Bilde 1 av Neslia 33Bilde 2 av Neslia 33
Digital salgsoppgave
Neslia 33

1344 Haslum • Bærum kommune

Prisantydning

kr 13 950 000

Omkostninger: kr 367 500Totalpris: kr 14 317 500
Innholdsrik familiebolig over 3 plan med godkjent hybel -Solrik terrasse og hage -Dobbelgarasje m/EL -Svært barnevennlig
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
213 m²
Bruksareal (BRA)
258 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
45 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
40 m²
Fellesutgifter
kr 417 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 934 / Mnd
Prisantydning
kr 13 950 000
Omkostninger
kr 367 500
Totalpris
kr 14 317 500
Byggeår
1998
Tomt
Eiet tomt 652 m²
Oppdragsnummer
36240132
card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elise
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 13 950 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 950 000,-)kr 348 750,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 14 317 500
Eiendom
Neslia 33, 1344 Haslum

Matrikkel
Gnr. 3 Bnr. 371 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 258 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 213 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 45 kvm

Kun deler av arealet i 2.etasje er måleverdig som bruksareal. Arealet har et totalt gulvareal (GUA) på 65 m2, men grunnet lav takhøyde er kun 53 m2 av arealet måleverdig som bruksareal. De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 12 m2.

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 40 kvm

Areal
Primærrom: 213 kvm, Bruksareal: 258 kvm, BRA-i: 213 kvm , BRA-e: 45 kvm , TBA: 40 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1998

Tomt
Eiet tomt 652 kvm

Prisantydning
13 950 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Takstdato: 21.04.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 13 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 348 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 950 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 349 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 14 299 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 14 317 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 23 208 pr. år Årsprognose

Eier
Guri Dyrset Sigmund Tøien

Parkering
Det er en dobbelgarasje på tomten, og det er montert to stk elbil ladere i denne. Det er fint plass til to biler, men ikke to store SUVer. Det er egen biloppstillingsplass utenfor garasjen som idag har vært disponert av leieboer. Itillegg til dette har boligen har en romslig gårdsplass hvor det er plass til to/tre biler ved besøk. Det er også mulig å parkere langs veien.

Det er bod i bakkant av garasjen med gode lagringsmuligheter for hageredskaper, smørebod, sportsutstyr m.m.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et barnevennlig grøntområde, med en spennende tursti langs elva rett nedenfor huset. I tillegg er det lekeplasser, fotballbane og gode turområder som kan brukes året rundt! Vinteraktiviteter som ski, skøyter og aking er lett tilgjengelig i nærområdet og det finnes flere skisenter for slalom og snowboard. Bærumsmarka byr på gode gåturer til både Sæteren gård, Kolsåstoppen og Østernvann med deilig ferskvannsbademuligheter. I tillegg er det nært til Sandvika med nyoppussede Kadetttangen, Høvikodden og Fornebu med fantastiske bademuligheter -  kun noen minutter med bil unna.

I nærområdet finner du en nyrenovert turvei som enten tar deg opp mot marka eller helt ned til Sandvika sentrum

Offentlig kommunikasjon:
Det er gangavstand til både Haslum og Avløs t-banestasjon, hvor t-banen bruker 20 min inn til Majorstua. Buss til både Bekkestua og Sandvika går rett ved. Flybussen har stoppested 1 km fra boligen, og både rutetog og flytog tar deg fra Sandvika til Oslo Lufthavn på 40 minutter.

Barnehage/skole:
Kort avstand til flere populære barnehager (Tveterjordet, Myrsnipa, Gjønnesskogen, Haslum barnehage) og skoler (Løkeberg barneskole/Gjettum ungdomsskole). På Bekkestua ligger Bekkestua ungdomsskole, den Internasjonale skolen og Nadderud videregående skole. Av øvrige videregående skoler i nærheten finner du NTG Bærum, Valler, Sandvika og Dønski.

Servicetilbud:
Kort vei til nærbutikk, flere restauranter, treningssenter og en lokal populær frukt- og grønnsaksbutikk! I tillegg ligger en større matbutikk fåminutter unna i bil (Rema 1000 Gjettum), og Bekkestua er få minutter med t-bane eller bil unna. Her finnes kjøpesenter, lokale butikker og flere treningssenter. Sandvika er kun 7 min med bil unna hvor du finner et koselig sentrum, med restauranter langs elvebredden og Sandvika storsenter med over 200 butikker.

Tomt
Eiet tomt, 652 kvm

Huset har en solrik og frodig hage med gressplen hvor det er god plass til trampoline, huskestativ og annet. Det er mye dyreliv og fuglekvitter fra skråningen ned mot elva og det er jevnlig rådyr som passerer i hagen. Hagen er ellers svært velstelt og opparbeidet med rosebusker, rhododendron, fagerbusk, jasmin, solbærspirea, flere ulike syriner, klatrehortensia m.m.  Det er også epletrær, plommetre og kirsebærtre. Rabarbraplante, samt masse markjordbær. Ved steinsatt uteplass ved underetasjen vokser lavendel og stokkroser.

Selger har laget flere blomsterbed med stauder. Disse vil selger ta med avleggere av, men de tar ikke med seg hele plantene så det blir "hull" i hagen. Bærbusker som rips, solbær, bringebær, blåbær og stikkelsbær - noen av disse er "gamle" sorter som de har tatt stiklinger av.

Ved garasjeveggen har man en fin utplass hvor det er veldig fint å sitte og nyte morgensolen - her er det helt skjermet. Eiendommen har kveldssol til ca kl 21.30 midt på sommeren på terrassen. På ettersommeren forsvinner den litt bak naboen hus en liten stund, for så å komme tilbake igjen når den runder taket. De siste solstrålene kan nytes ved inngangspartiet.

Boligen grenser til friområder og gangvei ved Øverlandselva, i tillegg til plen på fellesareal. Det er store fellesarealer med blant annet fotballbane, lekeplasser m.m. Disse driftes av sameiet/vellet, men det bruker å være en felles vårdugnad. Fellesområdene har også plommetrær hvor alle kan plukke - og stelle. Det er også noen juletrær plantet der, som kan hogges av beboerene. Bringebærbusker og potetåker er etablert på felles/kommunalt område. Dette området ligger i skråning nedenfor plen/fellesareal som holdes av sameiet.

Inneholder
Boligen består av:
2.etasje: Gang, bad og 4 soverom.

1.etasje: Entré, gang, bad, spisestue, stue og kjøkken. Utgang fra stue til terrasse.

Underetasje: Gang, bad og kjellerstue.

Underetasje hybeldel: Entré, stue/kjøkken, bad og soverom.

Parkering i dobbeltgarasje med 2 elbil ladere. Ellers godt med parkeringsmuligheter på gårdsplassen.  Det er bod/smørebod (med strøm) i garasjen.

Byggemåte
Boligbygg over 3 plan. Grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner og skillende dekker av tre. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein. Utvendig fasader forblendet med liggende trekledning. Boligen har entrédør med glassfelter og sikkerhetslås. Profilerte entrédør i hybelen. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass (fra byggeår). Balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass (fra byggeår). Boligen har varmtvannsbereder. Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.

Kommentarer fra tilstandsrapporten gitt tilstandsgrad 2, TG2:
- Våtrom 1.etg - Bad 1 - se side 9 i tilstandarapporten. I tilstandsrapporten står det at ved eventuell lekkasje så vil ikke vannet komme seg til sluk. Det stemmer ikke lenger, da flislegger som var inne og jobbet litt lagde en åpning slik at vannet kan renne ut ved en eventuell lekkasje.
- Våtrom 2.etg - Bad 2 - se side 10 i tilstandsrapporten.
- Våtrom u.etg - Bad 3 - se side 11 i tilstandsrapporten.
- Våtrom - Bad hybel - se side 12 i tilstandsrapporten
- Kjøkken hoveddel - se side 13 i tilstandsrapporten
- Kjøkken hybel - se side 13 i tilstandarapporten
- Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - se side 14 i tilstandarapporten
- Tekniske anlegg / varmtvannsbereder - se side 16 i tilstandsrapporten
- Radon - se side 16 i tilstandarapporten.
- Elektrisk anlegg (forenklet vurdering av anlegget) - se side 17 i tilstandsrapporten
- Yttertak / taktekking - se side 18 i tilstandsrapporten.
- Terrasser - se side 19 i tilstandsrapporten.
- Drenering - se side 20 i tilstandarapporten.
- Helhetsvurdering av garasje - se side 20 i tilstandarapporten.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 213 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 258 kvm

Standard
Velkommen til denne flotte familieboligen i Neslia 33! Huset er ideelt plassert og utstyrt med en rekke fasiliteter som vil appellere til enhver familie.

Dette huset, som strekker seg over tre plan, inneholder blant annet et hyggelig inngangsparti med rikelig med oppbevaringsplass i flere garderobeskap, samt en lys og åpen stue-/kjøkkenløsning som skaper en innbydende atmosfære for sosiale sammenkomster. Her er det god plass til å dekke langbord til 25-30 personer hvor du kan samle familie og venner. Rommet har også en koselig peis sentralt plassert i rommet som varmer godt på kaldere dager og vindusflater på flere siden som bidrar til gode lysforhold. Den store, solrike terrassen blir en naturlig forlengelse av dette rommet, ideell for avslapning og hyggelige stunder utendørs.

Med fire (fem) soverom og tre bad tilgjengelig - ett i hver etasje, i tillegg til en egen hybel med stue/kjøkken, soverom og bad, samt separat inngang, har denne eiendommen all den plassen og fleksibiliteten en moderne familie behøver. Leieinntekter fra hybelen ligger på ca. 10.000 kr/mnd (inkl strøm) skattefritt pr 2024. Ønsker man ikke hybel kan det lages en flott mastersuite eller ungdomsavdeling.

Huset har en solrik og barnevennlig hage med god plass til trampoline, huskestativ og mer. Hagen er velstelt med forskjellige blomster som roser, rhododendron, fagerbusk, og frukttrær som eple, plomme og kirsebær.  I garasjeveggen er det veldig fint å sitte og nyte morgensolen - her er det helt skjermet.  Eiendommen har kveldssol til ca kl 21.30 midt på sommeren på terrassen. Boligen grenser til friområder og gangvei ved Øverlandselva, i tillegg til plen på fellesareal. De barnebennlige fellesområdene byr på fotballbane, lekeplasser og frukttrær som er tilgjengelig for alle beboere. Det er mye dyreliv og fuglekvitter fra skråningen ned mot elva og det er jevnlig rådyr som passerer i hagen.

Det er parkering i dobbeltgarasje med to elbil ladere, og ellers godt med parkeringsmuligheter på gårdsplassen. Det er bod (med strøm) og smørebod i garasjen.


1.etasje:
I 1.etasje finner du entré, gang, bad, spisestue, stue og kjøkken. Det er utgang fra stue til terrasse på ca 38 m2. Store deler av etasjen er nymalt i 2024.

Kjøkken:
Kjøkkenet er fra 2006 og har en tidløs innredning med profilerte fronter og benkeplate i tre med nedfelt oppvaskkum. Praktiske elementer som benkeskapsbelysning og stikkontakter bidrar til godt arbeidslys. Kjøkkenet har hovedsakelig hvitevarer fra Miele, herav integrert stekeovn, platetopp fra 2020, kaffemaskin, vinskap fra 2011 og oppvaskmaskin, samt frittstående kjøleskap med fryser. Det er foretatt service på microovn og kaffemaskin i 2024. Gulvflatene er dekket med fliser, mens vegg- og himlingsflatene er malt, noe som gir enkelt vedlikehold og rengjøring.

Bad:
Etasjen inneholder også et flislagt bad med varmekabler i gulv som er innredet med vegghengt servantinnredning med skuffer og speil med overlys. Badet har dusjnisje med glassvegg og gulvstående toalett.I 2024 fikk badet ny innredning og det ble lagt ny silikon i dusjsonen. I tillegg ble det også skiftet termostat.Det er mekanisk avtrekk med ventil i himling. Hulltaking og fuktmåling fra tilstøtende rom er ikke mulig grunnet teknisk installasjon. Det er derfor utført et overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument. Det ble ikke oppdaget forhold som kan tolkes til fuktskade.


2.etasje:
Husets 2.etajse inneholder gang, bad og 4 soverom.

Bad:
I 2.etasje finner du også et romslig, flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt servantinnredning med dører og det er speilskap med overlys og stikkontakten på veggen over servant. Her er det også dusjhjørne, badekar og gulvstående toalett. Mekanisk avtrekk med ventil i vegg. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik.


Underetasje:
Etasjen inneholder gang, bad og kjellerstue med egen inngang. Kjellerstuen har egen rømningsvei og store vinduer, og har vært benyttet som både soverom og stue. Etasjen oppleves som en underetasje, ikke en kjeller.

Bad:
Badet i underetasjen er praktisk innredet og har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet er flislagt og har varmekabler i gulvet. Videre er badet utstyrt med vegghengt servantinnredning med skuffer og speilskap over servanten. Det er dusjhjørne med innfellbare glassdører, samt gulvstående toalett(kverntoalett). Det er mekanisk avtrekk med ventil i himling og varmtvannsbereder er plassert i hjørne. Ny sentralstøvsuger fra 2024 er plassert på badet i underetasjen. I 2024 ble det også skiftet termostat. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik.


Underetasje hybel:
Den ene delen av underetasjen har egen inngang og er innredet og godkjent som hybel. Hybelen inneholder entré, stue/kjøkken, soverom og bad. Leieinntekter fra hybelen ligger idag på ca. 10.000 kr/mnd (inkl strøm) skattefritt pr 2024.

Dagens leietager kan tenke seg å fortsette leieforholdet om ny eier ønsker det.

Bad:
Baderommet i hybelen er flislagt og har varmekabler i gulv. Det er innredet med vegghengt servantinnredning med dører, speil med overlys, dusjplass med skyvedører og gulvstående toalett. Badet har opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk med ventil i veggen. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik.

Kjøkken:
Stue og kjøkken i hybeldelen er av åpen løsning og utgjør oppholdsrommet. Kjøkkenet har profilerte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum. Det er benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenken, samt ventilator i overskap som i tillegg driver mekanisk avtrekksventilasjon på bad hybel. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap med fryser.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for oppføring av enebolig med hybel, samt dobbelgarasje med bod datert 2002.

Rom i underetasjens hoveddel som er benyttet som soverom/stue er omtalt som disponibelt rom i byggetegningene. Rommet har både rømningsvei og store vinduer, vi anser det derfor sannsynlig at rommet er tiltenkt som varig oppholdsrom.

Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og vedfyring. Varmekabler på alle baderom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 23 208 pr. år Årsprognose
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Bærum kommune har ikke eiendomsskatt.

Faste løpende kostnader
- Årsprognose for kommunale avgifter er kr 23.208,-.
Dette er et estimat av kommunale avgifter. Opplysningene er basert på registrerte opplysninger fra tidligere eier, og disse er ikke kontrollert mot avgiftsgrunnlaget.

- Selger hadde et strømforbruk på ca 33.000 kwh i 2023. Dette inkluderer utleiedelen. Det er egen strømmåler der og leieboer leser av og betaler inn jevnlig. Inkludert i strømforbruk er også lading av to elbiler som brukes daglig. Det er også felles varmtvann til både utleie og hovedbolig. Denne står på vaskerom i u-etg.

- Altibox - fiber lagt inn. Standardabonnement koster kr. 1229,- pr mnd.

- Huset har alarm fra Verisure. Selgler anlås at de betaler kr 500-600 kr pr mnd for dette.

- Huset er forikret i Gjensidige - årlig kostnad er kr. 8979,-

- Årlig avgift til sameiet/Huseierforening er kr. 5000,- (fra 2024). Dette dekker sommer -/og vintervedlikehold på sameiets veier (stikkveier fra kommunal vei) og hageanlegg (felles plener, fotballbane, lekeplasser, prydbusker og trær).

Forsikring med polisenummer
Gjensidige

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 4 300 899,- Som sekundærbolig Kr. 12 921 707,-

Annet
Følgende tilbehør medfølger ikke salget:
- B&O-høytalere medfølger ikke - kan evt kjøpes av ny eier. De ble nyinnkjøpt og montert vinter 2024.
- Kjøleskap i garasje og dypfryser i U-Etg følger ikke med
- Vaskemaskin og tørketrommel i hoveddel
- Pendellampe over spisestue

Følgende medfølger:
- Kjøleskap, Miele innebygd kaffemaskin/Nespresso, Miele Microovn, AEG oppvaskmaskin, vinskap, Miele komfyrog koketopp
- Hvitevarer på kjøkken i hybel
- Helt ny sentralstøvsuger

I tillegg "halvpart" av robotgressklipper som deles med nabohuset, gjelder for plen på nedsiden.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Rettigheter på andre eiendommer:
1998/11614-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
 04.05.1998 
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:3 Bnr:365 - 410
Bærum Kommune
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen


Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23874/6403470.pdf
Delarealer Delareal 652 m
ArealbrukBoligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1993030 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1993030)
Navn NORDRE NES
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 31.05.1995
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9058/1993030.pdf
Delarealer Delareal 652 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn B1

En liten del av ytre tomt på eiendommen, mot friareal, ligger innenfor en sone som er klassifisert som rasfarlig/skredutsatt område iht. kommuneplan og områdeanalyse. Mer informasjon finnes i "opplysninger fra kommunen" som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Spørsmål kan også rettes til megler.

Reguleringsplaner under arbeid:
NESLIA 46 - 48
Planid:
2022011
Plantype:
Detaljregulering
Planstatus:
Planforslag
Lovreferanse:
Plan- og bygningsloven av 2008
Planbestemmelser:
Med bestemmelser som egen tekst
Plannavn:
NESLIA 46 - 48

Vedr detaljregulering Neslia 46-48: Det er sendt inn forslag til reguleringsplan til Bærum Kommune ang utbygging av låven som benfinner seg på andre siden av veien, nordvest for boligen. Utbygger har et ønske om å bygge 6 boenheter i låven med garasjeplass til 18 biler, hovedhuset og kårboligen skal skilles ut, samt bygging av ny bolig der garasjen ligger på samme fotavtrykk. Utbygger har presentert saken for kommunen, samt saken er ikke blitt behandlet enda.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 13 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 348 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 950 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 349 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 14 299 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 14 317 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.9 995)
Visningshonorar (Kr.3 250)
Innhenting av servitutter (2 stk) (Kr.480)
Områdeanalyse (Kr.365)
Foto (Kr.7 150)
Markedspakke 1 (Kr.22 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 250)
Provisjon (forutsatt salgssum: 13 950 000,-) (Kr.111 600)
Tilrettelegging (Kr.12 500)
Totalt kr. (Kr.178 990)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.




Det er avtalt at megler kan legge ut for følgende utlegg dersom nødvendig: fotograf, trykking av
salgsoppgaver, takst osv. da disse faktureres direkte til selger fra leverandører.

Oppdragsnummer
36-24-0132

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elise Riise Johnsen

Saksbehandlere
Elise Riise Johnsen
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 11 08 66 / E-post: erj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Neslia 33
For mer om objektet
Neslia 33

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: