card-default

Edvard Chapsang

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

Edvard Chapsang er en av landets desiderte toppmeglere og har etablert seg som toppmegler i Asker og Bærum, et marked han har arbeidet i de siste 15 årene. Han har tidligere jobbet i DNB, der han de siste 5 årene var den mest-omsettende eiendomsmegleren på landsbasis.

Med erfarne partnere åpnet de i 2015 et nytt kontor i flotte og moderne lokaler i Sandvika sentrum. Det påfølgende året markerte de seg som det desidert største meglerhuset og i dag huser Eie Sandvika noen av de beste og mestomsettende meglerne i distriktet.

Familiefaren bor i Asker, men jobber hovedsakelig i Bærum, Asker og Oslo Vest. Få vet så mye om boligmarkedet i disse områdene som Chapsang. Det å være veldig strukturert og løsningsorientert, samt ha en sjelden oversikt over markedet er en av hemmelighetene bak hans suksess som toppmegler. Ved å velge Chapsang som din eiendomsmegler, får du en megler som alltid er tilgjengelig for sine kunder, og som aldri gir seg før både kjøper og selger er 100 prosent fornøyde. I følge Chapsang gjenspeiler gode resultater over tid den jobben som er gjort.

Tobarnsfaren tilbringer helst all ledig fritid med familien, og elsker å dra alle sammen med ut på forskjellige reisemål. Men - jobben er alltid med, uansett.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: