eie eiendomsmegling stavanger
Aktuelt

Slik er situasjonen i boligmarkedet i Stavanger

Tidligere denne uken skrev E24 om hvilke byer og bydeler som ifølge meglerne holder stand i et fallende boligmarked. Blant de største byene i Norge har Stavanger hatt den svakeste veksten de siste årene. Oljebyen kommer likevel sterkest ut over en tiårsperiode, med en boligprisvekst på 90,4 prosent.

– Det er spesielt i Stavanger om dagen. Markedet er betydelig roligere enn det vi er vant med. Likevel omsettes det boliger, forteller Espen Eide i Eie Stavanger til E24.
Eide forteller E24 om leilighetssegmentet øst i Stavanger, hvor det er bygget mange nye boliger over relativt kort tid de siste årene, som opplever den største prisbremsen. Ifølge Finn.no, er Stavanger Øst området med flest boliger til salgs i Stavanger, med 275 annonserte objekter sier Eide til E24.

– Til eventuelle neste oljeprisoppgang, vil det være et antall leiligheter med middels kvalitet eller dårligere som blir tomme. Eksempel på dette er boliger med enkel standard og kjellerleiligheter spesielt i randsonen av byen, sier Eide.

Les originalartikkelen her

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel