning lørdag og søndag.

Trykk på «Villa Glitre» for å se annonsen.
Prisantydning: 28 millioner kroner. – Original artikkel på DN.no
Dét er hele 12 millioner under den tidligere prisantydningen på 40 millioner kroner ifjor høst. Den gangen var det Eony som prøvde å selge eiendommen.

Nå har Eie Eiendomsmegling ved megler Cecilie Beckmann overtatt salget. Prisantydningen har også gått ned fra 40 til 28 millioner, som er dagens takst på eiendommen.

– Takstmannen mener at 28 millioner er rett pris, og vi er selvfølgelig åpne for bud. Det er en helt eventyrlig eiendom med tre bygninger og stor fantastisk utsiktstomt. Men det er mye som trengs å gjøres her. Likevel har den et kjempepotensial, enten det er én person som ønsker å kjøpe eller to-tre familier som ønsker å gjøre noe helt spesielt ut av tomten, sier eiendomsmegler og partner Cecilie Beckmann i Eie til DN.

Får arkitektforslag på kjøpet

– Vi selger eiendommen som det står, men har engasjert en arkitekt som har kommet med ulike forslag til hvordan man kan utvikle eiendommen videre. For siden det er snakk om enorme arealer, er det også store muligheter, sier hun.

Flere interessenter

– Vi har flere interessenter som har kontaktet oss, så jeg er spent på hvordan visningene vil gå i helgen, sier Beckmann.

– Igår solgte jeg en treromsleilighet på Oppsal til godt over takst, og nå skal jeg selge denne unike eiendommen i Holmenkollen. Det er gøy med stor variasjon, jeg selger ikke akkurat denne typen eiendommer hver dag!

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel