card-default

Marius Hyllmark Anderssen

Eiendomsmeglerfullmektig

Som din eiendomsmegler vil jeg bringe til bordet et høyt konkurranseinstinkt, en dedikert arbeidsetikk og en lidenskap for det jeg gjør. Det å være pliktoppfyllende er kjernen i min praksis, og jeg forstår hvor viktig det er å få det beste for pengene, spesielt når det kommer til en så betydelig investering som eiendom.

Min kompetanse strekker seg utover bare å gjøre avtaler. Jeg trives med å hjelpe mennesker og forstå deres unike behov. Jeg tror det er her jeg virkelig skiller meg ut. Ved å lytte nøye og legge stor vekt på detaljer, søker jeg å forstå nøyaktig hva hver klient ønsker, slik at jeg kan levere resultater som overgår forventningene.

Å velge meg som eiendomsmegler betyr at du velger en nyutdannet, energisk og målrettet profesjonell som kan vise til gode resultater. Jeg er klar til å jobbe hardt for å sikre at din eiendomsinvestering ikke bare oppfyller, men overgår dine forventninger. Med meg som din eiendomsmegler, blir beslutningen om hvem du skal stole på med din investering lett.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: