card-default

Erdvile Stepana

Eiendomsmeglerfullmektig

Erdvile har alltid vært interessert i boligmarkedet. Alt med bolig og interiør har vært spennende for henne fra en tidlig alder. Gjennom erfaring med å jobbe med mennesker og gi god kundeservice, bestemte hun seg for at det var på tide å starte utdanningen og få seg drømmejobben.

Erdvile er alltid tilgjengelig og hennes arbeidskapasitet er høy. Hun mestrer fint å håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig gjennom arbeidsdagen. Hun er oppvokst i Drammen, tidligere bodd i Oslo og nå i Lillestrøm. Et stort nettverk er hennes sterke side.

I tillegg til norsk, snakker hun flytende engelsk og tysk og litauisk.

God service, sammarbeid og kundeopplevelse er veldig viktig for henne. Du kan alltid forvente den beste kundeopplevelsen med henne og hun finner alltid den beste løsningen som passer akkurat deg.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: