hero
Trøndelag
EIE Trondheim
Besøksadresse

Heimdalsvegen 4

Postadresse

Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal

Juridisk navn
Nidaros Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Kontakt oss Se våre boliger

Eiendomsmeglerne i EIE Trondheim har til sammen over 50 års erfaring med boligsalg og huser noen av landets mestomsettende meglere. Alle i EIE Trondheim jobber mot samme mål.

Vi vil gi deg som kunde norges beste salgspresentasjon og vi jobber knallhardt for å få maksimal markedspris for nettopp din bolig. Lang erfaring og en iver for faget gjør at du trygt kan sette bort boligsalget ditt til EIE Trondheim. Alle ansatte har solid lokalkunnskap, bred erfaring og høy faglig kompetanse. Alle ansatte er drillet i forhandlingsteknikk og det øves på dette daglig.

I EIE Trondheim finner du en engasjert og motivert gjeng, som har et mål for øye: Vi vil være den foretrukne eiendomsmegleren når du skal selge boligen din!

EIE Trondheim streber etter å oppnå høyest mulig pris for din bolig og er opptatt av kvalitet, kundeservice og trygghet. Vi er løsningsorienterte, fremoverlente og jobber kontinuerlig for gode kundeopplevelser. EIE Trondheim sin klare ambisjon er å levere over kundens forventning hver gang, ved å levere Norges råeste boligannonser! Med et team av fotografer og interiørarkitekter sørger vi for en god og sikker totalleveranse.

Velkommen til oss for en boligprat!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbooking

Våre medarbeidere

card-default

Andreas Forsell Lund

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
Les om Andreas
card-default

Daniel Lanto

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Daniel
card-default

Yasin Unal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Yasin
card-default

Rune Hallan

Eiendomsmegler MNEF
Les om Rune
card-default

Cathrine Sæther

Eiendomsmegler
Les om Cathrine
card-default

Amrinder Singh

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Amrinder
card-default

Cicilie Gravseth Stene

Kontorleder/ Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Cicilie
card-default

Robel Ablel Mebrahtom

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF / Saksbehandler
Les om Robel
card-default

Eva Rikstad

Saksbehandler / Eiendomsmegler
Les om Eva

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: