Du trenger ikke å bla opp millioner for en hytte i Asker og Bærum. Den billigste i øyeblikket har en prisantydning på under en halv million kroner.
Aktuelt, Hytte og fritid

Slik er Asker og Bærums billigste hytte

Du trenger ikke å bla opp millioner for en hytte i Asker og Bærum. Den billigste i øyeblikket har en prisantydning på under en halv million kroner.

På finn.no ligger millionhyttene i Asker og Bærum på rekke og rad – fra 11,9 millioner kroner for en luksushytte i Måkeveien på Gåsøya og ned til hytter rundt én million kroner. Men det finnes unntak. I Jomarveien på Skui er en 45 kvadratmeter stor hytte til salgs for en mer overkommelig pris.

– Dette er en hytte uten vann og strøm, og med enkel standard. Eieren har imidlertid vedlikeholdt den godt, så det er en god hytte selv om den er enkel. Nytt tak er det også, påpeker eiendomsmeglerfullmektig Ole Herman Grongstad hos Eie.

Halv million

Taksten er på 550.000 kroner, men prisantydningen er satt til 490.000 kroner for den ett mål store eiendommen.
Grongstad forteller at han solgte en annen hytte i samme del av Bærum for 410.000 i desember.

– Denne ligger øverst i et lite hyttefelt, og det at den mangler vann og strøm påvirker prisen. Men det er en fin hytte, mener Grongstad.

Stor interesse

Interessen for fritidsboliger i marka rundt Asker og Bærum er stor.

– Generelt kan jeg si at hytter i Asker og Bærum er attraktive på grunn av kort reisevei for mange hyttekjøpere, sa Christian V. Dreyer i Eiendom Norge til Budstikka nylig.

Ifølge Dreyer er interessen for fritidsboliger på fjellet sterkt stigende og det ble fra februar 2014 til februar 2015 solgt 3.188 fjellhytter i Norge. Det er en økning på 26 prosent fra året før.

Den typiske fritidsboligen på fjellet i Norge koster 1.500.000 kroner.

Original artikkel på Budstikka.no

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel