Aktuelt

– Vi gjør alt vi kan for at selger og kjøper blir fornøyde

I 2015 åpnet Edvard Chapsang, sammen med erfarne partnere, et nytt kontor i flotte og moderne lokaler i Sandvika. Teamet på Sandvika har siden den gang markert seg med høye salgstall og i fjor ble kontoret kåret til årets kontor i Eie. I tillegg ble daglig leder, Chapsang, kåret til årets megler innad i kjeden. Vi har snakket med Chapsang om hva de fokuserer på og hva som gjør dem til et bra team.

Hva tenker du om å bli kåret til både årets megler og årets kontor i Eie?
– Det var veldig gjevt å bli kåret til årets megler, men det og hver dag sitte og vite at jeg er en del av årets kontor gir meg en stolthetsfølelse. Vi har alltid kunden i fokus og for oss er det en selvfølge at vi gjør alt vi kan for at selger og kjøper blir fornøyde. Mye av dette har en sammenheng med at vi setter kompetanse svært høyt her på kontoret. I hele Eie er det innført doble etterutdanningspoeng, noe vi sørger for at alle på kontoret gjennomfører.

Hvordan ser hverdagen til en megler ut?
– Det er nok ganske vanlig at det har blitt sendt ut noen mailer og at man har tatt noen telefonsamtaler innen man kommer på kontoret. For en eiendomsmegler er ingen dager like. Noen dager er fulle av befaringer, mens andre dager kan du sitte å ha flere budrunder og kontraktsmøter på én og samme dag. Og noen dager er det gjerne alt på en gang.

Hvordan type eiendommer selger kontoret deres mest av?
– Vi får inn de fleste type oppdrag, og selger alt fra 1-roms leiligheter til villaer. For oss spiller det ingen rolle hva slags oppdrag vi selger, for alle skal få like bra service. Ingen oppdrag er for små og ingen oppdrag er for store. Av oss får alle like mye oppmerksomhet.

Hvem er en typisk Bærumsbeboer?
– Her har vi et stort spenn i demografien. Primært er det veldig mange barnefamilier, spesielt personer som er ferdig med første stadiet i etableringsfasen, som flytter hit. I de sentrumsnære områdene som Lysaker, Sandvika sentrum, Fornebu og Stabekk er det en god blanding av yngre og eldre
mennesker, med og uten barn. Bærum har noe for alle!

Hvilke typer boliger går først?
– Alt handler om knapphet og beliggenhet. Alle meglere snakker stadig om beliggenhet, og det er en viktig parameter. Men knapphet er minst like viktig og avgjørende i forhold til hva man kan oppnå i sluttsum. Visse områder er
det lite fraflytting og lav omløpshastighet, dermed blir disse boligene svært attraktive når de først kommer for salg.

Hva skiller dere fra konkurrentene?
– Vi har en lokalforankring og kjenner lokalområdet vårt. På Sandvika-kontoret har vi en dedikert megler til et spesielt område. Dette gjør at hver megler er spesialister på sitt område. Vi er markedets desidert største meglerhus i Bærum og har en kundestrøm, kompetanse og faglig tyngde under samme tak, som er nokså unik og kommer kundene våre til gode.

Daglig leder ved Eie Sandvika, Edvard Chapsang.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel