Bilde 1 av John Skaarvolds veg 32BBilde 2 av John Skaarvolds veg 32B
Digital salgsoppgave
John Skaarvolds veg 32B

7021 Trondheim • Trondheim kommune

Prisantydning

kr 5 890 000

Omkostninger: kr 163 500Totalpris: kr 6 053 500
Innholdsrik enebolig i et ettertraktet og veletablert område | Solrik eiendom | Kort vei til skoler, barnehage m.m.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
193 m²
Bruksareal (BRA)
195 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
2 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
15 m²
Kommunale avgifter
kr 1 832 / Mnd
Prisantydning
kr 5 890 000
Omkostninger
kr 163 500
Totalpris
kr 6 053 500
Byggeår
1972
Tomt
Eiet tomt 938 m²
Oppdragsnummer
133240086
Visninger
Mandag 27. mai
17:45 - 18:30
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 5 890 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 890 000,-)kr 147 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 6 053 500
Eiendom
John Skaarvolds veg 32B, 7021 Trondheim

Matrikkel
Gnr. 96 Bnr. 181 i Trondheim kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 195 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 193 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 2 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 15 kvm

Areal
Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 195 kvm, BRA-i: 193 kvm , BRA-e: 2 kvm , TBA: 15 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1972

Tomt
Eiet tomt 938 kvm

Enebolig beliggende på Havstein, Trondheim kommune. Tomt opparbeidet med asfaltert vei, diverse beplantninger, plenareal, terrasse på terreng og biloppstillingsplass.

Prisantydning
5 890 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:
Følgende er tildelt TG2 i tilstandsrapport:

Våtrom - Bad: Helhetsvurdering.
Det er valgt å vurdere våtrommet (og tilhørende bygningsdeler) med en samlet helhetsvurdering. Følgende hovedmomenter er lagt til grunn for vurderingen: På bakgrunn av alderen til for eksempel røropplegg, tekniske installasjoner, tettesjikt og lignende er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid, men ikke lar seg observere direkte. Drenering fra innebygget toalettsisterne er ikke registrert. Det registreres avvik på en eller flere takspotter.

Det gjøres oppmerksom på at våtrommets anbefalte brukstid er passert. Basert på alle ovennevnte forhold bør det gjennomføres jevnlig ettersyn av våtrommet, slik at nødvendige tiltak kan iverksettes. Eksakt tilstand på bygningsdeler som ikke lar seg inspisere er ikke kartlagt. Våtrommets  eventuelle restlevetid er ikke kjent, og det må påregnes tiltak i fremtiden.

Til informasjon:
Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan for eksempel endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Det ble ikke registrert forhøyede verdier eller andre avvik. Relativ fuktighet ble målt til 33,7 prosent, ved 15,2 celsius

Våtrom - Vaskerom: Ventilasjon.
Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning. Mekanisk avtrekk må etableres.

Våtrom - Vaskerom: Vannrør.
Se punkt "Vannrør" under avsnitt om tekniske anlegg.

Kjøkken: Helhetsvurdering.
Det er valgt å vurdere kjøkkenet (og tilhørende bygningsdeler) med en samlet helhetsvurdering. Følgende hovedmomenter er lagt til grunn for vurderingen: På bakgrunn av alderen til røropplegg og andre tekniske installasjoner er det grunn til å varsle om risiko for skjulte skader, svekket funksjon, usikker restlevetid og lignende forhold som utvikles over tid men ikke lar seg observere direkte. Kjøkkeninnredningen bærer i sin helhet preg av alder/slitasje.

Basert på alle ovennevnte forhold bør det gjennomføres jevnlig ettersyn og/eller ytterligere undersøkelser for å kartlegge eksakt tilstand og hvilke tiltak som eventuelt skulle være nødvendig. Restlevetiden er usikker.

Toalettrom: Helhetsvurdering.
Det er valgt å vurdere toalettrommet (og tilhørende bygningsdeler) med en samlet helhetsvurdering. Følgende hovedmomenter er lagt til grunn for vurderingen: På bakgrunn av alderen til røropplegg og andre tekniske installasjoner er det grunn til å varsle om risiko for skjulte skader, svekket funksjon, usikker restlevetid og lignende forhold som utvikles over tid men ikke lar seg observere direkte. Ventilasjonen vurderes ikke til å være tilstrekkelig. Basert på alle ovennevnte forhold bør det gjennomføres jevnlig ettersyn og/eller ytterligere undersøkelser for å kartlegge eksakt tilstand  og hvilke tiltak som eventuelt skulle være nødvendig. Restlevetiden er usikker

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje): Helhetsvurdering.
Det er valgt å vurdere bygningsdelene med en samlet helhetsvurdering basert på slitasjegrad, tilstand, konstruksjonstype og risiko. Hovedmomenter for helhetsvurderingen er: Innvendige flater bærer preg av alder/slitasje og det registreres avvik. Kjelleren har vegger under bakkenivå som er utlektet fra grunnmuren. Hulltaking i forbindelse med fuktmåling viser at konstruksjonen har en oppbygging som vurderes til å være en risikokonstruksjon. Det observeres bruk av papp i veggkonstruksjonen, noe som erfaringsmessig er forbundet med forhøyet risiko for muggdannelser. Avleiring av
salt/kalkutslag observeres på grunnmur/gulv mot grunn (dette vurderes å være et resultat av fuktvandringer i konstruksjonen).

Det gjøres oppmerksom på at en komplett undersøkelse og kartlegging av tilstanden til konstruksjonene ikke er mulig uten større inngrep. Erfaringsmessig er konstruksjoner under bakkenivå en risikokonstruksjon som er skadeutsatt. Basert på alle ovennevnte opplysninger bør bygningsdelene holdes under oppsikt slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Til informasjon:
Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i utlektet veggkonstruksjon. Det ble ikke registrert forhøyede verdier. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan for eksempel endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Det kan heller ikke sies med sikkerhet at forholdet er det samme i andre deler av konstruksjonen. Relativ fuktighet ble målt til 41,6 prosent, ved 14,2 celsius.

Innvendige trapper.
Trappen har ikke håndløper på begge sider. Åpninger i rekkverket på mer enn 0,10 meter. Trappen vurderes som smal. Basert på ovennevnte forhold oppfyller ikke trappen dagens krav til sikkerhet. Om trappen vil oppfylle kravene som var gjeldene på oppføringstidspunktet eller ikke, er ikke videre undersøkt.

Etasjeskiller - Kjeller: Skjevhetsmåling.
Det er registrert skjevheter i stue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 30 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent.
Etasjeskiller - 1. etasje: Skjevhetsmåling.
Det er registrert skjevheter i stue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 18 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Varmtvannsbereder.
På bakgrunn av berederens alder er det grunn til å varsle om usikker restlevetid eller andre forhold som utvikles over tid. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjon/utskiftning. Jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør.
Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Avløpsrør.
Avløpsrør av støpejern er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.
Elektrisk anlegg: Forenklet vurdering av det elektriske anlegget.
Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Dører og vinduer: Vinduer.
Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Yttertak: Tekking (undertak, lekter og yttertekking).
Symptomer på slitasje og elde er registrert, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse at bygningsdelen har en alder og tilstand som tyder på behov for tiltak i fremtiden. Forholdet krever oppfølging med jevnlig ettersyn og vedlikehold. Det registreres store mengder mosevekster på yttertaket, som kan påvirke levetiden til taksteinen negativt. Tiltak anbefales.

Drenering: Helhetsvurdering.
Det er valgt å vurdere dreneringen med en samlet helhetsvurdering. Dreneringens tilstand og funksjon påvirker innvendige bruksområder og innvendige bygningsdelers tilstand. Følgende hovedmomenter er lagt til grunn for vurderingen: Bygningsdelen er nedgravd og skjult, noe som gjør at det er vanskelig å angi noen eksakt tilstand.

Estimert teknisk levetid på drenssystemer har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Basert på alder er derfor restlevetiden vurdert til å være usikker. Alle opplysninger gitt i dette punktet bør ses i sammenheng med avsnitt "Rom under terreng". Basert på alle ovennevnte forhold bør det gjennomføres ytterligere undersøkelser av fagkyndige for å kartlegge eksakt tilstand og hvilke tiltak som eventuelt skulle være nødvendig.

Stikkledninger og tanker: Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger).
Utvendige vann- og avløpsrør har ukjent alder/tilstand. Anbefalt brukstid kan være passert. TG2 er valgt for å belyse risiko, selv om tegn til skader ikke er registrert. Ytterligere undersøkelser anbefales.

Se også tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 147 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 890 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 148 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 038 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 053 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 21 984 pr. år Siste oppgitte terminbeløp var kr 1 832,- i april. Kommunen gikk over til månedlig faktura fra og med april - 2024. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Eier
Øyvind Johansen

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Daniel Lanto har gleden av å presentere John Skaarvolds veg 32B! - En stor og innholdsrik enebolig med fin beliggenhet i et fredelig og barnevennlig område.

En spennende mulighet for deg som er på jakt etter et oppussingsobjekt. Denne boligen har et stort potensial, og her kan du virkelig realisere drømmehjemmet ditt! Boligen var planlagt oppusset og det foreligger tegninger fra arkitekt med godkjenning fra naboer og kommune.

Eiendommen ligger i et populært og barnevennlig område på Havstein med gangavstand til skole, barnehage og dagligvare. Boligen har en lys og luftig stue med store vindusflater og adskilt kjøkken.

Merk deg dette:
•Innholdsrik enebolig med stort potensiale
•Flott beliggenhet
•Store vindusflater
•Stor og luftig stue
•Kort vei til dagligvarebutikker, apotek, frisør m.m.
•Fint og rolig nabolag
•Nærhet til flotte turområder og idrettsfasiliteter
•Kort vei til busstopp og trikk

Velkommen til visning!

Parkering
Parkering på egen eiendom. Det er plass til flere biler.

Beliggenhet
John Skaarvolds Veg 32B har en flott beliggenhet i et ettertraktet område på Havstein. Med sin sentrale beliggenhet på Byåsen har boligen kort veg til det meste man behøver i hverdagen. I nærområdet finner man blant annet den flotte Bymarka, et svært godt kollektivtilbud, flere skoler, barnehager - og idrettsanlegg. Dagligvarebutikker finner du innen gåavstand; og nærmeste butikk er Rema 1000.

Byåsen er velkjent for å ha Trondheims mest populære utfartsområde, Bymarka. Her finner man et variert turterreng som passer alle årets sesonger. Ikke langt fra boligen finner du både Theisendammen og Kyvannet, hvor det er svært populært å bade eller gå tur på varme sommerdager. For den som er aktiv har Bymarka et helårstilbud godt tilrettelagt for sykling, ski, turer med barnevogn eller annen trim. I nærområdet finner man flere store idrettsanlegg og idrettsklubber, som alle byr på en rekke muligheter innen blant annet fotball, håndball, hopp, langrenn, orientering, allidrett, friidrett, Ishockey, golf og volleyball. Like ved boligen ligger også Havsteinbanen og Havstein 9 - hulls golfbane.

Tomt
Eiet tomt, 938 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Enebolig over 2 etasjer bestående av:
Kjeller: Gang, toalettrom, bad, rom som benyttes som kjellerstue (ikke omsøkt) og boder.
1. etasje: Entre, stue, spisestue, trappegang, gang, 2 soverom, bad, kjøkken, vaskerom og utvendig bod.
Utgang fra vaskerom til terrasse.

Byggemåte
Boligbygg oppført i 1972. Grunnmur av betongstein. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende og stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer i forskjellig utførelse, fra forskjellige årstall. Varmepumpe i stue. Peisovn i kjellerstue. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Naturlig ventilasjon.

Dreneringen er fra 2004 (ifølge huseier). Synlig utvendig grunnmursplate (fuktsperre). Nedløpsrør for takvann er ledet ned i drensrør. Svakt skrånende tomt.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 150 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 195 kvm

Boder
Det er bod i kjeller og en utvendig bod.

Standard
Kjøkken
HTH kjøkkeninnredning fra 1984. Innredning med glatte fronter. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Frittstående komfyr og oppvaskmaskin. Vegghengt ventilator. Komfyrvakt. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Vegg og himlingsflater i malte flater. Vegg og himlingsflater belagt med vegg og himlingsplater. Vegg- og himlingsflater i malte tapetserte flater og takplater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.
Baderom
Baderom fra ukjent eksakt årstall, vurdert til å være delvis oppgradert i 2007 (basert på datomerking i sluk). Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servant med armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Vegghengt dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i vegg.

Vaskerom
Vaskerom fra ukjent eksakt årstall, vurdert til å være delvis oppgradert i 2007 (basert på datomerking i sluk). Gulvflate belagt med gulvbelegg. Malte veggflater. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Opplegg for vaskemaskin.

Toalettrom
Gulvflater belagt med parkett. Malte veggflater. Panel på vegger. Panelbord i himling. Vegghengt servant med to-greps armatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber.
Synlige avløpsrør av metall og støpejern. Naturlig avtrekksventil på vegg.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med laminat, gulvbelegg og vegg til vegg teppe. Vegg- og himlingsflater i malte flater. Vegg- og himlingsflater i malte flater, malte tapetserte flater, veggplater, malt panel, panel og takplater. Glatte innerdører og innerdører med glassfelt. Naturlig ventilasjon via ventiler. Varmepumpe i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Elementpipe fra byggeår. Peisovn i rom som benyttes som kjellerstue. Ildsted fjernet. Opplegg for ildsted i hovedetasje.
Innvendig trapp av tre med rekkverk av tre. Takhøyder er målt på tilfeldige plasser i boligen. Kjeller: I kjellerstue er takhøyden målt til 2,05 meter og i bod er takhøyden målt til 2,17 meter. 1. etasje: I stue er takhøyden målt til 2,42 meter og på kjøkken er takhøyden målt til 2,43 meter. Til informasjon: kjeller har en takhøyde lavere enn 2,2 meter


Rom under terreng
Kjelleren er hovedsakelig innredet med utlektede vegger. Enkelte rom er uinnredet. Gulvflater belagt med parkett og betonggulv i boder. Vegg- og himlingsflater i malte tapetserte flater, panel, malt mur og synlig betong. Glatte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Peisovn i rom som benyttes som stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Tekniske anlegg | VVS anlegg
Tekniske anlegg fra varierende årstall. Vannrør av kobber. Vanninntaksrør i kobber. Hovedstoppekran er plassert i kjeller. Synlige avløpsrør i plast og støpejern. Stakeluke er plassert i kjeller. Varmtvannsbereder på 200L (fra ukjent årstall) plassert i kjelleren. Varmepumpe i stue.

Terrasse
Utgang fra stue til sørvendt terrasse på 15 m2. Terrasse i trekonstruksjoner med rekkverk av tre. Gulvoverflater belagt med terrassebord. Terrassen har utebelysning.

For den utfyllende tekniske standard, se vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 31.01.1967 vedrørende John Skaarvolds veg 32 B.

Megler har mottatt byggetegninger datert 1965, som ligger til grunn for sammenligningen mot dagens faktiske forhold.

Kjelleretasjen er i utgangspunktet godkjent som sekundærareal; og rom som benyttes som stue i dag er hverken omsøkt eller godkjent. Gang og bod på 20 kvm var opprinnelig et helt rom. Det er etablert et toalettrom. Etasjen er ellers slik den var opprinnelig.

I første etasje er det også observert avvik, da det kan se ut som om boligen er bygd på. Avviket som observeres er i tilknytning til det store soverommet, som opprinnelig er to soverom, en del av uteareal og utendørs boder. Utearealet og bodene er innlemmet i boligen og gjort om til et soverom. Dette er både fasadeendring og bruksendring, som er søknadspliktige tiltak. Megler har ikke mottatt dokumentasjon på at tiltaket er omsøkt eller godkjent. Boligen for øvrig ser ut til å være korrekt ifht. mottatte tegninger. Tegningene ligger vedlagt i prospektet.

Kjøper overtar ansvar og risiko knyttet til nevnte avvik. Konferer megler ved spørsmål.

Selger har gjort megler oppmerksom på saksnr. 24/81000 hos kommunen. Søknaden gjelder eiendommen - John Skaarvolds veg 32B, bruksendring av kjeller, tilbygg, fasadeendring og endring i bærende konstruksjon. Megler har mottatt skisser og kan oversende disse ved interesse. Konferer megler for mer informasjon og ved eventuelle spørsmål.

Elektrisk anlegg
Det er foretatt en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og eiers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Sikringsskap med automatsikringer plassert i kjeller.
Boligen har hovedsakelig åpent elektrisk anlegg.

Etter forenklet vurdering er det elektriske anlegget gitt TG2. Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Oppvarming
Varmepumpe i stue. Peisovn i kjellerstue. Øvrig oppvarming med elektrisitet.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 21 984 pr. år Siste oppgitte terminbeløp var kr 1 832,- i april. Kommunen gikk over til månedlig faktura fra og med april - 2024. Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt ble beregnet til: Kr. 12 595,- i 2023. Eiendomsskatten i Trondheim faktureres sammen med de kommunale avgiftene.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 667 471,- Som sekundærbolig Kr. 6 336 390,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Utdrag fra selgers Egenerklæringsskjema:

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært. Helseth: Ombygging bad pga bevegelseshemming ca 2010. Firmanavn: Byggmester Hans Helseth AS.

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja. Ombygging bad pga bevegelseshemming ca 2005. Firmanavn: Byggmester Hans Helseth AS (hovedentreprise)

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Byttet innmat sikringsskap i 2021. Firmanavn: PK-Service AS.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. Kfr. Boligmappa v/ PK-Service AS.

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Usikkert. Mulig i forbindelse med skifte av sikringsskap.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Ja. Meldt Trondheim kommune februar/mars 2024

Er innredningen/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene?
Ja.

Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
Ja. Takstrapport april 2024 - Ikke mottatt

Se også Egenerklæringsskjema vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende heftelser følger eiendommen:
1967/2096-1/107  Bruksrett  
17.02.1967 
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:200  
til felles privat vei og avkjørsel fra John Skaarvolds vei.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1984/12520-1/107  Bestemmelse om veg 
05.07.1984 
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:545 
Gjelder denne registerenheten med flere

Følgende rettigheter følger eiendommen:
Rettigheter på 5001-96/170/0/1-26
Rettigheter i eiendomsrett

1986/11898-1/107  Bestemmelse om veg  
07.05.1986 
rettighetshaver:Knr:1601 Gnr:96 Bnr:152  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:13  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:15  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:181  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:200  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:459  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:545  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Rettigheter på 5001-96/170/0/1-26
Rettigheter i eiendomsrett

2017/534609-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
22.05.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:13  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:15  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:181  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:200  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:459  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:545  
rettighetshaver:Knr:5001 Gnr:96 Bnr:685  
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse nåværende i kommuneplanens arealdel 2012-2024.
Kopi av situasjonskart er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 147 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 890 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 148 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 038 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 053 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.5 250)

Visningshonorar (Kr.2 690)

Tilrettelegging (Kr.20 000)

Provisjon 1,09 % (forutsatt salgssum: 5 890 000,-) (Kr. 69 950)

Markedspakke 2 (Kr.18 400)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
133-24-0086

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros- Eiendomsmegling Sentrum AS
EIE Trondheim sentrum
Org. nr: 831699132
Nedre Bakklandet 58 C
7014 Trondheim
Tlf:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Daniel Lanto

Saksbehandlere
Daniel Lanto
EIE Trondheim sentrum
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 85 30 70 / E-post: dal@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av John Skaarvolds veg 32B
For mer om objektet
John Skaarvolds veg 32B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: