hero
Viken

EIE Lillestrøm

Besøksadresse

Storgata 29

Postadresse

Storgata 29
2000 Lillestrøm

Juridisk navn
Romeriksmegleren AS
Fagansvarlig
Kristine Flusund Kolstad
Kontakt oss Se våre boliger

EIE Lillestrøm har som mål å være kundens naturlige førstevalg innen eiendomsmegling. Fra Lillestrøm betjener de hele Romerike og deler av Oslo. Som fremoverlente eiendomsmeglere med et bredt kontaktnett og solid faglig kompetanse, er de stolte av å kunne bidra til at både selgere og kjøpere får en hyggelig opplevelse ved salget.

Teamet er eksperter på eiendomsmegling. For deg betyr det at eiendomsmegleren din har ett fokus, nemlig å selge din bolig til en pris du er fornøyd med. Det blir lagt stor vekt på å levere kvalitet og oppfølging i alle ledd. Våre eiendomsmeglere vet at det å selge bolig er en av de største avgjørelsene i livet, og det er forbundet med mye følelser og forventninger. Derfor utarbeider de alltid en presentasjon som passer perfekt for den enkelte bolig, og det legges stor vekt på å levere kvalitet og oppfølging i alle ledd.

EIE Lillestrøm har lang fartstid og erfaring i eiendomsmeglingsbransjen, og har i tillegg eiendomsmeglere med høy kompetanse på salg av nye og prosjekterte boliger. Prosjektmeglerne håndterer alle typer boligprosjekter, alt fra utvikling og salg av leiligheter over flere trinn, til mindre utbygginger på bare noen få prosjekterte eneboliger eller rekkehus.

Velkommen innom kontoret i Storgata 29 vis a vis Vinmonopolet, for en hyggelig prat. Det er gode parkeringsfasiliteter rett utenfor døren. Våre meglere ser frem til å høre fra deg!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingVåre medarbeidere

card-default

Eirik Løvseth

Daglig leder / Megler / Partner
Les om Eirik
card-default

Harald Hauge

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Les om Harald
card-default

Jan Erik Ellefsrud

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Jan
card-default

Jonas Huser

Eiendomsmegler/ Partner
Les om Jonas
card-default

Kristine Flusund Kolstad

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les om Kristine
card-default

Nathasha T. Pettersen

Kontorsjef | Eiendomsmegler
Les om Nathasha
card-default

Dag Finstad

Eiendomsmegler
Les om Dag
card-default

Kenneth Andreassen

Eiendomsmegler
Les om Kenneth
card-default

Alexander Søvik

Eiendomsmegler
Les om Alexander
card-default

Christer Langstrand

Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler
Les om Christer
card-default

Ellen Celine Heireth

Eiendomsmegler | Fagansvarlig | Partner
Les om Ellen
card-default

Christian Halvorsen

Partner | Eiendomsmegler
Les om Christian
card-default

Magnus Grasmo

Medhjelper | Trainee
Les om Magnus

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: