Bilde 1 av Nadderudkroken 31Bilde 2 av Nadderudkroken 31
Digital salgsoppgave
Nadderudkroken 31

1357 Bekkestua • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

VAKKER VILLA MED HØY SJARMFAKTOR PÅ FRODIG OG SOLRIK TOMT - HØYT OG FRITT - UTSIKT - HYBEL - PEIS - BARNEVENNLIG
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
178 m²
Bruksareal (BRA)
178 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
35 m²
Kommunale avgifter
kr 1 450 / Mnd
Prisantydning
kr 14 950 000
Omkostninger
kr 370 000
Totalpris
kr 15 320 000
Byggeår
1917
Tomt
Eiet tomt 947 m²
Oppdragsnummer
36240107
card-default

Marius Hyllmark Anderssen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Marius
Prisantydningkr 14 950 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 353 750,-
  
Totalpris kr 15 320 000
Eiendom
Nadderudkroken 31, 1357 Bekkestua

Matrikkel
Gnr. 19 Bnr. 199 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 178 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 178 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 35 kvm

Areal
Primærrom: 178 kvm, Bruksareal: 178 kvm, BRA-i: 178 kvm , TBA: 35 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1917

Tomt
Eiet tomt 947 kvm

Prisantydning
14 950 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Tim Roar Fauske Takstdato: 18.04.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 14 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 353 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 354 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 15 304 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 15 320 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 17 392,72 pr. år

Eier
Dag Rune Emanuelsen

Beskrivelse
Velkommen til Nadderudkroken 31, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved EIE eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Dette er en innbydende bolig med flott beliggenhet og moderne fasiliteter. Med sitt grønne og trygge miljø tilbyr denne boligen det perfekte bosted for familier som ser etter både komfort og tilgjengelighet.

Denne sjarmerende og innholdsrike boligen strekker seg over tre plan, og er utformet med tanke på et praktisk og behagelig familieliv. I første etasje ønsker en romslig entré deg velkommen, og leder deg videre til et stort omkledningsrom, et moderne bad og en åpen stue med kjøkken. Stuen er et naturlig samlingspunkt i hjemmet, med store vindusflater som slipper inn rikelig med lys og tilbyr utgang til en herlig terrasse på 35 kvm. Terrassen fungerer som en forlengelse av stuen om sommeren. Herfra kan man enkelt bevege seg ut og ned mot hagen for å nyte utendørsmiljøet på varme sommerdager.

I andre etasje finner du fire soverom. Soverom 4 har tilhørende omkledningsrom og inngang til baderommet, som gir god plass til både privatliv og familieliv. Kjelleretasjen byr på en hybeldel med eget kjøkken og stue, perfekt for utleie, gjester eller for eldre barn som ønsker mer uavhengighet.

Beliggenheten i Nadderudkroken er ideell for familier, med nærhet til skoler, barnehager og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter. Jar, Bekkestua og Hosle tilbyr alt fra shopping og spisesteder til sportsfasiliteter, og med kort avstand til både T-bane og busser er det enkelt å komme seg rundt i området, enten det er for pendlere eller for familieutflukter.

KORT OM BOLIGEN:
- INNHOLDSRIK OG SJARMERENDE ENEBOLIG O/ TRE PLAN
- HYBEL
- STORE OG LUFTIGE ROM
- BELIGGENDE PÅ ET HØYDEDRAG
- KOSELIG HAGE
- STOR GÅRDSPLASS MED GODE PARKERINGSMULIGHETER
- INNHOLDSRIK PLANLØSNING
- FLOTT TERRASSE
- LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE
- PEIS
- ELBILLADER
- 4 SOVEROM
- 2 BADEROM I HOVEDDEL OG 1 I HYBELDEL
- GODE LAGRINGSMULIGHETER
- GANGAVSTAND TIL BARNEHAGER OG SKOLER
- GANGAVSTAND TIL OFFENTLIG KOMMUNIKASJON
- KORT VEI TIL OSLO SENTRUM
- 15 MIN GANGE TIL BEKKESTUA SENTRUM

Flott beliggende bolig over to plan samt innredet kjeller/underetasje:
1.etg.: Entré, omkledningsrom, bad, gang, stue og kjøkken. Utgang fra stue til terrasse på 35 kvm.
2.etg.: Trappegang, bad, omkledningsrom og fire soverom.
U.etg.: Entré, kjøkken, bad og stue.

Parkering: Biloppstillingsplasser foran boligen. El-bil lader er montert.

Lagring: Diverse boder / oppbevaringsplass under terrasse, samt lagring inne i boligen.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Eiendommen er plassert i et idyllisk og grønt nabolag, perfekt for familier med barn. Dette er et område med gode forhold for en trygg og trivelig oppvekst. Strategisk plassert med umiddelbar nærhet til fasilitetene i Jar, Bekkestua og Hosle, tilbyr lokaliteten enkel tilgang til skoler som Grav barneskole og Bekkestua ungdomsskole, i tillegg til flere barnehager og idrettsanlegg utstyrt med fotballbaner, både bandy- og kunstgressbaner, samt lekeplasser og ballbinge. Det ligger også flere barnehager i området, kort vei til Steinerskolen og flere videregående skoler. Bekkestua tilbyr også en internasjonal skole samt NTGU/NTG. Et steinkast unna finner du bussforbindelser i Hosleveien, som tar deg mot Bekkestua, Østerås, Lysaker og Oslo, og det er kun en 15 minutters spasertur til T-banestasjonene på Bekkestua og Østerås samt Flybuss fra Nadderudveien. Dagligvarehandelen er godt dekket med butikker som Kiwi, Rema og Joker, og man har kort vei til kjøpesentre som Østerås kjøpesenter og Eiksmarka Senter, samt CC-Vest, Fornebu S og Sandvika.

Området har også et rikt utvalg av fritidsaktiviteter. Det lokale klubblivet blomstrer med tilbud innenfor sportsgrener som fotball, bandy, håndball, ski og tennis. Her finner man også Nadderudhallen, golfbaner, et ridesenter og diverse treningssentre. Det er ca 10 minutter med bil til skiløyper fra Fossum og til badeplasser ved fjorden. Naturglede kan man finne i nærområdene Sauejordet, Fredaskogen og Grinijordene, mens Bærumsmarka lokker med fantastiske turstier, sykkelveier, badevann, lysløyper og preparerte skiløyper om vinteren. Bekkestua er blitt et moderne handelssentrum og et viktig kommunikasjonsknutepunkt, hvor man finner et bredt utvalg butikker, trivelige spisesteder, kaféer, vinmonopol, bank og bibliotek.

Bebyggelse
Område består hovedsakelig av småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 947 kvm
Eiendommen er skilt ut fra Nadderud Gård og har gamle grensetrær mot eiendom som er skilt ut fra Grav Gård.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Byggemåte
Gulv mot grunn av betong. Grunnmur av naturstein og murkonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trekledning. Saltak med ark i trekonstruksjoner utvendig belagt med glasert teglstein. Boligen har profilert to-fløyet entrédør. Vinduer med to-lags isolerglass fra 1998, 2008, 2016 og 2021. To-fløyet balkongdør med to-lags isolerglass fra 1998. Dør til kjeller fra 2021.

Grunn og fundamenter: Grunnmur i naturstein.

Yttervegger: Boligen har yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende trekledning(fra 1998 i følge selgers opplysninger).

Vinduer og dører: Boligen har profilert to-fløyet entrédør. Vinduer med to-lags isolerglass fra 1998, 2008, 2016 og 2021. To-fløyet balkongdør med to-lags isolerglass fra 1998. Dør til kjeller fra 2021.

Drenering: Opprinnelig rundt hele huset fra 1917 og står på en liten kolle med naturlig fall alle veier.
Det er langs vegg med inngang til kjeller drenert ved egeninnsats sommer 2023 hvor bilder kan fremvises.

Tak: Saltak med ark i trekonstruksjoner utvendig belagt med glasert teglstein. Pipebeslag fra 2021.

For nærmere tekniske detaljer og beskrivelse med tilstandsgrad og fargekode henvises det til tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgaven.

Bruksareal
Bruksareal: 178 kvm

Standard
Entré:
Velkommen inn! Boligen har en innbydende entré i første etasje. Fra entréen har du direkte tilgang til et romslig omklednignsrom og et baderom, samt gang og kjøkken. I u. etasje er det en separat inngang til hybelden.

Stue/ spisestue/ kjellerstue:
Boligen har en stor og lys stue i 1. etasje. Stuen har store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp. Den praktiske løsningen gjør at stuen enkelt kan innredes i flere soner. Her har du god plass til sofa, tv-benk m.m. Sentralt i stuen er det en peis som gir vamre og hygge på kjøligere dager. Fra stuen har du videre utgang til en flott terrasse på ca. 35 kvm. Her har du også tilgang til boligens frodige hage. Terrassen fungerer som en forlengelse av stuen på sommerhalvåret.

Ved stuedelen har du en spisestuedel som har plass til et langbord for hele familien. Den delvis åpne løsningen mot kjøkkenet gjør det enkelt å samle familie og venner på større selskap.

I hybeldelen har du en praktisk stue/soverom løsning med åpen løsning mot kjøkkenet. Her er det flere gode innredningsmuligheter!

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra 1998 i følge selgers opplysninger. Innredning med profilerte fronter i matt hvit utførelse. Benkeplater i stenmateriale med underlimt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Kitchenboard i rustfritt stål på vegg mellom benkeplate og overskap. Stikkontakter på vegg. Lysarmatur med stikkontakt under overskap. Nedfelt keramisk platetopp og innebygget stekeovn. Ventilator med belysning og avtrekk ut av bygget. Komfyrvakt er montert. Integrert oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap med frysedel. Synlige vannrør av typen rør-i-rør og synlige avløpsrør i plast.

U.etg.
Kjøkkeninnredning fra 2021 (JKL) i følge selgers opplysninger og fremlagt dokumentasjon. Innredning med slette fronter i matt hvit utførelse. Benkeplater i laminert utførelse med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Stikkontakter på vegg. Nedfelt induksjonstopp og innebygget stekeovn. Ventilator med belysning og kullfilter. Komfyrvakt er montert. Integrert kjøleskap med frysedel. Synlige vannrør av typen rør-i-rør og synlige avløpsrør i plast. Høiax varmtvannsbereder på 135 liter fra 2020 plassert i benkeskap på kjøkken.

Bad/ vaskerom:

Bad 2. etg.
Bad vurdert til å være fra 1998 grunnet årstall på sluk i dusjone. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malt himlingsflate med taklampe. Servantskap med profilerte fronter i matt hvit utførelse og nedsenkede servanter med ett-greps armaturer. Innmurt badekar med to-greps armatur. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon basert på mekanisk avtrekk med tilluft via vindusspalter. Synlige vannrør av typen kobberrør og synlige avløpsrør i plast.

Bad 1.etg.
Bad fra 2008 verifisert via årstall på sluk og fremlagt dokumentasjon. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket platehimling med downlights. Vegghengt servant i porselen med ett-greps armatur. Dushjørne med foldedører av glass og to-greps. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Synlige vannrør av typen rør-i-rør og synlige avløpsrør i plast. Fordelerskap for rør-i-rør system plassert i skap i entré. Avtrekksventil på vegg med mekanisk avtrekk ut av bygget.

Bad u.etg.
Bad fra 2021 verifisert via årstall på sluk og fremlagt dokumentasjon. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket platehimling med downlights. Servantbenk med hyller i i treverk og ovenpåliggende servantbolle i porselen med ett-greps armatur. Dusjhjørne med nedsenket dusjsone, innfellbare glassdører og to-greps armatur. Vegghengt toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil på vegg med naturlig avtrekk ut av bygget. Synlige vannrør av typen rør-i-rør og synlige avløpsrør i plast.

Soverom:
Boligen har totalt 4 soverom. Rommene er av god størrelse og kan innredes etter behov.

Bemerkninger fra tilstandsrapport:

TG1: 52%
TG2: 40%
TG3: 3%
TGIU: 5%

TG3 er i tilstandsrapporten gitt til følgende kontrollerte elementer:

Overflater vegger
Det er omfattende riss/sprekker i flisfuger og overganger ved servantnisje. Bakenforliggende skader kan ikke utelukkes. Skade må utbedres.
TG2: Ny befaring 18.04.2024: skader på fliser er utbedret av selger som ufaglært egeinnsats. TG 2 settes for å belyse risiko grunnet udokumentert/ufaglært utførelse.

Ildsteder inne i boligen
Ubrennbar plate under ildsted har ikke tilstrekkelig størrelse. Ubrennbar plate med tilstrekkelig størrelse må etableres. Dybde på peis inkludert brannplate er målt til 0,70 meter. Brannplate mangler 10 cm. Bør utbedres.
Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000

Drenering
Alder
Drenerings tilstand har påvirkning på underetasjens bruksområder og bygningstekniske tilstand. Drenering er nedgravd og skjult, samt delvis utbedret som ufaglært egeinnsats, av den grunn må estimert tilstand vurderes ut i fra alder. Estimert teknisk levetid på drenssystem har et betydelig sprang, og er mellom 20 - 60 år. Av nevnte grunner er det vanskelig å angi noen eksakt tilstand, TG3 settes for å belyse risiko, grunnet usikre opplysninger om alder på deler av systemet.
Sjablonmessig prisanslag gjelder utvendige utbedringer av dreneringssystem.
Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000

Forstøtningsmurer
Til dels store skjevheter og deformasjoner på forstøtningsmurer. Utbedrende tiltak
vurdert å være nødvendig. Tiltak må påregnes.
Det er i følge selger opplysninger uklart om hvem som har utbedringsansvar, da deler
av muren ligger på nabotomt. Videre undersøkelser anbefales. TG3 er satt for å
belyse mulige kostnader. Sjablonmessig prisanslag er ikke fastsatt grunnet usikre
opplysninger om utbedringsansvar. Videre undersøkelser anbefales.

TG2 er i tilstandsrapporten gitt til disse elementene:

Våtrom - Bad. 2.etasje. - se side 9
Helhetsvurdering

Våtrom - Bad. 1.etasje. - se side 10
Vannrør
Sanitærutstyr / innredning
Overflater gulv
Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
Fukt i tilliggende konstruksjoner
Fallforhold (gulv)

Våtrom - Bad. Underetasje. - se side 11
Ventilasjon
Sanitærutstyr / innredning
Overflater gulv
Membran, tettesjik og overgang til sluk

Kjøkken - Underetasje. - se side 12
Ventilasjon
Vannrør

Kjøkken - 1.etasje. - se side 12
Vannrør
Innredning

Øvrige rom - 1+2 etasje. - se side 13
Overflater gulv
Innerdører

Rom under terreng (kjeller,underetasje, sokkeletasje) -Underetasje.- se side 13
Overflater vegger
Overflater gulv
Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger).

Krypekjeller - se side 14
Innvendig inspeksjon

Loft - uinnredet / råloft - se side 14
Konstruksjonsoppbygging

Innvendige trapper - se side 15
Innvendige trapper

Etasjeskiller - Underetasje. - se side 16
Skjevhetsmåling

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)- se side 16
Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon - se side 17

Yttertak Tekking (undertak, lekter og yttertekking) - se side 18
Detaljer inn mot tilstøtende konstruksjoner

Balkonger, terrasser, veranda etc- se side 18
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer)

Utvendige trapper - se side 19
Helhetsvurdering

Grunnmur, fundamenter - se side 19

Drenering Vann fra yttertak og bortledning - se side 20
Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur
Fuktmåling i lukkede konstruksjoner
Fuktmerker / -symptomer i kjeller/underetg. Ink. eventuell
krypekjeller og plate på mark

Stikkledninger og tanker Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger) - se side 21
Frittstående byggverk - Bod/lekestue. Frittstående byggverk

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
1917/69 - Enebolig - det foreligger ikke midl. Brukstillatelse eller ferdigattest.
Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

2001/1676- veranda- det foreligger ikke midl. Brukstillatelse eller ferdigattes på dette tiltaket. Det foreligger en melding fra kommunen som tillates å utføres tiltaket. Dokumentet er datert 12.06.2001.

2008/6593- Tilbygg - det foreligger ikke midl. Brukstillatelse eller ferdigattest på dette tiltaket. Det foreligger en melding som godkjenner tiltaket. Link til dokumentmappen finner du her (klipp og lim linken til nettleseren):
https://tjenester.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfinnsyn.ashx?response=journalpost_detaljer&journalpostid=2008047947&

2020/25128- Tilbygg- utvidelse av terrasse- det foreligger ferdigattest datert 25.01.2023.
Det foreligger en melding som godkjenner tiltaket. Link til dokumentmappen finner du her (klipp og lim linken til nettleseren):
https://tjenester.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfinnsyn.ashx?response=arkivsak_detaljer&arkivsakid=2020025129&

2021/13876- Bruksendring av kjeller fra tilleggsdel til hoveddel- det foreligger tillatelse datert 23.04.2024- vedlagt salgsoppgaven.
Det foreligger en melding som godkjenner tiltaket. Link til dokumentmappen finner du her (klipp og lim linken til nettleseren):
https://tjenester.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfinnsyn.ashx?response=arkivsak_detaljer&arkivsakid=2020113806&

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet med elektrisitet, elektriske varmekabler, vedfyrt ildsted og luft-til-luft varmepumpe. Ventilasjon basert på mekanisk og naturlig avtrekk med tilluft via vindusspalter. Ventilasjonsaggregat plassert på vegg i underetasje.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 17 392,72 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter. Dette er et estimat av kommunale avgifter. Opplysningene er basert på registrerte opplysninger fra tidligere eier, og disse er ikke kontrollert mot avgiftsgrunnlaget.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 567 149,- Som sekundærbolig Kr. 9 627 582,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Kun integrerte hvitevarer medfølger.
- Jacuzzi medfølger ikke.

Annet
- Salgsoppgaven som vil bli trykket opp inneholder kun de mest nødvendige vedleggene. Alt annet av vedlegg er å finne på den digitale utgaven av prospektet, som bestilles på eie.no eller ved å be om prospekt på finn.no. Det kan også fås ved å sende en mail til megler. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i fullverdig prospekt med vedlegg, før budgivning.
- Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Tinglyste servitutter

1917/904788-1/100  Bestemmelse om veg 18.05.1917 
Med flere bestemmelser
 
1964/306127-1/100  Best. om vann/kloakkledn.10.11.1964 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
1974/18594-1/100  Best. om adkomstrett 02.12.1974 
 
1975/10639-1/100  Best. om adkomstrett 14.07.1975 
rettighetshaver:Knr:3201 Gnr:19 Bnr:1063  

1978/18847-1/100  Bestemmelse om vannledn.30.10.1978 
 
1996/9778-1/100  Erklæring/avtale 22.04.1996 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.
Boligen har egen utleiedel (egen separat boenhet) som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
- Det går felles vann-og/ avløpsledning gjennom tomten.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 947 m
ArealbrukBoligbebyggelse,Nåværende

Ved å laste ned dokumentmappe benevnt INFO FRA KOMMUNEN og INFO FRA FORRETNINGSFØRER får man tilgang til det.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 14 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 353 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 354 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 15 304 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 15 320 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.3 850)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Innhenting av servitutter (6X240per stk) (Kr.1 440)
Direkteutlegg for selger. Rådgiving styling (Kr.2 150)
Markedsføring på hjem.no (Kr.1 099)
Look (Kr.2 875)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 900)
Grunnpakke enebolig (Kr.7 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 990)
Markedspakke 1 - LOOK - FOTO (Kr.28 550)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.113 200)
Totalt kr. (Kr.200 454)




Foto, tilstandsrapport, boligselgerforsikring og salgsoppgaver tilkommer selger.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-24-0107

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marius Hyllmark Anderssen
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 98 68 13 57
[/ E-post: mhan@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Nadderudkroken 31
For mer om objektet
Nadderudkroken 31

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: