card-default

Edvard Chapsang

Eiendomsmegler / Partner

Edvard Chapsang er en av landets desiderte toppmeglere og har etablert seg som toppmegler i Asker og Bærum, et marked han har arbeidet i siden 2005. Før han kom til EIE jobbet han i DNB, hvor han var den eiendomsmegleren som omsatte for mest på landsbasis de siste fem årene han var der.

Med flere av områdets toppmeglere på laget åpnet han i 2015 et nytt EIE-kontor i flotte og moderne lokaler i Sandvika sentrum. Det påfølgende året markerte de seg som det desidert største meglerhuset og i dag huser EIE Sandvika noen av de beste og mestomsettende meglerne i distriktet og har hatt en formidabel vekst.

Edvard Chapsang er kjent for et stort nettverk, en strateg og en som er opptatt av de små detaljene. I tillegg er det ingen hemmelighet at han har en arbeidskapasitet som overgår de fleste andre. Det å være veldig strukturert og løsningsorientert, samt ha en sjelden oversikt over markedet er en av hemmelighetene bak hans suksess som toppmegler. Ved å velge Chapsang som din eiendomsmegler, får du en megler som alltid er tilgjengelig for sine kunder, og som aldri gir seg før både selger og kjøper er 100 prosent fornøyde. I følge Chapsang gjenspeiler gode resultater over tid den jobben som er gjort.

La gode resultater siden 2005 speile ditt boligsalg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: