EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Akershus

EIE Bekkestua

Besøksadresse

Gml. Ringeriksvei 35 B

Postadresse

Pb. 112
1319 Bekkestua

Juridisk navn
Sandvika Eiendomsmegling AS.
Fagansvarlig
Kjetil Borgersrud
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

EIE Bekkestua er en del av EIE Bærum. Kontoret har som mål å være ditt naturlige førstevalg innen eiendomsmegling på Bekkestua og omegn. Eiendomsmeglerne omsetter et ekstremt høyt volum av boliger og er i dag blant markedslederne på Bekkestua.

Teamet er eksperter på eiendomsmegling og kontoret huser flere av Bærums og noen av landets absolutte toppmeglere. Dette betyr også at det er samlet mye kompetanse under samme tak, noe som gir både selger og kjøper ekstra trygghet i forhold til prosessen ved salg/kjøp.

Kontoret driver mer rendyrket eiendomsmegling med ett fokus: legge opp til en prosess som sannsynliggjør at du får den beste markedsprisen for din bolig. De er kjent for å være rå, og strekker seg ekstra langt for å sikre fornøyde boligselgere og kjøpere etter hvert salg.

Med et ekstremt høyt volum og markedsområdets kanskje beste kundedatabase og mest reelle boligkjøperregister skal det mye til for å ikke velge EIE Bekkestua ved salg av din bolig.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering på Bekkestua i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre eiendomsmeglere og medarbeidere

card-default

Edvard Chapsang

Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
card-default

Kjetil Borgersrud

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Kjetil
card-default
card-default

Marketa Nigg

Eiendomsmegler
Les om Marketa

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: