Aktuelt

Satser på nytt kontor på Frogner: – Vi ønsker å levere Oslos råeste boligannonser

For snart seks år siden var Ole Anders Teslo med å starte sitt første Eie-kontor i Bergen. Etter stor suksess tar han med seg all kunnskapen han har fått og åpner nytt kontor på Frogner og Aker Brygge.

– Vi er en utfordrer som ikke er redd for konkurranse. Frogner, og Aker Brygge, som er en del av vårt hovedområde, er kanskje det tøffeste markedet i Norge, med flere profilerte foretak og noen av de beste meglerne i Norge. Når vi nå etablerer enda et kontor så ønsker vi å ta opp kampen med de beste i klassen, sier Teslo.

Ønsker å ha Oslos beste boligannonser

Da Teslo, med sine partnere, startet sitt første Eie-kontor i Bergen var de tre ansatte. Etter stor suksess de siste årene har de vokst til to kontorer med 26 ansatte. Teslo mener dette er en reise som betyr at kundene liker deres tilnærming til eiendomsmegling.

Når han nå starter opp på Frogner ønsker han å vise hvor stor forskjell det faktisk utgjør å presentere boliger skikkelig.

– Vår klare ambisjon er å levere over kundens forventning hver eneste gang, og det ønsker vi å gjøre ved å levere Oslos råeste boligannonser. Vi har tette og eksklusive samarbeid med de beste innen foto, og klargjøring av bolig og styling, forteller Teslo.

Klare til å vise frem sine styrker

Kontoret ligger plassert i Frognerveien 22, og er allerede klar for kunder som ønsker å selge boligen sin. Teslo, sammen med teamet på seks personer, gleder seg til å vise frem, og levere over kundens forventning gjennom skikkelige boligannonser, som igjen skal gi kundene våre den høyeste prisen for sine eiendommer.

– Vi elsker å følge med på trender, interiører, arkitektur og eiendomsmarkedet. Vi skal videreføre «magasinfølelsen» i boligannonsene våre, som vi vet appellerer bredt, sier Teslo.

Gjennom mange år i Bergen, med unike tall på deres annonser og utallige eksempler på hvor forskjellen mellom en «normal» annonse og en skikkelig god annonse, gleder han seg til å ta opp kampen her i Oslo og vise frem hva de kan.

– Fra første dag har «skikkelig eiendomsmegling» vært en rød tråd i alt vi gjør. Dette har sammen med unike presentasjoner vært det kundene verdsetter høyest, og det er det som gjør at vi har lyktes. Vi har kommet for å bli, avslutter Teslo.

Les mer om kontoret og ta kontakt med meglerne her.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel