Aktuelt

Vestfold eiendomsmegling blir til Eie

TØNSBERG: Kontoret på Nedre Langgate fortsetter som før, selv om logoen blir byttet ut, og alle de ansatte blir med videre. Eierstrukturen ved kontoret er også den samme, ettersom Eie-kjeden er et franchisekonsept.

Original sak på – www.tb.no

– Dette er noe vi har ønsket oss over tid for å kunne gi kundene et bedre helhetstilbud. Vi har hatt en prosess der vi har vurdert flere alternativer, men endte opp med Eie. Blant annet fordi Eie ligger nærmest våre egne verdier og måten vi ønsker å megle på, sier Nina Sanne og eiendomsmegler og medeier Hans Westby.

– Gode på utvikling

– Et viktig poeng for oss er også at Eie er flinke til hele tiden å prøve noe nytt, sier Nina Sanne.

Bl.a. mener hun Eie har mye å tilføre når det gjelder markedsføring, ikke minst digitalt. For en liten, lokal aktør er det viktig å kunne konkurrere med de store kjedene også på dette området. Dermed fremsto det etter hvert som et godt alternativ å gå inn i Eie-kjeden og kunne trekke veksler på utviklingsarbeidet som skjer der.

– Vi vil gjerne konsentrere oss om det vi er gode til, nemlig kjøp og salg av boliger, så kan vi overlate til andre det de er gode til, å utvikle et godt meglerkonsept, sier Nina Sanne.

Første i Vestfold

Eie ble startet i 2005 av Oslo-meglerne Magne Blindheim og Kai Wongraven. I dag har kjeden 24 kontorer landet rundt, og omsetter ca. 3.000 boliger årlig. Tønsberg-kontoret er imidlertid kjedens første her i Vestfold.

– Vi tror på etableringer også i Sandefjord og Larvik, slik at vi kan ta ut gode synergieffekter mellom kontorene her lokalt, sier Nina Sanne.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel