En hytte på Nordstrand på 26 kvm ble solgt til hele 6.500.000 kr. Det gir en svimlende kvadratmeterpris på 250.000 kr.
Aktuelt, Hytte og fritid

250.000 kr meteren for denne perlen

En hytte på Nordstrand på 26 kvm ble solgt til hele 6.500.000 kr. Det gir en svimlende kvadratmeterpris på 250.000 kr.

– Jeg har aldri opplevd lignende. Det er en frisk kvadratmeterpris.Dette er helt klart en rekord for en seksjon. Jeg har aldri hørt om en tilsvarende sum, så sånn sett er det unikt, sier eiendomsmegler Per Christian Søreng ved Eie Eiendomsmeglings kontor på Aker Brygge.

Hytten som ble solgt torsdag har 180 graders sjøutsikt, 54 meter strandlinje og båtplass. Glade kjøpere kunne kapre perlen etter en hard budrunde med 22 budgivere. På visningen var det over 50 personer. Sluttsummen endte på 6.500.000 kr.

– Dette er en sjelden strandeiendom med meget flott beliggenhet rett nedenfor Ljan på Nordstrand. Man kan sykle til Oslo sentrum på 10 minutter. Det er bussholdeplass rett ovenfor. Egen parkeringsplass for bil samt båtmulighetene, gjør denne eiendommen spesielt attraktiv, sier Søreng.


PÅ Brygga

Hytta ligger PÅ brygga. Kompakt strandeiendom med brygge, båtbøye, småbåtlagune. Liten, men flott og kompakt strandtomt på 321 kvm.

– Her får kjøperne en maksimalt utnyttet hytte på 26 kvm p-rom samt to hemser. Et attraktivt, flytt-rett inn-objekt, sier Søreng.

Søreng kan fortelle at det var mange som var på visningene.

40 av dem skrev seg opp på budlisten, mens det ble gitt 22 bud fra de syv som la inn bud.


Klikkvinner på nett

Det er langt over det som er vanlig.

– Annonsen på Finn.no har hatt over 15.000 visninger. Den fikk mye drahjelp i sosiale medier. Vi har lagt den ut på LinkedIn, Twitter, Facebook og Instagram, og den ble raskt en klikkvinner, sier markeds- og kommunikasjonssjef Maren Synnevåg i Eie eiendomsmegling.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel