Aktuelt, Inspirasjon

Pynt boligen din med årets farge

Sølvgrønn, økologisk grønn, stille grønn, smakfull grønn, smaragdgrønn og tropisk grønn er fargene vi kommer til å se mye av 2019.

I november ble grønt kåret til årets farge i 2019 av Fargerike. Man kan se et tydelig preg av farger som er inspirert av naturen de siste årene. I fjor var det blå som ble kåret til årets farge og regjerte mye av fjorårets interiør i forskjellige hjem.

Hvis du ikke ønsker å ta den helt ut med å male veggene eller skifte ut store møbler kan du følge trenden selv med små endringer. En enkel vase, pute eller lysestake i grønn kan virkelig bringe frem liv i en hvit stue eller på et soverom.

Vase og blomsterpotte fra Kremmerhuset.

I tillegg til å pynte boligen din med slikt tilbehør gjør det også mye å kjøpe noen grønne planter å sette rundt i de forskjellige rommene. Ingenting gjør et hjem mer koselig enn levende planter og farger. Pynt opp med pledd, gulvtepper, bilder og annet tilbehør for å skape et hjem i din bolig. Det er også lov å blande forskjellige grønnfarger for å mikse det opp litt.

Fat og skål fra H&M Home.

Det er ofte ikke mye som skal til for å «piffe» litt opp i et rom. Se hva slags fargetoner som er i rommet fra før av og match hvilken grønnfarge som kan passe best til ditt rom.

Puter og vase fra Milla Boutique.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel