Inspirasjon, Kjøpe

Sofies gate 66 A – Bolig og butikk

I Eie gjør vi det lille ekstra ved markedsføring av din bolig. Thomas Hole ved Eie Skøyen har her virkelig gjort det «lille» ekstra.

«Man får en sjelden sjanse til å få i både pose og sekk.»

Thomas selger denne boligen i Sofies gate 66 A. En leilighet med butikklokale.
Se boligen her.

Hva er spesielt med dette objektet?
–En leilighet med butikklokale er ikke ofte å få tak i og her er det i tillegg en god beliggenhet. Det er ferdig regulert til leilighet med butikk, så her er det bare å la fantasien løpe fritt.

Hvorfor har du valgt å denne stylingen?
– Her ville jeg virkelig vise frem potensiale og gå litt utenfor A4-stylingboksen. Etter en god del timer med mange tanker i lufta, valgte jeg å gå for det mest utradisjonelle og kompliserte; Jeg ville gi alle interessenter inspirasjon og engasjere litt ekstra de mest kreative hodene som potensielt sett dukket opp på visning – derfor ble det en «levende butikk». Interiør og stylingfirmaet Creative Living var sporty og tok utfordringen på strak arm – og det har virkelig blitt helt topp. Bedre enn jeg hadde forventet!

Hvem tror du kjøperen er?
– Budgiver på dette objektet kan være 1. gangs»gründer»kjøperen med butikkdrømmer, eller man kan leie ut lokalet og dekke en del av bo-kostandene.
Utleiemulighetene kan også tiltrekke seg en eldre kjøpegruppe, men jeg tror den appellerer til unge og lovende med et forretningskonsept som krever et lite lokale.

Hva vil fungerer i lokalet?
– Kanskje en kombinasjon av butikk/ showroom/ nettsalg er det optimale her. Det er rikelig med bodplass. Har man finansieringsbevis på kjøp av leilighet – kan man bruke det nettopp her og få butikklokalet man sårt trenger eller drømmer om.

Hva har vært i butikken tidligere?
–Tilbake i 1933 var dette en kolonial/ melkeforretning – blir spennende å se hva det neste blir.

Du har valgt å ha en pop-up butikk i lokalet. Hva slags pop-up er det?
– Dette er en pop-up arrangert av interiør og stylingfirmaet Creative Living, de har med seg to samarbeidspartnere og vil selge spennende samt flotte ting til hus og hjem.

Her får man unike varer fra Boutique 1854, malerier fra OsloLiving og mulighet til å snakke/ booke avtale med meget dyktige interiørstylister fra Creative Living. Les deres blogginnlegg om pop-up butikken her.

Hvorfor er dette et attraktivt objekt?
– Man får en sjelden sjanse til å få i både pose og sekk. Utleiemuligheter, butikk – her er det rett og slett veldig mange muligheter.

Visning: 

03.05.18 kl 17.00 – 19.00

05.05.18 kl 13.00 – 14.00

06.05.18 kl 13.00 – 14.00

Pop-up butikken er åpen fra 25 april til 6 mai.

L’ardoise byr på litt smaksprøver under visningene.

Bildene er tatt av Chris Borowiak.

Velkommen til en spennende bolig og butikk!

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel