Bilde 1 av Vollebekkveien 4ABilde 2 av Vollebekkveien 4A
Digital salgsoppgave
Vollebekkveien 4A

0598 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Delikat og lys 2-roms - Sydvestvendt balkong - Felles takterrasse - A-kto fyring og v.vann inkl. - IN-ordning
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Eierseksjon
1
Antall soverom
1 soverom
Etasje
5
Internt bruksareal (BRA-i)
43 m²
Bruksareal (BRA)
46 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
3 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
5 m²
Fellesutgifter
kr 11 327 / Mnd
Prisantydning
kr 2 450 000
Omkostninger
kr 17 731
Fellesgjeld
kr 1 861 000
Totalpris
kr 4 328 731
Byggeår
2021
Tomt
Eiet tomt 2932 m²
Oppdragsnummer
15240101
card-default

Jacob Santiago Salvesen

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner
Les om Jacob
Prisantydningkr 2 450 000,-
Fellesgjeldkr 1 861 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 981,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 8 250,-
Pantattest kjøperkr 500,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 500,-
  
Totalpris kr 4 328 731
Eiendom
Vollebekkveien 4A, 0598 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Andelsnr. 21 Orgnr. 926107453 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Arealer
Totalt BRA 46 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 43 kvm

Følgende rom er inkludert i innvendig bruksareal:
Entré/gang, baderom, stue, kjøkken, soverom og innvendig bod (innenfor soverom).

- BRA-e (eksternt bruksareal): 3 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 5 kvm

Areal
Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 46 kvm, BRA-i: 43 kvm , BRA-e: 3 kvm , TBA: 5 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2021

Tomt
Eiet tomt 2932 kvm

Prisantydning
2 450 000

Tilstandsrapport
Tilstandsrapport er avholdt av Anders J. Bryhn, datert 25.04.24.

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 1 861 000,- pr. pr. 01.04.24
Andel fellesformue kr. 0,- pr. 31.12.23

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 2 450 000,- (Prisantydning)
kr 1 861 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 311 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 500,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 981,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
kr 9 481,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 320 481,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 328 731,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 11 327,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
A-konto oppvarming og varmtvann, betjening av fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, driftskostnader, vedlikehold og forretningsførsel.

Totale felleskostnader per mnd er på kr. 11 327 og fordelt på følgende måte:
- Kapitalkostnader OBOS01: kr. 8.447,-
- Felleskostnader: kr. 2.435,-
- Akonto oppvarming: kr. 445,-

Det er mulighet til å betale inn fellesgjelden for denne leiligheten (IN-ordning). Renter på fellesgjelden utgjør kr. 8 447,-/mnd. Nedbetales fellesgjelden i sin helhet, vil leiligheten ha månedlige utgifter på ca. kr. 2 880,-.

Fellesgjelden kan innbetales to ganger i året, ved låneforfall 30.06.20xx og 30.12.20xx. Andelseier må i så tilfelle gi beskjed en måned før terminforfall for opprettelse av avtale dersom man ønsker å nedbetale fellesgjeld. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang.

Fellesgjelden har avdragsfrihet til og med 01.04.2026. forretningsfører opplyser følgende: Fra 01.05.2026 vil avdragene påbegynne som en tilleggskostnad på felleskostnadene på ca. 1 500kr i måneden, dersom fellesgjelden ikke innfris. Totale felleskostnader vil bli på kr. 12 808.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Christopher Cudrio

Beskrivelse
Velkommen til denne fine leiligheten!

Dette er en virkelig vakker og lys 2-roms, med både praktisk og god planløsning. Leiligheten ligger fint til i 5. etasje, som i tur betyr gode lysforhold. Her har du den gode følelsen av å være høyt oppe, med masse lys gjennom de store vinduene mot sydvest. Det er også en stor balkong i samme retning. Om denne ikke er stor nok for vennegjengen, kan vi praktisk informere om at borettslaget har en stor felles takterrasse. Da bør vi vel være klare for sommeren!

HIGHLIGHTS:
- Delikat leilighet fra 2021 med praktisk og god planløsning
- Eksklusive tilvalg gjort i 2021
- Sydvestvendt balkong med flotte solforhold
- A-konto oppvarming og varmtvann inkl. i felleskostnadene
- IN-ordning for nedbetaling av fellesgjeld: Mulig å redusere kosnadene med kr. 8 447,-
- Heis i bygget

Velkommen til visning!



Parkering
Det medfølger ikke parkeringsplass med leiligheten. Det er mulighet for å leie parkeringsplass i garasjeanlegget i U1 fra øvrige andelseiere i borettslaget uten bil.

I U2 leier Obos/Veidekke ut parkeringsplasser i tiden frem til tilhørende boligprosjekt er ferdigstilt (ikke påbegynt pt.).

Beliggenhet
Velkommen til et attraktivt og sentralt boligområde på Vollebekk i bydel Bjerke. Dette er et område som passer for store og små, og har enkel tilgang til et godt utbygd offentlig kollektivtilbud, et variert utvalg av butikker, servicetilbud og fasiliteter, samt hovedveier som gir rask tilgang til og fra sentrum. Det er også bemerkelsesverdig at området gjennomgår stor utvikling, med betydelige forbedringer de siste årene, inkludert etableringen av den nye Vollebekk skole og byggingen av en ny miljøgate. Nærmeste nabo er Vollebekk Senter (nærsenter) med blomsterbutikk, apotek, Meny og Europris. I tillegg har du i nærheten kjøpesenteret Linderud Senter med hele 60 butikker, her får du tak i alt du måtte trenge, enten det er dagligvare, apotek eller blomsterbutikk. Er du av den sportslige typen finner du SATS Treningsenter på det samme senteret.

Bjerkedalen park er bare noen få minutters gange unna og tilbyr vakre promenader, skøytebane på vinteren, en sjarmerende paviljongkafé og sandstrand. Parken har høydepunkter som for eksempel Hovinbekken med fossefall. i tillegg har du Årvoll idrettsplass, som har fotballbaner som også kan brukes om vinteren, samt Årvoll gård, et populært kulturelt og sosialt samlingspunkt. Vollebekk torg er en annen tilleggsattraksjon i nærheten, med en rekke servicetilbud tilgjengelig, inkludert kafé, matbutikk og apotek.

For de som liker utendørsaktiviteter, er det bare ca. 1,5 km til Oslo skisenter Grefsenkollen, som har blant annet flotte turstier. På toppen av Grefsenkleiva ligger den populære restauranten Grefsenkollen, som kan by på en nydelig utsikt.

Vollebekk Torg kan ses fra balkongen, og vil være hjerte i det nye Vollebekk. Det nye torget er under arbeid pt, og vil bli et flott samlingssted. Område har fått første restaurant tilknytning til torget «Midtpunktet» som serverer meget god pizza. Dette er bare en av flere servicetilbud som etter planer skal etableres rundt Torget.

Bebyggelse
Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

Tomt
Eiet tomt, 2932 kvm

Adkomst
Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

Offentlig kommunikasjon
Området tilbyr et meget godt tilbud av kollektivtransport. Buss nr. 58 stopper så og si rett utenfor døren til leiligheten, og kjører mellom Nydalen og Bøler. Videre bruker man noen få minutter til Vollebekk T og Risløkka T der linje 4 og 5 går. Til Jernbanetorget er det kun 13 minutter, der har du tilgang til både trikk, buss, tog og T-bane. Alna stasjon er nærmeste togstasjon til leiligheten, og ligger 15 minutter unna.

Inneholder
Entré:
Entreen er romslig, og har god plass til ønsket garderobeløsning for oppbevaring. I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 3 kvm.

Stue:
Stuen er boligens naturlige oppholdsrom. De store vindusflatene slipper inn mengder av dagslys. Dette gir rommet en lys og luftig atmosfære. I dag er rommet innredet med sofagruppe med salongbord og spisebord.

Kjøkken:
Stuen og kjøkkenet henger naturlig sammen i en åpen og velfungerende løsning. Kjøkkenet er innredet med glatte fronter med metallhåndtak, laminat benkeplater, kum med blandebatteri, integrert koketopp og stekeovn, integrert kjøl/frys og oppvaskmaskin. Her har du nok av både skap- og benkeplass, perfekt for den matinteresserte. Den åpne løsningen er veldig sosial, og du har full oversikt over gjestene dine til enhver tid. Kjøkkenet står i stil med resten av leiligheten, og er forøvrig fra 2021.

Soverom:
Fra stuen finner vi soverommet. Rommet er av god størrelse, så her har du plass til både ønsket seng og tilhørende nattbord. Her får du også en innvendig bod for oppbevaring av klær! Rommet er malt i delikate farger, og har store vindusflater som gir en god atmosfære.

Bad:
Fra entreen finner vi leilighetens pent flislagte bad. Badet er innredet med dusjhjørne, servant med underskap, speil over vask og vegghengt toalett. I likhet med kjøkkenet er badet også fra 2021, og har vannbåren gulvvarme og down lights i himling.

Balkong:
Fra stuen finner vi et av leilighetens høydepunkter, nemlig balkongen! Med sine 5 kvm har du plass til både ønsket sittegruppe og bord. Balkongen er sydvest vendt, vi kan dermed by på gode solforhold. Skulle ikke det være nok, så er det verdt å nevne at borettslaget har en felles takterrasse!

Byggemåte
Se vedlagte tilstandsrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.

Primærrom
Primærrom: 41 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 46 kvm

Boder
I tillegg til leilighetens arealer disponerer boligen 1 bod:
- Kjellerbod på ca. 3 m² i felles kjeller.

Standard
Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.

TILSTANDSGRAD 0, TG0: INGEN AVVIK
TG0 Tilliggende konstruksjoner våtrom
Hulltaking fordi baderommet er en prefabrikert baderomskabin. Protimeter fuktapparat gjorde ingen unormale utslag ved fuktsøk i dusj.

Oppsummering av selgers egenerklæringsskjema:
28. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja. Det har vært observasjon av mus i garasjeanlegget, men ikke sett noen tegn til at de har kommet inn i oppganger og boligdelen. Borettslaget har engasjert Anticimex og utført forebyggende tiltak.

29. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (i fellesareal eller i andre boliger)?.
- Styret i borettslaget har rapportert om at de har mottatt melding om at det mulig skal ha vært observert skjeggkre i en annen leilighet og i bodkorridor i kjeller i borettslaget. Borettslaget gjennomførte som følge av dette forebyggende tiltak, uten videre påviste funn, og forsikringsselskap har opplyst om at det ikke er behov for å gjøre ytterligere tiltak som følge av dette.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger en brukstillatelse for oppføring av boligblokk datert 22.01.2024.

Det er påvist avvik i forhold til takhøyde i entré/gang. Takhøyden er målt til 2,21m, men det påvirker ikke rommets funksjon.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp av radiatorvarme og vannbåren gulvvarme på bad.

Selger informerer om et årlig strømforbruk på ca. 775 kWh. Forbruket vil variere fra husstand til husstand.

Varmtvann og oppvarming avregnes av Techem Norge AS. Avregning skjer en gang i året. For å dekke de løpende kostnadene, krever selskapet inn et forskuddsbeløp fra hver enkelt. krevd inn, og for mye innbetalt blir tilbakebetalt. På den måten betaler hver enkelt kun for sitt eget forbruk.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Eiendomsskatt
Det er innført eiendomsskatt i Oslo. Det betales i dag ikke eiendomsskatt på denne boligen, men ved en endring i formuesverdien kan det utløse eiendomsskatt. Vi gjør oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 11 327,- pr.mnd.
A-konto oppvarming/varmtvann, betjening av fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, driftskostnader, vedlikehold og forretningsfører.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, innboforsikring og strøm.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har følgene lån:

Lånenummer: OBOS01-98207920517
Type: Annuitet
Restsaldo: 184.130.000,-
Restløpetid: 37 år 1 mnd
Terminer pr år: 12
Avdragsfrihet til og med: 01.05.2026
Type rente: Flytende
Rente pr. 12.04.24: 5,45%

Forretningsfører opplyser følgende: Fra 01.05.2026 vil avdragene påbegynne som en tilleggskostnad på felleskostnadene på ca. 1 500kr i måneden, dersom fellesgjelden ikke innfris. Totale felleskostnader vil bli på kr. 12 808.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Årets resultat vises i resultatregnskapet og foreslås ført mot egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. Driftsinntekter for 2023 er på kr 11 766 355,- og driftskostnader på kr 2 737 827,-. Dette gir da et årsresultat på kr 4 706 991,-.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7781358

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 995 654,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Borettslag
Borettslag: Fiolen borettslag, Orgnr: 926107453

Borettslaget består av 92 andelsleiligheter, og ligger i bydel Bjerke i Oslo kommune. Borettslaget er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett), og å drive virksomhet som står i sammenheng med dette.

STYRET
Du kan komme i kontakt med styret via Vibbo.no og e-post på fiolen@styrerommet.no.

VIBBO
Du kan finne informasjon om boligselskapet og ditt boforhold ved å logge deg inn på Vibbo.no. Her finner du oversikt over din bolig, felleskostnader og annen nyttig informasjon.

STYRETS ARBEID 2023-2024
Styret har fulgt opp reklamasjonssaker knyttet til fellesarealene, og hatt dialog med entreprenør og utbygger om utbedring av feil og mangler. Vi har også vært oppmerksomme på skadedyrproblematikk, og satt i gang tiltak for å forebygge og bekjempe dette. I juli 2023 ble det lagt ut påvisningsfeller i alle fellesarealene for å sjekke om det var veggedyr i blokkene, etter mistanke om forkomst i en leilighet. Det ble ikke funnet noe tegn til veggedyr, og vi fikk råd fra Norsk Hussoppforsikring om at det ikke var nødvendig med ytterligere tiltak. Vi har også hatt observasjone av mus i garasjen, og det ble plassert ut to automatiske feller fra Anticimex. Det er også kjent at det finnes rotter i nærområdet, men vi har ikke sett noen tegn til at de har kommet inn i våre bygg.

Styret har bidratt til å gjøre takterrassene over A, B og F mer innbydende ved å kjøpe inn og sette ut terrassemøbler. Dette har vi finansiert med egne midler fra Miljøkontoen, samt øremerkede midler fra OBOS. Vi håper at beboerne vil benytte seg av disse fellesområdene og trives der.

Vi har også utvidet bruken av Obosnøkkel (Unloc) til å gjelde garasjeporten og oppgangsdørene via U1. Dette er et praktisk system som gjør det enklere å låse opp dører med mobilen, uten å måtte bruke nøkkel eller brikke.

Det er håndtert noen uheldige hendelser som har skjedd i løpet av året, som innbruddsforsøk og skadeverk. Vi har anmeldt disse til politiet. Vi har også hatt dialog med OBOS om søppelsjaktene som ikke er i bruk enda. Disse er nå bedre sperret av. Det var også en hendelse med heisen i bygg A, som ble skadet av et fremmedlegeme som falt ned i sjakten. Dette førte til at sensorer og andre deler måtte repareres.

Garantiansvar/andel anleggsmidler/langsiktig gjeld i fellesanlegg
Selskapet eier 5383/6133 deler av Vollebekkveien 4 ES. Selskapet har prorataansvar for sin forholdsmessige andel av gjelden i eierseksjonssameiet kr.586415 pr. 31.12.2022. Selskapets andel av driftskostnadene i eierseksjonssameiet er inntatt i resultatregnskapet under posten under posten "kostnader sameie". Ved regnskapsavleggelse foreligger det ikke godkjent regnskap for Vollebekkveien 4 ES.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.
 
Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligbyggelagets medlemmer. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner
Internett er ikke inkludert i felleskostnadene, men betales direkte til OBOS OpenNet. Selger informerer om kr 239 pr måned for hastighet på 200/200 mbit.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for andre beboere. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Diverse
Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Følgende medfølger ikke:
- Frittstående hyller i bod
- Hylleinnredning i gang
- Taklampe på soverom

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

1848/900029-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
BEST OM GJERDE
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1916/900628-1/10 5ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om vannledning
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1916/900629-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
BEST OM VEG
FORBUD MOT SJENERENDE BEDRIFT
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1922/900926-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
VEDT AV BETINGELSER FOR BYGGETILLATELSE
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1923/901021-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om vann/kloakkledning
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1923/901022-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1927/900689-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1936/3710-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om vannledning
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1936/8482-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om gjerdeplikt
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1940/3809-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1941/4927-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
VEDR BENYTTELSE OG FJERNING AV UTHUS
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1943/3952-1/105 BESTEMMELSE OM VEG
Bestemmelse om gjerde
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1943/5651-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
BEST OM KLOAKKLEDNING
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1943/6522-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
BEST OM VEG
BEST OM KLOAKKLEDNING
Bestemmelse om gjerdeplikt
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1950/4146-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om vannledning
OVERFØRT FRA GNR 123 BNR 209
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1952/7047-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
BEST OM VEG
BEST OM KLOAKKLEDNING
Bestemmelse om gjerdeplikt
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1953/16344-1/105 BEST OM GARASJE/PARKERING
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1955/7548-1/105 BESTEMMELSE OM VEG
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1956/1481-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
VEDR BETINGELSER VEDR KOMMUNAL OVERTAKELSE AV VEG 3431
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1956/9821-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
BEST OM VEG
BEST OM KLOAKKLEDNING
Bestemmelse om gjerdeplikt
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1956/14822-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om adkomstrett
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1958/10269-2/105 ERKLÆRING/AVTALE
:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:661
BEST OM VEG
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1959/11348-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
BEST OM KLOAKKLEDNING FOR BNR 336
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1960/14306-1/105 BESTEMMELSE OM VEG
Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1962/9825-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
VEDR FRAF AV KRAV FOR ULEMPER M.V. V/DRIFT AV
MASKIN AS PAY & BRINCH
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1962/12832-3/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1963/13179-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1964/10081-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om kloakkledning
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1965/14900-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
VEDR TILL TIL INNREDNING AV MIDLERT BILVERKSTED I UTHUS
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1965/17133-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1966/10260-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
VEDR TILL TIL Å BEBYGGE D.E.
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om gjerdeplikt
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1966/10918-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1966/17140-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
VEDR MIDLERT UNNTAK FRA BYGGEFORSKRIFTENE VEDR GARASJE
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1977/6269-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om bruksendring
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1978/18208-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1987/20777-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
VEDTAK AV VISSE VILKÅR VEDR UTSKILLELSE/BEBYGGELSE M.V.
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1991/18401-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Oslo kommune gis rett til å legge og ha liggende hovedledninger for vann- og avløp med kummer på d.e samt fri adgang for tilsyn med ledningene m.v.
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1991/18403-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Oslo kommune gis rett til å legge og ha liggende hovedledninger for vann og avløp med kummer på d.e. samt fri adgang for tilsyn med ledningene m.v.
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1991/18405-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Oslo kommune gis rett til å legge og ha liggende hovedledninger for vann- og avløp med kummer på d.e. samt fri adgang for tilsyn med ledningene m.v.
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1991/18406-1/105ERKLÆRING/AVTALE
Oslo kommune giss rett til å legge og ha liggende hovedledninger for vann- og avløp med kummer på d.e. samt fri adgang for tilsyn med ledningene m.v.
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1992/2782-3/105 ERKLÆRING/AVTALE
Bestemmelse om adkomstrett
FLERE BESTEMELSER.
Bestemmelse om gjerdeplikt
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om bruksrett
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2016/1142279-1/200 DIVERSE PÅTEGNING
Avsnitt 1 t.o.m. 4 slettet.
1998/14318-2/105BESTEMMELSE OM GJERDE
13.03.1998
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2000/69424-1/105 ERKLÆRING/AVTALE
Nettstasjon nr. 1843
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2001/4873-2/105 BEST. OM ADKOMSTRETT
:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1343
Rett til bruk av nødvendig grunn for rep. og vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2001/4873-5/105 ERKLÆRING/AVTALE
:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:182
Bruk av nød. grunn for rep. og vedlikehold av vaskehall
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune, plan og bygn.etat
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2015/1208612-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT
RETTIGHETSHAVER:Allmennheten
Lnr: 10079385
Allmennheten skal ha adkomstrett over arealer avmerket som gatetun G3
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2015/1208641-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT
:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:668 Snr:1
:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:668 Snr:2
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2015/1208662-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT
RETTIGHETSHAVER:Allmennheten
Lnr: 10079386
Allmennheten skal ha adkomstrett over arealer avmerket som gatetun G4
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2015/1208679-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT
RETTIGHETSHAVER:Allmennheten
Lnr: 10079387
Allmennheten skla ha adkomstrett over arealet avmerket som felt C1 og C2
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2017/1170127-1/200 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDNING
:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:661
:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:668 Snr:1
:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:668 Snr:2
Oslo Kommune v/Vann- og avløpsetaten får rett til å benytte ledningene
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2628476-1/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1411
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2628476-2/200 BRUKSRETT
RETTIGHETSHAVER: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1411
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Bruksrett til 5 biloppstillingsplasser
Med flere bestemmelser
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2628476-3/200 BRUKSRETT
RETTIGHETSHAVER: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1411
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Bruksrett til 72 sykkelparkeringsplasser
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2628476-4/200 BRUKSRETT
RETTIGHETSHAVER: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1411
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Bruksrett til 36 boder
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2628476-6/200 BRUKSRETT
22.06.2020 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Gjensidig bruk av fellesareal takterrasser
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2628476-7/200 ERKLÆRING/AVTALE
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1411
Bestemmelse om utkragende balkonger
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2628476-9/200 ERKLÆRING/AVTALE
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Gjensidig bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/konstruksjoner
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/2628476-11/200BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1390
:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1411
Gjelder felles stikkledninger
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2020/3051852-1/200BESTEMMELSE OM FIBER-, DATA- OG TELEKABEL
RETTIGHETSHAVER:OBOS OPENNET AS
Org.nr: 992874201
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
OVERFØRT FRA: 0301-123/1390
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2021/503104-1/200 PANTEDOKUMENT
BELØP: NOK 228.360.000
PANTHAVER:OBOS-BANKEN AS
Org.nr: 911986884
2021/503147-1/200FELLES PANTEDOK BOR.INNSK
29.04.2021 21:00
BELØP: NOK 152.240.000
PANTHAVER:Fellesskapet Av Innskyttere, Jf. Brl. § 2-11, 1.Ledd
Lnr: 20026403

2021/503147-2/200 PRIORITETSBESTEMMELSE
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2021/503104-1/200

Utleie
Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann- og avløpsnett.


Regulering
Eiendommen ligger i et område for sentrumsformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser S-4931 kan sees hos megler.

Eiendommen er underlagt reguleringen for sentrumsformål i henhold til reguleringsplan S-4931. Omgivelsene består hovedsakelig av områder regulert for sentrumsformål bestående av blant annet; gatetun, torg, blandet bebyggelse og anlegg, industriområder, veier, kombinerte områder for transportinfrastruktur og teknisk infrastruktur, utdanning, og boligområder. Ifølge den nye kommuneplanen er eiendommen og store deler av området planlagt for fremtidig bebyggelse og anlegg i det ytre byutviklingsområdet.

Pågående saker:
*Veksthusfløtten 4 - Tilbygg og bruksendring. Saksnummer 202302554. Det er gitt rammetillatelse den 12.01.2023 og igangsettingstillatelse den 27.03.2024. Tiltaket omfatter bruksendring av kjeller og arbeider i forbindelse med dette. Herunder innsetting av vinduer, lysgraver og inngripen i bærende konstruksjoner.

*Veksthusfløtten 12 - Tilbygg. Saksnummer 202312921. Tillatelse til tiltak ble gitt den 19.12.2023. Tiltaket omfatter oppføring av et nytt tilbygg med soverom og inngangsparti. Det etableres også et nytt vindu på fasade øst.

*Veksthusfløtten 54 - Tilbygg, påbygg og innsetting av to takvinduer. Saksnummer 202315286. Rammetillatelse ble gitt den 25.03.2024. Tiltaket omfatter innsetting av to stykk takvindu i tilknytning til kjøkken i 1. etasje. I forbindelse med flytting av entre og utvidelse av kjøkken vil deler av 1. etasje bruksendres fra tilleggsdel til hoveddel og omvendt. Tiltaket omfatter også en mindre utvidelse av tilbygg mot hagen, samt heving av taket over dette tilbygget slik at det flukter med takflaten forøvrig.

*Anton Tschudis vei 24 - Tilbygg og påbygg bolig og oppføring og riving av garasje. Saksnummer. 202305855. Det er gitt rammetillarelse den 09.11.2023 og igangsettingstillatelse den 27.03.2024. Tiltaket omfatter tilbygg og påbygg av enebolig, samt riving og oppføring av garasje.

*Kryssveien 30 - Fasadeendring, tilbygg og påbygg - Riving og oppføring av garasje. Saksnummer 202218196. Tillatelse til tiltaket ble gitt den 11.05.2023. Søknaden omfatter fasadeendringer, tilbygg og påbygg, samt riving og oppføring av garasje i en horisontaldelt tomannsbolig i Kryssveien 30. Det etableres utvendig kjellernedgang og trapp fra stue i første etasje til hage. Det gjøres fasadeendringer ved at det settes inn nye vinduer og det etableres altan. Ny sak er opprettet per 08.05.2023.

*Kryssveien 16 - Oppføring av tomannsbolig - Hus A og Hus B. Saksnummer 202205486 og saksnummer 202214613. Rammetillatelse er gitt den 13.01.2023. Søknaden omfatter oppføring av tomannsbolig med integrert garasje med bilheis. Tomannsboligen oppføres i tre etasjer med flatt tak og takterrasse. Denne saken er en del av en seriesak, og det er søkt om å oppføre totalt 2 tomannsboliger på eiendommen.

*Hans Møller Gasmanns vei 3 - Oppføring av tre boligblokker med parkeringskjeller og utomhusarealer. Saksnummer 202318724. Rammetillatelse er gitt den 02.04.2024. Søknaden omfatter oppføring av tre boligblokker, hus ABC, hus DEFG og hus H, med felles underjordisk parkeringskjeller og utomhusarealer. Eiendommen ligger i Hans Møller Gasmanns vei 3 på Vollebekk i bydel Bjerke.

*Vollebekkveien 2 A-G - Midtveien 58 - 60 - Oppføring av boligblokk - Hus 4 og 5 med felles underjordisk garasjeanlegg. Saksnummer 202115958. Det er gitt rammetillatelse den 08.04.2022 og igangsettingstillatelse nr. 3 den 16.06.2023. Søknaden gjelder oppføring av et leilighetsbygg, hus 4 og 5, med felles underjordisk garasjeanlegg. Bygget inneholder også to næringslokaler på bakkeplan. Bygningen utgjør et større boligkvartal, kvartal B, som sammen med kvartal A, godkjent i byggesak 202016261, utgjør Vollebekkveien 2. Bygningen henger sammen, men er omtalt som to bygg; Hus 4 og 5.

*Brobekkveien 58 - 60 - Oppføring av bolig- og næringsbygg med tilhørende anlegg. Saksnummer 202108797. Rammetillatelse er gitt den 18.11.2021. I tillegg er det gitt igangsettingstillatelse del 1, 2 og 3. Siste endret tillatelse ble gitt den 04.04.2024. Søknaden omfatter en eiendom i Bydel Bjerke. Tiltaket gjelder etablering av et kombinert nærings-, og boligbygg. I plan 1 blir det utadrettet virksomheter som blant annet servering og forretning mot gate, og parkering i de mørke arealene. I plan 2 etableres det fellesarealer for boligene, samt arealer for helsetjeneste/lege/fysioterapi. Det opprettes utearealer i byggets gårdsrom på bakkeplan, og på tak i ulike etasjer.

Vollebekk har generelt vært i stor utvikling og det ferdigstilles stadig nye prosjekter. Kjøper må dermed påregne at det kan være støy i byggeperioden.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 450 000,- (Prisantydning)
kr 1 861 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 4 311 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 500,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 7 981,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
kr 9 481,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 320 481,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 328 731,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke Premium (Kr.25 000)
Oppgjør (Kr.6 500)
Visninger 2 stk. (Kr.6 800)
Grunnpakke borettslag (Kr.10 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Eierskiftegebyr selger (Kr.6 385)
Provisjon (Kr.57 343)
Foto (Kr.5 500)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Totalt kr. (Kr.135 328)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
15-24-0101

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sagene & Bjølsen Eiendomsmegling AS
EIE Ullevål & Sagene
Org. nr: 989734598
Maridalsveien 154 A
0461 Oslo
Tlf: 22 02 11 60

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner Jacob Santiago Salvesen

Saksbehandlere
Jacob Santiago Salvesen
EIE Ullevål & Sagene
Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner
Mob: 45 51 23 55 / E-post: jsa@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Vollebekkveien 4A
For mer om objektet
Vollebekkveien 4A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: