idyllisk småbruk
Inspirasjon, Selge

Selger idyllisk småbruk

De som kjøper dette småbruket må like å bo på gamlemåten. Her er det bare utedo og utendørs dusj, skriver Drammens tidene.

Rett før helgen ble det lagt ut et idyllisk småbruk til salgs på Snarum. Huset er laftet, har smårutete vinduer og kongeblå dør. Inne er det bonderomantikk med blått kjøkken, gammeldags svartovn og mange antikviteter. På kjøkkenet for eksempel henger kobberkjeler, tallerkenrekke og melkespann.

Mesteparten av interiøret og antikvitetene følger med huset. En del var der allerede da Anne Vibeke Lilloe kjøpte småbruket for 11 år siden. En del har hun også tilført, men hun synes tingene hører hjemme der.

– Herlig sted

Lilloe arbeider som diplomat, blant annet har hun vært ambassadør i Sarajevo. Småbruket har hun brukt som base i Norge og til sommerferier.

– Det er et helt herlig sted å slappe av, sier Lilloe til Drammens tidene.

Men nå drar hun på årene, og synes det blir mer jobb enn hun greier på småbruket.

– Det er ikke med lett hjerte jeg selger, men det krever mye vedlikehold, sier Lilloe.

Utedo og utedusj

I tillegg til hovedhuset er det stabbur, løe og utedo. Huset har ikke WC, så de som kjøper må bruke det lille huset med hjerte på døra. Huset har heller ikke dusj inne, men det er en utvendig dusj.

– Mange ønsker seg nok WC, men vi tror jo noen kan synes det er sjarmerende, sier megler Knut Rickoff Christensen fra Eie eiendomsmegling.

-Er det mulighet for do og dusj inne?

– Det er ingen umulighet. I dag er det så mange fine løsninger, men det kan jo også være noen som synes det er sjarmerende som det er, sier Christensen. Men skal man få bad inne må man ofre kammerset, sier Lilloe til Drammes tidene.

Romantisk

Ifølge megleren har det vært stor interesse for småbruket med prisantydning på to millioner. Tre dager etter det ble lagt ut har 7 500 vært inne og sett på det på finn. Visning er neste helg, men allerede i pinsen har noen bedt om privat visning.

Megler Christensen skjønner godt interessen, skriver Drammens tidene.

– Det er så romantisk. Det er fred, stillhet, vakker natur. Det er det stikk motsatte av bylivet. Det gir en god følelse, sier Christensen.

Se annonsen her eller Les originalartikkel her (krever innlogging).

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel