EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Trøndelag

EIE Trondheim

Besøksadresse

Heimdalsvegen 4

Postadresse

Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal

Juridisk navn
Nidaros Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Andreas Forsell Lund
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE er en eiendomsmegler i Trondheim med høy lokal kunnskap som kjenner Trøndelag veldig godt. Derfor har våre erfarne og engasjerte eiendomsmeglere førstehåndskunnskap om hva boligene blir solgt for og til hvilken pris som faktisk er realistisk å oppnå.

Eiendomsmeglerne i EIE Trondheim har til sammen over 50 års erfaring med boligsalg og huser noen av landets mestomsettende meglere. Alle i EIE Trondheim jobber mot samme mål.

Vi vil gi deg som kunde norges beste salgspresentasjon og vi jobber knallhardt for å få maksimal markedspris for nettopp din bolig. Lang erfaring og en iver for faget gjør at du trygt kan sette bort boligsalget ditt til EIE Trondheim. Alle ansatte har solid lokalkunnskap, bred erfaring og høy faglig kompetanse. Alle ansatte er drillet i forhandlingsteknikk og det øves på dette daglig.

I EIE Trondheim finner du en engasjert og motivert gjeng, som har et mål for øye: Vi vil være den foretrukne eiendomsmegleren når du skal selge boligen din!

EIE Trondheim streber etter å oppnå høyest mulig pris for din bolig og er opptatt av kvalitet, kundeservice og trygghet. Vi er løsningsorienterte, fremoverlente og jobber kontinuerlig for gode kundeopplevelser. EIE Trondheim sin klare ambisjon er å levere over kundens forventning hver gang, ved å levere Norges råeste boligannonser! Med et team av fotografer og interiørarkitekter sørger vi for en god og sikker totalleveranse.

Velkommen til oss for en boligprat!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingVi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering i Trondheim i forbindelse med boligsalg.

Få kvalifisert boligverdi med verdivurdering:

Bestill verdivurdering

Våre medarbeidere

card-default

Andreas Forsell Lund

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
Les om Andreas
card-default

Daniel Lanto

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Daniel
card-default

Yasin Unal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Yasin
card-default

Amrinder Singh

Eiendomsmegler MNEF | Salgsleder | Partner
Les om Amrinder
card-default

Marit Skolmli

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marit
card-default

Robel Ablel Mebrahtom

Kontorsjef / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Robel
card-default

Malik Islek

Trainee
Les om Malik
card-default

Sofie Rongve Svendsen

Trainee
Les om Sofie
card-default

Simen Unneberg

Trainee
Les om Simen
card-default

Thomas Myhre

Trainee
Les om Thomas

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: