card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner

Elise er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Siden hun begynte i EIE i 2016 har hun levert sterke resultater år etter år, og oppnådd priser for blant annet salg og kundetilfredshet. Hun lever for meglingen og blir gjerne beskrevet som "på", kunnskapsrik og dyktig i sitt arbeid. Hun vet at alle boligsalg er forskjellige og jobber aktivt for å tilrettelegge for en god opplevelse gjennom sin erfaring og dialog med både selger og kjøper.

I kontakt med sine kunder er hun ærlig, profesjonell og løsningsorientert. Dette har ført til at hun ofte blir anbefalt videre og kontaktet av sine tidligere kunder. For å oppnå høy kundetilfredshet har hun et skarpt fokus på struktur, oppfølging og tilpasning av hvert enkelt oppdrag. For Elise er det alltid viktigst at hennes kunder oppnår best mulig pris for sin eiendom gjennom en trygg og oversiktlig prosess.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

10

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
165

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Millie Sofie M. Kverneland, februar 2024

TUSEN TAKK til verdens beste team. Dere har vært helt uvurderlig i denne prosessen, og ikke minst en ordentlig trygghet å ha midt opp i alt (det jeg og resten av familien min står opp i akkurat nå). Det så godt å møte dyktige og stødig folk som dere. Jeg er så takknemlig for at jeg møtte akkurat dere. Tusen tusen takk.

Sigurd Jøsevold Dons, januar 2024

Megler og alle støttetjenester! Rutiner, profesjonalitet, struktur, strategi, rådgivning, vennlighet. Generelt en topp opplevelse fra oppsett av prospekt til kontraktsmøte.

Øyvind Gangstad, januar 2024

God dialog, grundig og ikke minst et skikkelig godt salg.

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: