Bilde 1 av Gullivegen 23Bilde 2 av Gullivegen 23
Digital salgsoppgave
Gullivegen 23

2208 Kongsvinger • Kongsvinger kommune

Prisantydning

kr 8 500 000

Omkostninger: kr 226 350Totalpris: kr 8 726 350
Moderne og unik funkis i Lia - Gjennomtenkt og stilsikkert med eksklusive kvaliteter. Topp utsikt! Split-level løsning.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
218 m²
Bruksareal (BRA)
225 m²
Kommunale avgifter
kr 1 341 / Mnd
Prisantydning
kr 8 500 000
Omkostninger
kr 226 350
Totalpris
kr 8 726 350
Byggeår
2008
Tomt
Eiet tomt 931 m²
Oppdragsnummer
66230029
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 8 500 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-)kr 212 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke Tryg (valgfritt)kr 12 650,-
  
Totalpris kr 8 726 350
Eiendom
Gullivegen 23, 2208 Kongsvinger

Matrikkel
Gnr. 30 Bnr. 425 i Kongsvinger kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 218 kvm, Bruksareal: 225 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2008

Tomt
Eiet tomt 931 kvm

Prisantydning
8 500 000

Tilstandsrapport
Taksert av Lars Oskar Melbye 25.05.2023.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 213 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 713 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke Tryg (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 726 350,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 16 091,51 pr. år

Eier
Odd Henning Dypvik Steen Kristin Saastad

Beskrivelse
EIE v/ Jo Heiki Støve har gleden av å presentere denne unike og moderne funkisboligen med gangavstand til sentrum! Dette er en fantastisk eiendom med flere gode kvaliteter som blant annet split-level planløsning og messanin, store, flotte uteområder med fantastisk utsikt, eksklusive materialvalg og gjennomtenkte løsninger.

Føles litt som en penthouseleilighet i eget hus!

Husets mange soner og nivåforskjeller gir særpreg og kul atmosfære. Utradisjonelt, stilsikkert og gjennomført! Suveren planløsning, luftig stuedel med takhøyde til himmels. Herlig kjøkkendel med spisestue tilknyttet. Store vindusflater gir masse lys og fremmer utsikten.

Føles høyt over byen, selv om det faktisk er kort vei til sentrum. Kontordel i egen fløy. 4 soverom, 2 lekre bad, flott kjøkkenløsning, flere stuer, bibliotek, badstue mm.

Flere rom kan enkelt omdisponeres til soverom om man trenger det.

Fine uteplasser på flere kanter, pent opparbeidet, privat og lettstelt tomt.

Parkering
Carport på 42 kvm.

Beliggenhet
Eiendommen er beliggende i et veletablert og populært område på nedre del i Lia på Kongsvinger. Ca 1,5 km til sentrum. Kongsvinger har de fleste bymessige fasiliteter som kjøpesenter, svømmehall, sykehus, rådhus, buss-/jernbanestasjon med gode kollektivforbindelser etc. Bybuss i nærheten av eiendommen. Barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk og med kort vei til barnehage, barneskole, turterreng og badeplass (Bæreia).
Det er ca. 93 km til Oslo, ca. 73 km til Gardermoen og ca. 45 km til Charlottenberg i Sverige.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Kurudsand eller Kiwi Kongssenteret. Kongssentret innbyr til gode shoppingmuligheter med over 40 attraktive og varierte butikker, kafeer og spisesteder.

Bebyggelse
Omkringliggende eiendommer består hovedsakelig av eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 931 kvm
Terrassert eiendomstomt som er meget godt opparbeidet over hele arealet som er inndelt i ulike soner m/parkering, uteplasser og hage. Levegger mot veien m/beiset spilekledning. Stilmessig miljøhus for søppeldunker i smart utførelse (avfall innefra- tømming fra vei). Flislagt betongplatting ifbm. carport. Singel, gress og hellebelagte områder m/noe prydbusker inndelt m/granitt kantsteiner. Murer m/rekkverk/spilekledning over i nivåforslkeller. I ytterkant av tomta hvor det er sterkt skrånende er det avgrenset med store granittsteiner og galvanisert kjetting imellom. Dekorativ lyssetting på bygning/gessimser og innfelt i murer.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Barna i området sokner til Marikollen skole 1-7 trinn. I Kongsvinger kommune er det også to Montessori skoler, en på Lundersæter og en på Kongsvinger.

Kongsvinger ungdomsskole (KUSK) for alle elever i kommunen fra 8-10 trinn, beliggende på Tråstad. Det er også et alternativ på privat ungdomsskole, NTGU. Flere videregående skoler i byen, både offentlige og privat med godt utvalg av studieretninger.

Ta kontakt med skolekontoret i Kongsvinger kommune, tlf. 62874000 eller Innlandet fylkeskommune, tlf. 62 00 08 80 for nærmere informasjon.

Det er 10 barnehager i Kongsvinger kommune, både kommunalt- og privatdrevne. 7 av disse er i Kongsvinger by. For dette området sokner barna til Lia og Marikollen barnehage, 1-6 år, flere privatdrevne barnehager i byen som kan være aktuelle. SFO finner man på Marikollen skole.

Offentlig kommunikasjon
Nærmeste bussholdeplass er Rema 1000 Kurudsand ca. 300m unna boligen. Det tar ca. 12 min å gå til Kongsvinger stasjon. Gode kollektivmuligheter til både Oslo/Asker, Hamar, Elverum og Sverige med tog/buss.

Fritidstilbud
Det er ikke langt til flotte turområder og fortsetter du oppover i Lia videre innover kommer du til den populære badeplassen på Bæreia som er omgitt av flott natur. Fine turstier og populært friluftsområde sommer som vinter.

Inneholder
Enebolig 225 kvm BRA:

1. etasje 89 kvm BRA:
Stue/kontor (egen inngang), vindfang, gang/trapperom, bad, 2 soverom og stue (opphøyet en halvetasje).

Sokkeletasje 136 kvm BRA:
Stue, kjøkken, gang, spisestue, bad, badstue, 2 soverom, vaskerom, TV-stue og teknisk rom/bod.

Byggemåte
Moderne "funkis" bolig bygget etter nye byggeforskrifter TEK07. Fundamentert med støpt isolert plate på mark. Yttervegger av Bewi- istøpt isolert celleplast system som er pusset m/nett på begge sider. 2 yttervegger på kontor utført i trekonstruksjoner og opplyst m/20+3,6cm mineralull. Etasjeskillere av betong hulldekker. Noe bærekonstruksjoner i stål. Terrasse over soverom i sokkel har 20cm isopor, vanntett betong og 2 komponent membran før flislagt overflate. Pulttak-konstruksjon av 300mm I-bjelker fylt m/mineralull og opplyst dobbel lufting før taktekking.

Puss på yttervegger m/unntak av bindingsverksvegger på hjørne av kontor som har beisede stående spiler i ulike dimensjoner samt dekorativ natursteinsfliser i underkant av vinduer. Vinduer/ytterdører m/2- og 3-lags isolerglass og aluminiumskledning utvendig. I tillegg er det noen "glasbyggerstein-vinduer". Lakkert aluminum ytterdør m/3-lags sidefelt. Taktekking av lakkerte planja takplater. Lakkerte metall renner (firkantede), renner, blikk og beslag. Terrasse har flislagt gulv m/glassrekkverk rundt. Carport m/flislagt gulv og spilekledning av skråstilte metallrør på sider.

Primærrom
Primærrom: 218 kvm
I tillegg er det 42 kvm carport, 23 kvm terrasse samt overbygget entre.

Bruksareal
Bruksareal: 225 kvm
Arealet i denne boligen er vanskelig eller umulig å måle opp helt nøyaktig på grunn av utforming/innredning av rom/bygningskonstruksjoner. Arealet er fastsatt omtrentlig og skjønnsmessig. Kompleks utforming. Bruksareal er hentet fra "som bygget" tegninger fra arkitekt som er kontrollmålt.

Boder
Teknisk rom/bod i sokkeletasje.

Standard
Kjøkken
Takhøy hesteskoformet kjøkkeninnredning m/barløsning. Høyglans slette fronter og folierte skrog. Laminat benkeplate
m/dobbel rustfri kum. Induksjonstopp (AEG), stekeovn (AEG), micro (Hitachi) og oppvaskmaskin (Whirlpool). Eldre side by side kjøl- og fryseskap m/is og vann.(Hitachi) Vinkjøler. Børstet stål ventilator. I spisestuen er en plasstilpasset skapinnredning tilsvarende kjøkken.
Hvitevarer medfølger i handelene men selger erkjenner ikke garantiansvar for disse.

Bad/badstue - sokkeletasje
Flislagt. Mosaikk en vegg + sisternekasse for WC. Strukturmalt himling. Dusjgrue m/nedsenk, glassvegg og integrert dusjgarnityr i vegg m/masasjedyser. Vegghengt toalett. 2stk baderomsinnredninger m/porselen servanter, speil, lys, over- og underskap. Avdelt badstue som har flislagt gulv og panelte vegger/himling/sittebenk. Sotet glass dør og vindu mot badet. Elektrisk badstuovn.

Bad - 1. etasje
Flislagt. Mosaikk en vegg + sisternekasse for WC. Strukturmalt himling. Dusjkabinett m/glassdører og masasjedyser. Vegghengt toalett. Baderomsinnredning m/heldekkende servant, underskap, speil og lys. Gulvvarme.

Vaskerom
Flislagt gulv m/sokkelflis pluss areal bak plass for vaskekar. Ellers silikonbasert puss på vegger og slett malt himling. Opplegg for vaskemaskin samt blandebatteri/plass for vaskekar. Vaskemaskin medfølger ikke.

Teknisk rom
Flislagt gulv og sluk. Ellers puss på vegger og slett malt himling. Rommet inneholder tekniske installasjoner som vannskap, fordelingsskap gulvvarme, el-kasett, ventilasjonsagregat, sikringsskap og VV-bereder.

Øvrige rom
Innvendige dører i glass. Skyvedør mot spisestue. Trapper i stålkonstruksjoner /vanger og eik trinn. Glassrekkverk boltet i vanger/etasjeskille m/eik håndlist på toppen. Gulv: Fliser i entre og kjøkken. Ellers parkettgulv. Område med hvit dekorstein under trapp i sokkel samt under glassplate i gang/entre for kontor. Vegger: Hovedsakelig murpuss. "Natursteinsflis" i deler stue og kontor. Større glassfelt i innervegg mot spisestue. Himling: Spilekledning av ulike dimensjoner spiler, stedvis murpuss/gips og noe synlig takkonstruksjon av stål v/trapp. Akustikkgips i kontor og 1 soverom.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Kjøkken:
- Overflater og innredning: Blandebatteriets "vrider" er løs og hull ved siden av kran ved innfesting. Mindre pløsing i folie på fronter (mest på hjørne skuff under koketopp). Løs dør på innredning spiserom. Konsekvens/tiltak: Blandebatteriet bør utbedres og dør festes. Det er ikke elektronisk vannstoppventil eller komfyrvakt, selv om huset har en ferdigstilling fra 2012 (TeK10- da dette var krav) er det vurdert fra igannsetting 2008 (TEK07- da det ikke var krav).

Bad - 1. etasje:
- Overflater gulv: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tendens til riss i flisfuge på 2 flis mot vegg innenfor dør. Også litt oppdsrekk i silikon under vindu (samt litt i fugemasse til denne flisen (symptom på noe bevegelse). Konsekvens/tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Det bør observeres over tid hvor avvik i fuger er påvist.
- Sluk, membran og tettesjikt: Det er usikkert om rørgjennomføringene er riktig utført. Ingen dokumentasjon, det kan ikke verifieres om mansjetter er benyttet på rørgjennomføringer i gulv- sprekk i smøremembran bakkant av rør. Konsekvens/tiltak: Rommet er et våtrom før det var etablert krav om "uavhengig kontroll". Innhent dokumentasjon, om mulig. Fortsatt bruk av kabinett (begrenser belastning av gulv). I byggdetaljer beskrives det at rørgjennomføringer i gulv bør unngås (men ikke ulovlig).

Bad - sokkeletasje:
- Overflater gulv: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Fallet er hovedsakelig 1:100 i nedsenk, men svakere midt i rommet mot gang (4mm på 1m). Litt forvitring i fuger rundt sluk samt noe skjolder (tyder på noe vannansamlinger blir liggende). Konsekvens/tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Noe svabring kan være nødvendig etter bruk.
- Sluk, membran og tettesjikt: Det er usikkert om rørgjennomføringene er riktig utført. Det kan ikke verifiseres om sluket har tettesjikt/mansjett, (sluktype m/dyp klemring hvor det naturlig ikke synes). Det kan imidlertid begrenset bekreftes membranbruk i et hull inn, bak/under dusjgarnityr samt membranoppkant på et av 2 avløpsoppstikk til servanter (ukjent om er mansjetter). Konsekvens/tiltak: Rommet er et våtrom før det var etablert krav om "uavhengig kontroll". Innhent dokumentasjon, om mulig.
- Sanitærutstyr og innredning: Det er påvist skader på innredning. Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Svelling i nedkant fronter på innredning. Ikke funnet drenering fra sisternekasse (sementbasert fuge med litt riss under). Konsekvens/tiltak: Ved implementering av innebygget sisterne var det ikke krav om lekkasjesikring, konstruksjonen bør jevnlig observeres. Det er lagt til grunn at huset er bygget iht TEK07.

Badstue:
- Overflater og konstruksjon: Ukjent konstruksjon (taket er foret påvist foret ned 10cm). Sluket er ufagmessig montert ved at plastgitter (beregnet for belegg) er nedstøpt m/flisgulvet slik at det ikke går å åpne for innspeksjon/rengjøring. Konsekvens/tiltak: Plastrist i sluk bør fjernes for tilgang til innspeksjon og rengjøring. Innhent dokumentasjon, om mulig.

Vaskerom:
- Overflater Gulv: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Terskellist/fuge ved dør mangler og tendens til litt bom i yttre flisene. Litt avsprekk på sokkelflis mot gerrikt. Konsekvens/tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket.
Fungerende med liten belastning for plassering av vaskemaskin.
- Sluk, membran og tettesjikt: Det er usikkert om rørgjennomføringene er riktig utført. Det kan ikke verifiseres om sluket har tettesjikt/mansjett, (sluktype m/dyp klemring hvor det naturlig ikke synes). Sluket var tørt/uttørketnormalt om det ikke er ibruk. Konsekvens/tiltak: Rommet er et våtrom før det var etablert krav om "uavhengig kontroll". Innhent dokumentasjon, om mulig.
- Sanitærutstyr og innredning: Avløp til evt. vaskekar er kun provisorisk tettet m/papir. Veggfester til rørene er løse og noen koplinger har irr hvor den ene har dråpe (symptom på marginal lekkasje, det var en del skjolder/symptom etter vann/søl under kran/rør, men ikke funnet fuktig befaringen). Konsekvens/tiltak: Avløp bør plugges med plugg/ters, rør festes og kopplinger sees over.

Utvendig:
- Nedløp og beslag: Det mangler tilfredstillende adkomst til pipe for feier. Det foreligger avvik fra Glåmdal brannvesen IKS om manglende adkomst for feiing. Snøfangere over boligtaket, men ikke på carport. 2 rørklammer påvist løse på nedløp entredør. Konsekvens/tiltak: Stigetrinn for feier må monteres. Snøfangere carport er imidlertid så svakt fallende at vurderes unødvendig (ikke krav i TEK07).
- Dører: Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Skyvedør i underetasje låser ikke riktig på anslagsside. En pakning mot glass på sidefelt er litt løs og stue/kontordør har satt seg litt med liten subbing i terskel. Konsekvens/tiltak: Dører må justeres.
- Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Konsekvens/tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Det legges til grunn at bolig er bygget iht. TEK07.
- Andre utvendige forhold: Noen av rørene har løsnet fra pusshimlingen. Konsekvens/tiltak: Utbedre innfesting rør.

Øvrige rom:
- Overflater: Det er påvist skader på overflater. Glassplaten i gulvet samt et glassfelt mot spisestue har sprekker. Parkett har litt oppsprekking/ujevnhet i skjøter/staver og endeskjøter i kjellergangen har større oppsprekk. Noen stål- hjørnelister på "hemsgulv" har løsnet. Konsekvens/tiltak: Fungerende med avvik, men sprekte glass bør skiftes og hjørnelister relimes.
- Gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Konsekvens/tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.
- Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Konsekvens/tiltak: Innhent dokumentasjon, om mulig.
- Innvendige trapper: Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Anføres også større åpninger mot vindusglass på "hems". 2 glass er påvist m/sprekk og noen mindre kantavskallinger på glass (påvist 2). Litt sprekk i treverk repoplatå. Konsekvens/tiltak: Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger. Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. Trappen er fortsatt fungerende med sprekkene, men sprekte glass bør skiftes ut.
- Innvendige dører: Skyvedøren mot spisestue har sprekker. Ene døren på tofløyet dør mot vindfang tar i gulvet og går ikke ilås mot sidefeltet. Børstet "stål stripe" i dør mot gang har litt løsning. Konsekvens/tiltak: Justering av tofløyet dør og skifting av glass i skyvedør.
- Andre innvendige forhold - teknisk rom: Noe gjenstående finisharbeid på maling/sparkling befaringsdagen. Løs flis/fugemasse mot døren. Avsprekt hjørme i sokkelflis mot dørgerrikt samt kant av flis utenfor ventilasjonsaggregat. Det kan ikke verifiseres om sluket har tettesjikt/mansjett da det er sluktype m/dyp klemring hvor det ikke kan synes (sluket var tørt/uttørket- normalt om det ikke er ibruk jevnlig), men det ser ut å være smurt på røroppstikk i gulv. Imidlertid er det ikke oppkant av tettesjikt på vegg ved sikringsskap. Konsekvens/tiltak: Vurderes fungerende med avvvik, men noe utbedring av flater/flis påregnelig. Teknisk rom vurderes ikke som fullverdig våtrom, men evt. lekkasjevann fra vanninnstallasjoner (som vannskap) skal ledes sikkert til sluk/avløp. Anfører det var mye lagring i rommet som begrenset inspeksjonen.

Tekniske innstallasjoner:
- Vannledninger: Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør-system. Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Det er ikke montert tettemuffer mellom vannrør og varerør i kjøkkensokkel. Merking gjelder kun vannskap teknisk rom (merket i bad). Konsekvens/tiltak: Det må monteres tettemuffer i enden av varerørene. Rørkurser på rør-i-rør system bør merkes. Iht. sintef godkjenning idag skal rørkurser merkes, når huset ble bygget sto det imidlertid «bør» merkes.
- Ventilasjon: Aggregatet er plassert så lavt at klemmer/låsing av innspeksjonsluken ikke gikk å luke. Konsekvens/tiltak: Aggregat bør heises såppass at luke kan lukkes/tettes skikkelig intill aggregatet.
- Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Tilkoplet via stikk-kontakt (dagens krav er fast tilkopling). Konsekvens/tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.
- Elektrisk anlegg: El-anlegget er ikke fullverdig dokumentert med samsvarserklæring bl.a. fra byggeåret. Stikkontakt i gulv stue/kontor med tapede ledningsender påvist og løs kabel på gulv (manglende deksel?). Det anbefales en kontroll på anlegg som ikke er fullverdig dokumentert.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 07.11.2013
Det foreligger godkjente bygningstegninger. Tegningene er ikke oppdatert i kommunens arkiv etter at terrassen ble søkt innbygget i etterkant (sept. 2011) og saken avsluttet, altså alt i orden. Det foreligger imidlertid tegninger på innbyggingen. Stuehemsen er heller ikke tegnet inn på kommunens tegninger, men det foreligger tegning.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Sikringsskap m/moderne automatsikringer/jordfeilbrytere og totalt 20 fordelingskurser. Utpreget bruk av integrert belysning, down- og uplights (i gulv).

Oppvarming
Elementpeis i stue m/utv. stålpipe. Vannbåren gulvvarme i hele sokkeletasje pluss kontoret, oppvarmet via el-kasett. I tillegg er det luftvarmepumpe i stuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 16 091,51 pr. år

Feiing 650,00 kr
Renovasjon 3 600,00 kr
Avløp 4 310,24 kr
Vann 3 781,27 kr
Ab. gebyr vann 2 000,00 kr
Ab. gebyr avløp 1 750,00 kr

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 8 001,- i året.

Faste løpende kostnader
Strømforbruk, kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikringer, alarmer, kabel-tv/bredbånd, etc. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 412 772,- Som sekundærbolig Kr. 5 085 978,-

Tekniske installasjoner
Selger har benyttet mobilt bredbånd med 5 G og streamet TV.

Utdrag fra tilstandsrapporten:
- Ventilasjon: Boligen har et moderne ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning ihht. TEK10.
- Rør: Moderne rør-i-rør system. Sluk og avløpsrør av plast. 200 liters varmtvannsbereder.

Diverse
Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Ja. Kommentar: Har ved en anledning vært noe maur. Løst ved å sette ut "maur-boks".

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Jens Dahl.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Installasjon elbil-lader, inkl ny kurs, samt nye stikkontakter inne og ute.

13.1. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. Kommentar: Fra Jens Dahl.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja. Kommentar: Se pkt 13.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja. Kommentar: Se pkt 13.

24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
Ja. Kommentar: Boligsalgsrapport fra 2019, i tillegg til den som utarbeides ifm. dette salget.

Annet
Den store lysekrona medfølger. Takhengte ballonglamper medfølger ikke.
El-billader medfølger ikke.
Det er installert brann og innbruddsalarm med direkte kobling til døgnbemannet vaktsentral. Abo kan overtas.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger, og er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger. Adkomst fra Offentlige Gullivegen, asfaltert helt frem.

Regulering
Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan.

Odel og konsesjon
Nei

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 213 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 8 713 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 12 650,- (Boligkjøperpakke Tryg (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 8 726 350,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.10 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 8 500 000,-) (Kr.76 500)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Visningshonorar (Kr.2 000)
Løfting finn.no-annonse x1 (Kr.2 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.9 655)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.130 955)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
66-23-0029

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Kongsvinger
Org. nr:976320492
Røde Korsvegen 4
2208 Kongsvinger
Tlf: 91 86 26 84

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Jo Heiki Støve

Saksbehandlere
Jo Heiki Støve
EIE Kongsvinger
Eiendomsmegler
Mob: 91 86 26 84 / E-post: jhs@eie.no

Erdvile Stepana
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 92 26 84 95
[/ E-post: ers@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gullivegen 23
For mer om objektet
Gullivegen 23

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: