Aktuelt

Vi har åpnet kontor i Drammen

Eie Eiendomsmegling er stadig i vekst, og i mai åpnet vi nytt kontor i Drammen. Daglig leder, Jørgen Berg, mener Eie er et godt merkenavn som er kjent fra andre byer, men at det manglet lokasjon i Drammen. Med seg på laget har han eiendomsmegler Tajinder Sharma, som har mange år med erfaring i bransjen.

– Både Tajinder og jeg har lang erfaring fra Drammen og omegn. Tajinder har jobbet med eiendom i Drammen i 14 år og jeg i 6 år, så Drammen var et helt naturlig sted for oss begge, sier Berg.

Se hvilke boliger som selges i Drammen nå.

Noe for enhver smak

Berg forteller at Drammen har hatt en positiv utvikling de siste årene, både estetisk og prismessig. Han synes det er hyggelig å se at folk fra andre byer også har fått øynene opp for Drammen.

– Det er nok mange gode grunner til hvorfor det er positivt å kjøpe bolig i Drammen. Men den viktigste grunnen er vel allsidighet, det er noe for enhver smak, sier Berg.

Eiendomsmeglerne ved det nye kontoret i Drammen skal lykkes ved å fortsette med å vise den profesjonen og tillitten de har fra tidligere. Berg ønsker å fortsette med å holde Eie sine kvaliteter og krav til skikkelig eiendomsmegling.

– Folk bør velge oss fordi vi ikke bare jobber som eiendomsmeglere, men vi er eiendomsmeglere. Det jeg legger i det er at vi er meglere som hele tiden yter det lille ekstra og som er tilgjengelig for kundene og imøtekommer, samt tilrettelegger for at kundeopplevelsen skal bli 100 prosent. Vi er hel ved, og det har jeg lært meg at kundene setter pris på, forteller Berg.

Les mer om kontoret her.

 

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel