folk på operataket en sommerdag

Vår kompetanse – din trygghet

I EIE verdsetter vi faglig dyktighet, personlig engasjement og rask responstid. Vi kaller det premium rådgivning

Våre advokater har spisskompetanse innen  eiendom 
og entreprise
card image

EIE advokatbooking

Vi bistår våre klienter innen mange ulike områder. Hos EIE advokat kan du enkelt og raskt booke et møte med en av våre advokater - akkurat når det passer for deg
Book møte med advokat
card image

Forretningsjus

Vi kan hjelpe deg med eiendom og entreprise, plan og bygg, selskapsrett, skatt og avgift, kontraktsrett og øvrige områder
Ta kontakt
card image

Privatrett

Spør oss om boligrett, fast eiendom, tvisteløsning, arverett og testatement
Ta kontakt
Vi dekker alle sentrale rettsområder
Eie advokat har spesialisert seg på eiendomsrettslig rådgivning og tvisteløsning innen både privat- og næringseiendom. Eiendomsrett omfatter alle juridiske aspekter knyttet til blant annet kjøp, salg, utvikling, utleie, plan- og bygningsrett, tomtefeste og eierseksjonsrett.

Vi har også solid kompetanse på relaterte rettsområder som plan og bygg, skatt og avgift, selskapsrett, kontraktsrett og arbeidsrett.

Innen privatretten har vi spesialkompetanse på fast eiendom og boligrett. Vi kan også bistå med testament og skifte, erstatnings- og forsikringsrett.

Se våre prisopplysninger

Ta kontakt med oss

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: