Aktuelt

Toppmegler, daglig leder og mamma

Eie består av mange dyktige, profesjonelle og flinke meglere. Mange av dem er også foreldre og har fullt opp ved siden av jobben. Vi har tatt en prat med Inger Helene Simensen, som ikke bare er en av våre toppmeglere, men også daglig leder, fagansvarlig ved kontoret og mamma til to.

Inger Helene har jobbet som eiendomsmegler i snart 20 år. Hun elsker jobben sin og mener hun er heldig som får bli så godt kjent med mennesker og bli med dem på reisen ved et boligsalg. Flere år på rad har hun blitt en av de mest omsettende meglerne i Eie. Og det ligger det hardt arbeid bak.

– Du må elske det og gå all in. Jeg har brukt mye tid på jobb og det har gitt meg fantastiske opplevelser. Jeg jobber ofte fra halv ni på morgen til åtte på kvelden, forteller Inger Helene.

Selv om ingen jobbdager er like, og de er fylt med telefoner, kundemøter og oppfølgning, setter Inger Helene alltid av tid til familien på kveldstid etter jobb. Da spiser hun middag med kjæresten og sine to barn på 8 og 13 år, og har gode samtaler og mye latter.

– Jeg er nok strukturert og godt bevist på tidsbruk. Jeg bruker ikke energi på uvesentlige ting, og dette gjør jo også at jeg ikke er bakpå med det som skal gjøres. Men en klesvask og andre private ting kan som regel vente for kunden vil alltid være prioritert, sier Inger Helene.

Viktig med høy arbeidsmoral og god struktur

Ved siden av å være toppmegler og barn til to er Inger Helene også daglig leder ved Eie Hamar. Hun er overbevist om at hvis man skal bli en god megler må man være i et miljø med høy arbeidsmoral og god struktur.

– Jeg tenker som så at hvis sjefen er slapp, blir de andre slappe. Derfor er det viktig at jeg setter et godt eksempel. Hos oss enes vi om budsjettene og tenker som et lag. Vi bruker klinkekuler for å synliggjøre målene hver dag. Vi er ærlige med hverandre og har god takhøyde. Vi har et godt venneforhold noe som gjør arbeidsplassen til et trygt og varmt sted å være. Vi har en god kultur for å heie og unne hverandre suksess. Alle på kontoret er like viktig for at vi skal få fornøyde kunder som gir oss de gode prestasjonene, forteller Inger Helene.

Kan du se noen likheter ved det å være daglig leder og mamma?

– Ja, absolutt. Det handler om å være ærlig. Vær ydmyk. Ingen er perfekte og det er menneskelig å gjøre feil. Man skal alltid være en trygg havn og komme til. Tid til en prat og en varm klem når det trengs. Det er viktig å se alle i øynene hver dag og man ser når noen trenger litt ekstra støtte.

På morsdag pleier Inger Helene og familien å kose seg så ofte de kan. Hun setter ekstra pris på når barna har laget kort med fine ord, og blomster fra far. Sammen pleier de å spise god mat og ha gode samtaler rundt bordet.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel