folk på operataket en sommerdag

EIE kan næringseiendom

Premium rådgivning
Vi hjelper deg med  megling 
av næringseiendom, utleie, verdivurdering og rådgivning
card image

Verdivurdering

Med bred tilgang på relevant informasjon for alle markedsområder, utfører vi grundige verdivurderinger basert på analyser og markedsrapporter. Det gir trygghet for at vurderingene bygger på solid eiendomsfaglig kompetanse.
Gå til verdivurdering
card image

Utleie

Vi har bred erfaring med utleie av ulike typer næringseiendommer. Aktiv utleie av næringseiendom innen kontor og produksjon, utleie av butikk- og handelslokaler, kjøpesentre og handelsparker. Vi gjennomfører reforhandlinger og bistår i forbindelse med leietakertilpasninger. Vi foretar søk etter riktige næringslokaler og kontraktarbeid.
Få hjelp med utleie av næringsbygg her
card image

Salg av næringseiendom

Vi bistår blant annet med forberedelser, klargjøring, gjennomføring av salgsprosessen og kontraktsforhandlinger frem til transaksjonen er endelig sluttført. Vi besitter dessuten høy juridisk kompetanse som kan bistå i alle faser.
Få hjelp til salg her
card image

Rådgivning

EIE Næringsmegling er uavhengige rådgivere som bistår med tjenester i hele verdikjeden innen næringseiendom. Vår kompetanse og innsikt gjør oss til en naturlig sparringspartner for mange kunder i både gode og mer usikre tider.
Få rådgivning her
card image

Eiendomsutvikling

EIEs samlede eiendomskompetanse tilbyr relevant rådgivning i alle faser av et utviklingsprosjekt. Alle parters interesser skal ivaretas på en god måte gjennom hele utviklingsløpet. Vi gjør markedsvurderinger, bistår i konseptutvikling og utarbeider kalkyler i tett samarbeid med arkitekter og tekniske rådgivere.
Ta kontakt om eiendomsutvikling

Kontakt oss

Vi har flere dyktige meglere som kan bistå deg ved salg og utleie av næringseiendom.

Ta kontakt for premium rådgivning

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: