Aktuelt

Tre ganger så mange visninger som en normal påske

På grunn av den nåværende situasjonen og hytteforbud i påsken, vil det være mange som tilbringer påsken hjemme i år. Dette gjør det mulig for deg å dra på visning.

Flere meglere i Eie melder om bedret aktivitet i boligmarkedet og det er godt nytt for deg som er på boligjakt. I år kan du bruke påsken til å dra på visninger. Salgsdirektør i Eie, Sveinung Solberg, forteller at Eie aldri har arrangert så mange visninger som det kommer til å bli i år.

– Mange vil tilbringe påsken hjemme og det gjør det mer aktuelt for folk å gå på visninger. Derfor avholdes det over tre ganger så mange visninger som normalt i påskeuken, forteller Solberg.

Økning i antall besøkende

Etter en periode med lavere salgsvolumer merker Solberg at boligmarkedet nå begynner å røre på seg. Han håper flere benytter muligheten til å gå på visning i påskedagene.

– Finn.no melder om at besøkstallene på boligannonsene er tilbake til normalen og vi opplever at antall besøkende på visninger tar seg opp igjen, sier Solberg.

I tråd med anbefalinger fra offentlige myndigheter og Eiendom Norge, har Eie iverksatt flere tiltak for å minske smitterisikoen på visninger.

Ta hensyn til smittevernstiltakene og meld deg på visning, så skal våre meglere ta godt imot deg, avslutter Solberg.

Se boligene vi har for salg her

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel