Aktuelt

Megler/trainee til Eie Sandefjord

Eie eiendomsmegling er Norges største privateide eiendomsmeglerforetak og har i dag over 40 kontorer rundt omkring i hele lander. I januar 2018 åpner vi et kontor i Sandefjord. Kontoret vil bestå av 7 erfarne meglere, men vi ønsker enda flere på laget! Vi legger stor vekt på å drive seriøs eiendomsmegling, der kunden skal få den beste totalopplevelsen av salgsprosessen. Kompetente og engasjerte meglere, kombinert med et godt produkt skal sikre dette.

Vil du bli en del av vårt nye dreamteam?

Vi er ute etter flere meglere og/eller traineer som brenner for skikkelig eiendomsmegling! Det er viktig for oss at megler sørger for at både kjøper og selger er strålende fornøyde når bolighandelen er avsluttet og at megler forstår hvilke markedsmessige grep en skal gjøre for å oppnå best mulig salgspris for boligen. Vi er derfor ute etter dyktige og erfarne eiendomsmeglere, men også traineer som har lyst til å lære og bli en del av dreamteamet til vårt aller nyeste Eie kontor i Sandefjord.

Vi søker deg som allerede har et etablert navn i bransjen eller som har ambisjoner om å få det!

Dersom du går med tanker om å bytte jobb eller du ønsker ytterligere informasjon vedr. Eie og mulighetene som Eie kan tilby deg, så ta kontakt med administrerende direktør Hedda K Ulvness på tlf: 90 04 47 39

Vennligst send søknad og cv på mail til: eiesandefjord@gmail.com

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel