hero
Trøndelag
Eie Trondheim
Adresse
Heimdalsvegen 4
Juridisk navn
Nidaros Eiendomsmegling AS
Kontakt oss Se våre boliger

Eiendomsmeglerne i Eie Trondheim har til sammen 27 års erfaring med boligsalg og huser noen av landets mestomsettende meglere. Alle i Eie Trondheim jobber mot samme mål.

Vi vil gi deg som kunde norges beste salgspresentasjon og vi jobber knallhardt for å få maksimal markedspris for nettopp din bolig. Lang erfaring og en iver for faget gjør at du trygt kan sette bort boligsalget ditt til Eie Trondheim. Alle ansatte har solid lokalkunnskap, bred erfaring og høy faglig kompetanse. Alle ansatte er drillet i forhandlingsteknikk og det øves på dette daglig.

I Eie Trondheim finner du en engasjert og motivert gjeng, som har et mål for øye: Vi vil være den foretrukne eiendomsmegleren når du skal selge boligen din!

Eie Trondheim streber etter å oppnå høyest mulig pris for din bolig og er opptatt av kvalitet, kundeservice og trygghet. Vi er løsningsorienterte, fremoverlente og jobber kontinuerlig for gode kundeopplevelser. Eie Trondheim sin klare ambisjon er å levere over kundens forventning hver gang, ved å levere Norges råeste boligannonser! Med et team av fotografer og interiørarkitekter sørger vi for en god og sikker totalleveranse

Velkommen til oss for en boligprat!

Våre ansatte

card-default

Andreas Forsell Lund

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Daglig leder
Les om Andreas
card-default

Daniel Lanto

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Daniel
card-default

Yasin Unal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Yasin
card-default

Cicilie Gravseth Stene

Kontorleder/ Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Cicilie
card-default

Amrinder Singh

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Amrinder

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.