speilet bilde av kontorbygning

EIE hjelper deg med nybygg


Enten du skal selge eller kjøpe nybygg
EIE hjelper deg
Vi er spesialisert på salg av nye og prosjekterte boliger. Det drar du som kjøper og utbygger nytte av.

Enten om målet ditt er å finne et nytt hjem eller bygge nye hjem kan vi hjelpe deg gjennom hele prosessen. Er det noe du lurer på er du velkommen til å kontakte oss her

EIE nybygg har lang erfaring som konsulenter i prosjekterings- og strategifasen av et prosjekt.

Vi er spesialisert på salg av nye og prosjekterte boliger. Vi kan tilby våre samarbeidspartnere tverrfaglig erfaring innenfor eiendomsbransjen og en stor prosjektportefølje og et bredt kundenettverk.

Vår spisskompetanse ligger i salg av større utbyggingsprosjekter og vi har en solid kundeportefølje i Oslo- og Akershus-området. Vi fungerer som konsulent, rådgiver og selger, er nøyaktige og har et stort engasjement gjennom hele prosessen.

Vi har gode referanser på salgsresultater fra våre tidligere oppdragsgivere, og alle våre kunder og samarbeidspartnere skal være trygge på at de får et godt produkt.

Les mer om salgsprosessen vår

Kontakt oss om nybygg

Fyll inn skjema med hva det gjelder, så kontakter vi deg snarest

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: