card-default

Jacob Santiago Salvesen

Eiendomsmegler | Salgsleder | Partner

Hvor skal vi egentlig begynne? Jacob har en helt enorm kapasitet, det kan vi i alle fall si. Han selger mest på hele kontoret, og er høyt og lavt hele tiden. Han har i tillegg en punktlighet få av oss kan matche, og rett og slett litt irriterende god hukommelse. Som Tåsen-gutt kjenner han både Sagene og Ullevål svært godt, områder han også har meglet i hele sin karriere.

Jacob er er det vi kan kalle en nerd på detaljer, og har et sånt hode hvor det skurrer innvendig om ikke alt er perfekt. Det gjør så klart at alt han gjør er til perfeksjon, enten det er faglig, bilder, tekst eller kundekontakt.

Kundene til Jacob har én ting til felles: Når de først har solgt med ham gjør de aldri noe annet igjen. Vi kan forstå hvorfor. Om du velger Jacob som megler kommer heller ikke du til å gjøre noe annet igjen!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: