Å sette seg ambisiøse mål er en del av hverdagen i Eie. Våre meglere jobber hardt. Eie-metodene krever at vi jobber systematisk med hvert oppdrag.
Aktuelt

Vekstvinner i år igjen!

I 2011 ble Eie kåret til vekstvinner av Dagens Næringsliv. Nå har vi greid det igjen. I 2011 solgte vi 1864 boliger, i fjor 2414. Det utgjør 30 prosent vekst. Slike tall er vi stolte av. Så hva er hemmeligheten bak tallene? Å sette seg ambisiøse mål er en del av hverdagen i Eie. Våre meglere jobber hardt. Eie-metodene krever at vi jobber systematisk med hvert oppdrag. Vi går for å være både «på», profesjonelle og erfarne. I tillegg fokuserer vi på prestasjonene våre. Vi tror en prestasjonsorientert bedriftskultur gir vellykkede salg. Eie eiendomsmegling er Norges største privateide kjede. Vi har ingen bank å lene oss på. Vi får ikke kunder – vi får som fortjent. Derfor må vi hele tiden tenke nytt – leve ut verdien innovasjon – for å oppnå målet om å levere skikkelig eiendomsmegling.

Den digitale utviklingen påvirker boligmarkedet, så det gjelder å ligge i forkant slik at vi kan gjøre boligen din mest mulig synlig. Derfor er Eie nå også på Instagram, som Norges første eiendomsmeglerkjede. En av våre traineer mente at Eie har en X-faktor, en drivkraft, som gjør oss attraktive. Det er godt mulig. For vi ser veksten på kontorene og vi ser tallene på trykk, og vi ser at stadig flere nyutdannede og erfarne søker lykken hos oss. Derfor vet vi at vi må fortsette å fortjene hvert eneste oppdrag.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel