Inspirasjon

Meglerens beste Aker Brygge tips

Meglerne er godt kjent med nærområdet de jobber i. Her deler Elin Lee ved Eie Aker Brygge sine tips til Aker Brygge/Tjuvholmen.

Hvorfor skal man bo her?
–Her har man alt! Det er trivelig, trygt og rent og pent. Jeg spiser ute her, handler mat, shopper, går til frisøren og tannlegen. Og det er så sentralt til alt annet! Jeg pleier å parkere i parkeringshuset, men ellers har man alt av kollektivt rett ved. Det er rett og slett Norges beste sted å bo!

Hvem bor her?
–Tidligere var det mest voksne som bodde her, men nå har det kommet noen barnefamilier hit også da er det to barnehager her. Bor også en del pendlere her. Noen leier ut leiligheten, mens andre bruker den som hytte. Bare hyggelige folk her.

Hva er det flotteste området har å by på?
–Badestranden på sommeren! Og restaurantene og utestedene hele året. Hele atmosfæren her og at man kan gå tur langs sjøen, sole seg og bade på Tjuvholmen beach og likevel være i sentrum. Shoppe og spise på en flott restaurant. Også at det plutselig er konserter her. Jeg er spesielt glad i de forskjellige restaurantene her.

Hva gjør man på en fridag i dette området?
–En herlig dag for meg er å sole meg, så shoppe, både klær og interiør på Milla Boutique. En deilig entrecôte på «Entrecôte», så drinker på Verité. Så får man heller trene på «Studio jobbsprek» dagen etter, eller dra på spa på The Thief.

Hvor drikker man søndagskaffen?
–På søndager finner du meg som regel på visning eller med en kaffekopp på Waynes Coffee. Så fortsetter gjerne turen til Astrup Fearnley museet.

Flere Aker Brygge tips fra Elin

  • Burger: Døgvill, Beach Club
  • Sushi: Alex Sushi
  • Tapas: Akers mek
  • Sjømat: Lofoten, DS Louise
  • Kaffe og kaker: Bergshaven Bakeri og Konditori
  • Drinker: Ling Ling, Hanami
  • Show: Latter

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel