ettromsleilighet i Uelandsgate 8
Aktuelt

Reiser hjem fra ferie for å gå på visning

Lars Faale på Eie Stabekk forteller at det fortsatt er høyt trykk på visningene.

På sommeren legges det færre boliger ut, men interessen er ikke like avtagende som etterspørselen. Dermed kan du fortsatt gjøre både gode salg og kjøp i sommer.

– Jeg kan anbefale å selge nå. I fellesferien har folk bedre tid til å dra på visninger. De senker skuldrene og roer seg ned. Det er ofte hyggelig stemning, og de setter pris på at de møter av avslappet megler i t-shirt og shorts, sier Faale.

Han mener folk prioriterer visninger.

Selv om familien er på ferie, er mange bare et par timer unna på hytta eller feriehuset. Far kommer gjerne inn til byen og sjekker aktuelle boliger, og hvis noe er interessant kommer mor kjørende etter, avslutter han med et smil.

Høysesong for små sentrumsnære boliger

– Nå starter høysesongen for salget av små, sentrumsnære leiligheter. Så langt juli har vi hatt jevn aktivitet over hele landet, og tallene tyder på at det vil bli høy omsetning. Det er særlig mindre, sentrumsnære leiligheter som selges raskt, sier Eie Eiendomsmegling-sjef Hedda Ulvness.

Meglerkjeden kan melde om volumøkning på over 30 prosent i juni, og nylig dukket hele 120 interessenter opp på visning av en ettromsleilighet i Uelandsgate 8. Leiligheten på 37 kvadratmeter endte på 2,52 millioner kroner, 620.000 over takst.

– Visningsdeltagerne var unge enslige, unge par, samt foreldre som kjøper til barn, forteller Eie-megler Roy Røisland.

Røisland anbefaler å la usolgte boliger ligge på nett i sommer, og vet av erfaring at gode salg også forekommer i fellesferien. For mindre sentrums-nære leiligheter er juli og august blitt som høysesong å regne.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel