Bilde 1 av Leirfivelveien 85Bilde 2 av Leirfivelveien 85
Digital salgsoppgave
Leirfivelveien 85

1346 Gjettum • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innholdsrik familiebolig over 2 plan + loftsetg. i meget barnevennlig gate - Stor solrik terrasse - Garasje m/mulig EL
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
124 m²
Bruksareal (BRA)
129 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
28 m²
Fellesutgifter
kr 1 122 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 221 / Mnd
Prisantydning
kr 7 950 000
Omkostninger
kr 215 000
Totalpris
kr 8 165 000
Fellesformue
kr 15 881
Byggeår
1984
Tomt
Eiet tomt 248 m²
Oppdragsnummer
36240045
card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elise
Prisantydningkr 7 950 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 198 750,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 8 165 000
Eiendom
Leirfivelveien 85, 1346 Gjettum

Matrikkel
Gnr. 87 Bnr. 235 i Bærum kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 129 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 124 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm

Loftsetasjen har et totalt gulvareal (GUA) på 32 m2, men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 18 m2 av arealet måleverdig som bruksareal. De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 14 m2.

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 28 kvm

Areal
Bruksareal: 129 kvm, BRA-i:124 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 28 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1984

Tomt
Eiet tomt 248 kvm

Prisantydning
7 950 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Takstdato: 07.03.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 198 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 199 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 149 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 165 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 649 pr. år Årsprognose

Eier
Gjertrud Fabienne Haugeberg Thomassen

Parkering
Det medfølger en garasje i felles anlegg, samt gjesteparkering på felles parkeringsplass. Det er lagt opp mulighet for å installere elbillader.

For å sikre stabil drift av løsningen, har styret inntil videre besluttet at alle nye ladestasjoner må anskaffes av Elektriker Gruppen AS. Firmaet installerer og setter i drift anlegget så disse spiller sammen med lastfordelingsystem og CloudCharge for energimåling.

Hver husstand som har montert lader vil bli fakturert for strømforbruk etterskuddsvis, samt vil i tillegg bli belastet for en årlig andel knyttet til CloudCharge. Energipris tilpasses prisen fra Hafslund Nett.  Det er energimåler som sitter under lokket på ladestasjon som avleses via CloudCharge.

Beliggenhet
Svært barnevennlig og hyggelig beliggende rekkehus i en grønn lunge på Gjettum. Området er kjent for å være godt tilrettelagt for barnefamilier med barn i alle aldre. Det er flere barnehager innen kort gangavstand og kort vei til barne-, ungdom- og videregående skoler, Bærum sykehus, dagligvare m.m. Gangavstand ( ca 6 min) til T-banen på Gjettum som tar deg til Oslo sentrum kun på ca. 24 min. I tillegg lett tilgjengelig kollektivbussforbindelse til Oslo og Sandvika.

Det er flere store grøntarealer rundt boligen hvor det er opparbeidet lekeplasser med apparater, sandkasse, sittebenk etc. Dette er et nabolag hvor barn fra tidlig alder trygt kan leke utendørs.

En kort kjøretur unna ligger Kolsås senter med det meste av det du trenger i hverdagen. Det er heller ikke lang vei til Bekkestua sentrum som har et godt utvalg av forretninger både i det nye kjøpesenteret og i sentrum, samt gode spisesteder. Dersom en ønsker et enda større utvalg, ligger Sandvika sentrum og Sandvika Storsenter en kort kjøretur unna. Sandvika byr på det meste av forretninger og servicetilbud, kino, kulturhus, treningssentre, vinmonopol, hyggelige spisesteder og kafeer.

Det er nærhet til naturområder på Dæli og Kolsås og for deg som er glad i natur og friluftsliv betyr det at marka er nesten som nærmeste nabo å regne. Det gir flotte turmuligheter sommer som vinter. Dessuten kort vei til idrettsanleggene på Hauger, Rud, og Dønski (tennis, fotball, rulleskiløype, frisbee-golf, m.m.). Om sommeren er Kadettangen og idylliske Kalvøya populære besøkssteder, med flotte sandstrender og store friområder - alt en kort kjøretur eller hyggelig sykkeltur fra boligen.

Skole/barnehage:
Vallerstua barnehage
Blåveiskroken barnehage
Levre barneskole
Hauger ungdomsskole
Dønski og Rosenvilde vgs.

Tomt
Eiet tomt, 248 kvm

Inneholder
Boligen går over 2 plan + loftsetasje og inneholder:

1. etasje: Entré, bad, wc, stue og kjøkken. Utgang fra stue til terrasse og hage.
2. etasje: Tre soverom, bad og bod.
3. etasje/loft: Rom benyttet som soverom/stue og to boder.

Loftsetasjen har et totalt gulvareal (GUA) på 32 m2, men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 18 m2 av arealet måleverdig som bruksareal. De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 14 m2.

Boligen disponerer også to boder praktisk plassert ved inngangparti.

Det medfølger en garasje i felles anlegg, samt en gjesteparkering på felles parkeringsplass. Det er lagt opp mulighet for å installere elbillader.

Byggemåte
Rekkhus over 3 etasjer. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur i betong, bærende vegger og skillende dekker av trekonstruksjoner.

Yttervegger kledd i malt trepanel. Saltak tekket med takstein. Entrédør i treverk. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra 1983. Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring.

Loft - innredet:
- Gulvflater med parkett. Himlingsflater/skråtak med panel. Profilert innerdør.
- Kommentarer til TG2: Konstruksjonsoppbygging; Deler av loftet er bruksendret fra råloft til beboelsesrom. Konstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som risikokonstruksjoner blant annet med tanke på fukt-/kondensproblematikk. Det er ikke observert skader eller symptomer på skader, men skader kan ikke utelukkes. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er valgt for å belyse risiko.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp):
- Skorsteinen er fra byggeår. Det er en teglsteinspipe tilknyttet peisovn i metall på brannplate.
- Kommentarer til TG2: Skorsteiner inne i boligen; TG2 er satt på grunn av alder. Usikker restlevetid. Krever oppfølgning med jevnlig tilsyn. Det er oppservert avflassing av puss på pipeløpet fra peis til pipe. Ukjent årsakt. Krever oppfølgning med jevnlig tilsyn.

Innvendige trapper:
- Trapp og rekkverk i treverk.

Etasjeskiller - 1. etasje:
- Plate på mark. Gulv mot grunn og etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Entré, stue og kjøkken. Største målte avvik er målt i stue. Avviket er målt til 10 mm. 
Etasjeskiller - 2. etasje:
- Etasjeskille av tre. Gulv mot grunn og etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt
kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Gang og soverom.
- Kommentarer til TG2: Skjevhetsmåling; Det er noe målbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 11 mm i gang.

Etasjeskiller - 3. etasje:
- Etasjeskille av tre. Gulv mot grunn og etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt
kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Soverom. Det ble målt et avvik på 3 mm.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
Vannrør av kobber. Hovedstoppekran er plassert på bad. Synlige avløpsrør i støpejern. Stakeluke er ikke lokalisert. Varmtvannsbereder på 124l plassert under kjøkkenbenk.
- Kommentarer til TG2: Hovedstoppekran; Stoppekran er av eldre type. Anbefalt brukstid er passert. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Rom for varig opphold:
Det er målt:
1. etasje: 2,32 m i bad, 2,36 m på kjøkken og stue og 2,19 m i wc.
2. etasje: 2,39 m i gang og soverom og 2,13 m på bad.
3. etasje/loft: 2,40 m. Her er det skråtak og målet er tatt til topp møne.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i entré. Det er hovedsakeligs skjult elektrisk anlegg.
Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg.
Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll. Det ble gjennomført EL- kontroll av elektriske anlegg den 04.04.2023. Det ble kun registrert 1 avvik som nå er rettet/fikset.
- Kommentarer til TG2: Forenklet vurdering av det elektriske anlegget; Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg montert etter 1999.
Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Brann:
- Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsutstyr.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
- Boligen har yttervegger i trekonstruksjoner. Utvendig kledd med liggende trekledning.
- Kommentarer til TG2: Fasader ink. kledning; Det er stedvise sprekker i kledning. Sprekker bør tettes/overflatebehandling bør fornyes. Spiker / skruer er montert for langt inn i trepanelet. Kan påvirke panelets levetid negativt. Utbedring anbefales.

Dører og vinduer:
- Vinduer i 3-lags glass datert 1983. Terrassedør i 3-lags glass datert 1983. Brannsertifisert dør med sikkerhetslås.
Kommentarer til TG2:
- Vinduer: Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer, hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
- Dører: Ytterdører er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse dørene sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført
stikkprøvekontroll på dører hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet. Dørhåndtak til terrassedør utvedig fungerer ikke. Bør monteres etter anvisning.

Yttertak:
- Yttertaktekking er fra ukjent dato. Saltak. Taket er tekket med teglstein. Taket er inspisert fra bakkeplan.
Kommentarer til TG2:
-  Tekking (undertak, lekter og yttertekking); Det er registrert symptomer på elde og slitasje, selv om det ikke ble observert tegn på
lekkasjer eller skader, anbefales oppfølging med jevnlig ettersyn slik at vedlikeholdsog eventuelle utbedringstiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder og observert tilstand.
- Gesimsløsninger; Det kan ikke verifiseres at det er etablert tilstrekkelig lufting i/ved gesims. Følgeskader er ikke registrert, men kan ikke utelukkes. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at etablering av lufting og utbedringstiltak kan iverksettes dersom behov.

Terrasser / platting på terreng:
- Utgang fra stue til sydvestvendt terrasse på 23 m2. Terrassen er belagt med terrassebord. Markise er montert.

Grunnmur, fundamenter:
- Alder fra byggeår. Grunnmur i betong (plate på mark).
- Kommentarer til TG2: Grunnmur: Det registreres riss/sprekker på grunnmur. Eksakt årsak er ikke kjent. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Drenering:
- Dreneringen er fra byggeår. Tilnærmet flat tomt.
KOmmentarer til TG2:
- Vann fra yttertak og bortledning: Takvann har kun utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Innebærer økt fuktbelastning på grunnmuren og risiko for fuktinnsig/- skader. Tilstrekkelig bortledning av takvann må etableres. Det anbefales ytterligere undersøkelser slik at eventuelle følgeskader kan avdekkes og utbedres.
- Alder: Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i underetasjen. Dreneringen er nedgravd og skjult. Tilstanden må derfor vurderes ut fra alder. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ble ikke observert tegn på fuktinnsig eller fuktskader. TG2 er valgt for å belyse at dreneringen har nådd en alder der funksjonssvikt ikke kan utelukkes. Det anbefales derfor oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 122 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 129 kvm

Standard
Velkommen til Leirfivelveien 85!

Dette er en attraktiv familiebolig over 2 plan + loftsetasje med skjermet beliggenhet i enden av en gang-/sykkelvei. Området er hovedsaklig bilfritt, men dette er en av de få eiendommene hvor man kan kjøre bilen helt til døren! Eiendommen ligger i nærheten av både skole og barnehage og det er kort vei til både Kolsås senter og Sandvika sentrum. Like i nærheten finner du flotte turområder som blant annet Kolsåstoppen og Dælivann.

Boligen ligger i et hyggelig og barnevennlig området med blant annet felles lekeplass, samt en ideell akebakke i helt i nærmiljøet.

Hele huset ble beiset i 2022 og de fleste overflater inne er nymalt i 2024. Boligens 1.etasje inneholder en lys og luftig stue med peis. Rommet har store vindusflater og flere innredningsmuligheter. Det er parkett på gulv og ellers lyse, moderne overflater. Herfra er det også utgang til en stor sydvestvendt  terrasse hvor du kan nyte fine sommerdager. Solen kommer først på hageflekken ved kjøkkenet ca kl. 09.00 om sommeren. I hagen og terrassen på stuesiden kommer solen ca. 11.30 og går igjen ca. kl 20.00 sommerstid. Det ble nylig fjernet noen store trær som trolig vil gjøre at du har solen noe lenger.

Kjøkkeninnredningen har profilerte froner og godt med skap- og benkeplass, samt plass til spisebord ved vindu. Etasjen inneholder også et separat toalett og et vaskerom/bad.

I 2.etasje finner du tre soverom, et romslig bad og bod/walk-in med oppbevaringsmuligheter. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng og er innredet med stor garderobe. De to andre soverommene egner seg utmerket som både barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter behov. Badet oppleves som et funksjonelt familiebad og har blant annet badekar med dusj.

Loftsetasjen er i dag innredet som et kombinert ungdomsrom/gjesterom og har gode lagringsmuligheter i kneboder.

Boligen har også lagringsmuligheter i to utvendige boder ved inngangsparti på ca 5 m2. Det er parkering i garasje, samt en gjesteparkering på felles parkeringsplass. Det er lagt opp mulighet for å installere elbillader. Boligens plassering gjør det også mulig å ha en bil parkert ved inngangspartiet i kortere perioder.

1.etasje:
Kjøkken:
Kjøkkenet har profilerte og benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum. Det er fliser på veggen over kjøkkenbenken, samt benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskapene. Videre er kjøkkenet utstyrt med kjøleskap, komfyr med platetopp og oppvaskmaskin. Det er ventilator tilknyttet kanal i overskap. Kjøkkenet har fått TG2 som helhetsvurdering i tilstandsrapporten, grunnet alder, men er helt funksjonellt.

Toalett:
Etasje inneholder et separat toalett med laminat på gulv og malte overflater. Det er innredet med vegghengt toalett, vegghengt servant og speil med overlys på veggen over servanten. Toalettrommet har fått TG2 som helhetsvurdering i tilstandsrapporten.

Vaskerom/bad:
Videre finner du et flislagt vaskemasin/bad med varmekabler i gulv. Her er det vegghengt dusjarmatur, samt opplegg for vaskemaskin. Naturlig avtrekksventil i himling. Badet har fått TG2 som helhetsvurdering i tilstandsrapporten.

2.etasje:
Bad:
Badet i 2.etasje er av god størrelse og har varmekabler  i gulv. Her er det innredet med gulvstående servant, speil og innmurt badekar med dusj.  Badet har fått TG2 som helhetsvurdering i tilstandsrapporten.

Overflater:
- Gulvflater belagt med vegg til vegg teppe fra 2024 i ett soverom og gang i 2. etasje, laminat i entré og wc og parkett i øvrige rom.
- Veggflater med glassfiberstrie og malte flater. De fleste overflater malt i 2024.
- Himlingsflater med panel i 3. etasje/loft og himlingsplater i øvrige. Flere himlingsflater er malt i 2024.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest fra byggeår 1983. Det foreligger søknad og tegninger, men ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på loftsutbyggingen fra 1985. Det er søkt om hobbyrom og boder på loftet. I byggetegningene er loftsarealet omtalt som "loft/hobbyrom" og kan dermed ikke regnes som rom for varig opphold.

Baderom i 1.etasje er på byggetegningene opprinnelig en bod. Omgjøring fra bod til bad er ikke omsøkt.

Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse.

SAKER INNSENDT FØR 1.1.1998
En ferdigattest utstedt for gamle saker gir absolutt ingen garanti for at bygget ikke har feil eller mangler.  Det er også vanskelig og tidkrevende å verifisere om bygget er oppført i henhold til tillatelse og regelverket. Det ble derfor i siste lovendring, gitt en bestemmelse om at ferdigattest ikke skal utstedes i disse sakene.
Det vil si at kommunen skal henlegge gamle saker som ikke er avsluttet med ferdigattest (FA) eller  midlertidig brukstillatelse (MB) og avvise henvendelser om ferdigattest i slike saker.  Meldingssaker : En del mindre tiltak som f.eks. garasjer, uthus og mindre tilbygg ble behandlet som  meldingssaker. I disse sakene skulle det ikke gis midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Det ble gjennomført EL-tilsyn i 2023, og merknader er utbedret.

Oppvarming
Oppvarmet med elektrisitet og vedfyring. Varmekabler på begge baderom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 14 649 pr. år Årsprognose
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Det betales felleskostnader på kr 3365,- pr kvartal til Nordre Gjettum Huseierforening.
Kostnadene inkluderer: måking, garasjevedlikehold, oppgradering av fellesareal, internett og kabel-TV fra Telenor.

Herav:
Felleskostnader kr 1 915,-
Kabel tv kr 1 117,-
Bredbånd kr 333,-

På ekstraordinærrt årsmøte i 2023 ble det enighet om at det skal legger nye fiberkabler (Altibox/Viken Fiber) til hvert hus som gir samme hastighet utgående og inn. De må legge fiber til våren når bakken har tint opp. Dette vil ha en pris på 529 kr/mnd.

Årsprognose for kommunale avgifter for 2024 er kr 14.649,-.

Boligen er forsikret i Fremtind og selger har betalt kr 4226,- pr år.

Selger har hatt alarm i boligen fra Verisure og betalt kr 8952,- pr år.

Forsikring med polisenummer
Protector Forsikring ASA Polisenummer: 1428494

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 985 209,- Som sekundærbolig Kr. 7 543 794,-

Diverse
Huseierforeningen består av 75 medlemmer. Foreningens navn er Nordre Gjettum Huseierforening med org.nr.: 992070501 i Bærum kommune.

Foreningens eiendom (i praksis fellesgarasjene) er forsikret i Protector Forsikring ASA. Polisenummeret er 1428494.

På ekstraordinærrt årsmøte i 2023 ble det enighet om at det skal legger nye fiberkabler (Altibox/Viken Fiber) til hvert hus som gir samme hastighet utgående og inn. De må legge fiber til våren når bakken har tint opp. Dette vil ha en pris på 529 kr/mnd.

Aktiviteter i 2022:
Det er i 2022 gjennomført noe mindre vedlikehold på garasjer i Leirfivelveien.

Ingen større innkjøp er gjennomført i foreningens regi, kun rutinemessig supplering knyttet til redskapsboder.

Dugnader ble gjennomført som planlagt vår og høst 2022.

Styret har i løpet av det siste året løpende mottatt og behandlet innkomne saker fra medlemmene.

Noen garasjer er dårlige og står på ustabil grunn. Styret vet ikke når dette må rettes opp i, men foreningen må fortsette å bygge opp fond for å kunne gjøre større vedlikeholdsarbeider når det blir nødvendig.

Annet
Følgende tilbehør medfølger:
- Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap
- Skap/garderobe på gutterom i andre etasje, garderobe + skjenk på hovedsoverom og garderobeskap i gangen i 1.etg.

Følgende medfølger ikke:
- Vaskemaskin

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1984/10166-2/100  Bruksrett  
 04.04.1984 
Gjelder bruksrett til 1 garasjeplass i gar.anlegget på
Langveis
Div bestemmelser vedr vann-avløp og kloakkanlegg m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen


Utleie
Styret i huseierforeningen skal informeres ved utleie.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner:
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 248 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner:
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1978005 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1978005)
Navn GJETTUM NORD
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 11.04.1983
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/8863/1978005.pdf
Delarealer Delareal 248 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn B3

Det pågår behandling av to utbyggingssøknader i Bærum kommune som berører foreningens nærområde. Dette gjelder Langveis/Gjettumgrenda - Gjettumveien 90 (gårds- og bruksnummer 87-288), saksnummer 19/4679 i kommunen. Skissene som er sendt inn til kommunen viser utbygging med konsentrert småhusbebyggelse i 2-3 etasjer, totalt ca 120 boenheter. Regulert fellesareal (akebakke) er medtatt i boligområdet. Forslagsstiller ønsker at saken behandles som en endring av reguleringsplan etter enklere planprosess (pbl §12-14).

Gjettumveien 95 (gårds- og bruksnummer 87-2), saksnummer 17/18747 i kommunen.

Begge sakene er private reguleringsforslag fra utbyggerne. Saken om utbygging av Gjettumveien 95 er avslått i Planutvalget, og utbygger har fremmet krav om at avslaget blir fremlagt for kommunestyret.

Kommunestyret har i møte 21.06.2023 (sak 090/23) vedtatt følgende:
1. Forslag til reguleringsplan for Gjettumveien 95 blir ikke å fremme. Reguleringsplanarbeidet avsluttes.
2. Hensynet til jordvernet tilsier at transformasjon av nedbygde arealer må prioriteres framfor å ta i bruk ubebygde arealer. Dette er i tråd med mål og strategier i kommuneplanens samfunnsdel.

Fremdrift i sakene kan følges på Bærum kommunes hjemmeside:
https://www.baerum.kommune.no/tjenester/plan-bygg-og-geodata/

Områdeanalysen sier bla. følgende:

Det er stor mulighet for marin leire i området.

Se forøvrig vedlagt områdeanalyse for mer informasjon.

Fravær av treff på et datasett betyr ikke nødvendigvis at området er fritatt for risiko, men at det ikke er gjort observasjoner av det aktuelle temaet i området, eller at området ikke er kartlagt.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 198 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 199 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 149 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 165 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.16 900)
Innhenting av servitutter (1 stk) (Kr.240)
Foto - utvidet pakke (Kr.7 150)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.42 533,50)
Overtagelse (Kr.3 250)
Rådgiving styling av Kaspara (Kr.4 150)
Grunnpakke enebolig (Kr.14 995)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (Kr.71 550)
Totalt kr. (Kr.190 168,50)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.




Det er avtalt at megler kan legge ut for følgende utlegg dersom nødvendig: fotograf, trykking av
salgsoppgaver, takst osv. da disse faktureres direkte til selger fra leverandører.

Oppdragsnummer
36-24-0045

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elise Riise Johnsen

Saksbehandlere
Elise Riise Johnsen
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 11 08 66 / E-post: erj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Leirfivelveien 85
For mer om objektet
Leirfivelveien 85

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: