Aktuelt, Inspirasjon

Slik kan du pynte til Halloween

Det er én gang i året man faktisk slipper å pynte boligen sin til å se hjemmekoselig ut, men heller dekorere med skumle effekter og gjenstander. Nemlig Halloween!

Enten du har invitert inn til Halloween-fest eller bare ønsker å gjøre det mer spennende for barna som kommer for «knask eller knep», er det alltid gøy med begivenhenter man kan gjøre noe ekstra.

(saken fortsetter under bildet)

Dekorasjoner/gresskar

Det finnes mange butikker hvor du kan kjøpe pynt til slike arrangementer, men det er også mulig å lage mye selv, om man har tid til det. Gresskar er kanskje det som minner mest om Halloween og er absolutt en stor favoritt. Kjøp inn gresskar, som du kan dekorere med utenfor utgangsdøren. Det første du gjør er å skjære av toppen (denne skal brukes igjen etterpå). Bruk en øse eller skje til å fjerne alt innholdet i gresskaret. Deretter kan du bruke en tusj til å tegne på ønsket «ansikt» foran på gresskaret. Bruk et skarpt redskap til å skjære ut ansiktet du har tegnet opp (vær forsiktig da skallet er veldig hardt). Til slutt kan du tenne et telys i bunnen og igjen sette på toppen. Så enkelt har du en kul effekt utenfor boligen din!

Kaker og cupcakes

Hvis du har invitert inn til fest er det spesielt kult å lage mat eller dessert som er Halloween-inspirert. For eksempel kan du lage helt vanlige cupcakes, men bruke oransje eller sort conditor-farge i glasuren slik at de får et mer spennende utseende. I tillegg kan du pynte med små symboler du har skåret ut fra en marsipanbit. Eller du kan lage glasur i forskjellige farger å «tegne» på toppen av muffinsen. Det skaper en ekstra effekt på festen!

Lag et skremmende middagsbord

Hvis du skal ha gjester til Halloween er det gøy å lage til et passende middagsbord. Dekk med sort duk, detaljer som små falske edderkopper eller noe annet skremmende og levende lys. Prøv å bruk sort og oransje som er farger som minner mest om Halloween. Det også kult å pynte med et mindre gresskar på bordet og ha et levende lys innvendig.

Demp belysningen og prøv å skap en skremmende atmosfære slik at gjestene får en spennende følelse av å være på Halloween-selskap. Og ikke minst kle deg ut som noe skummelt!

 

 

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel