Bilde 1 av Solhaugveien 88 BBilde 2 av Solhaugveien 88 B
Digital salgsoppgave
Solhaugveien 88 B

1337 Sandvika • Bærum kommune

Prisantydning

kr 5 490 000

Fellesgjeld: kr 320 000Omkostninger: kr 155 700Totalpris: kr 5 965 700
Romslig og lys 5-roms selveierleilighet uten innsyn - Solrik vestvendt balkong - Peis - Carport - Varmtvann inkl.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
26
Antall soverom
4 soverom
Etasje
2
Internt bruksareal (BRA-i)
93 m²
Bruksareal (BRA)
101 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
8 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
6 m²
Fellesutgifter
kr 5 849 / Mnd
Prisantydning
kr 5 490 000
Omkostninger
kr 155 700
Fellesgjeld
kr 320 000
Totalpris
kr 5 965 700
Byggeår
1968
Tomt
Eiet tomt 9091 m²
Oppdragsnummer
36240184
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 5 490 000,-
Fellesgjeldkr 320 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 810 000,-)kr 145 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 5 965 700
Eiendom
Solhaugveien 88 B, 1337 Sandvika, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 49 Bnr. 167 Snr. 26 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 101 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 93 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 8 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 6 kvm

Areal
Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 101 kvm, BRA-i: 93 kvm , BRA-e: 8 kvm , TBA: 6 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Dette er opprinnelig en 4-roms leilighet med 3 soverom, som har blitt gjort om til 4 soverom. Soverom 4 var tidligere spisestue. Åpningen mellom soverom 4 og kjøkken er lukket igjen og opprettet soverom 4. Det er åpnet opp mellom stue og kjøkken. Man kan enkelt gjøre boligen om til 4 roms ved å fjerne lettvegg mellom kjøkken og soverom 4.

Antall soverom
4

Byggeår
1968

Tomt
Eiet tomt 9091 kvm

Prisantydning
5 490 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 320 000,- pr.
Andel fellesformue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 490 000,- (Prisantydning)
kr 320 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 810 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 145 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 810 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 146 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 956 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 965 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 849,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene er kr 5849,- pr mnd og inkluderer felles bygningsforsikring, nedbetaling og renter fellesgjeld, varmtvann, trappevask, grunnpakke kabeltv/internett, vedlikehold av fellesarealer og garasje, kommunale avgifter.

Ønsker man å etablere elbil lader koster det pr idag et admin gebyr på kr.79/mnd til Movel.

Eier
Ali Hassan Shabbir

Beskrivelse
Velkommen til Solhaugveien 88 B - Presentert av Kenneth Eckmann EIE eiendomsmegling Bærum.

Dette er en lys og lekker 5-roms selveier med en sentral og attraktiv beliggenhet i Sandvika. Boligen har en smart og gjennomgående planløsning, store vindusflater som slipper inn rikelig med lys.

Leiligheten kan by på fire romslige soverom, et stort bad og entrè med god plass til garderobeløsning. Det er åpen stue og kjøkkenløsning som skaper en god atmosfære og gjør det til et sosialt rom å være i. I stuen er det en effektiv peisovn og utgang til en solrik, vestvendt balkong. Boligen har ingen innsyn, og fin utsikt fra balkong.

Her bor du med tilgang på alt man kan ønske seg i hverdagen og likevel i et rolig område.

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i carport ved inngangsdøren, med mulighet for å etablere elbil lader i regi av sameiet. Det disponeres også to kjellerboder.

Rombeskrivelse:

Entré:
Det første som møter deg er en romslig hall med flislagt gulv og garderobeløsning. Her er det også plass til f.eks. kommode/pult. Herfra har du direkte adkomst til de resterende rommene i boligen.

Stue:
Leiligheten har en lys og hyggelig stue med store vindusflater og usjenert utsik mot vest. Leiligheten har heller ingen innsyn. Stue og kjøkken er av åpen løsning og oppleves som et sosialt rom. I stuen er det også en flott peis som varmer godt på vinterhalvåret. Her er det god plass til å innrede med både sofaseksjon, spisebord og annet tilhørende møblement.

Balkong:
Fra stuen er det utgang til en koselig, usjenert og overbygd balkong på ca. 6 m2. Her er det er plass til noe enkel utemøblering. Uteplassen vender mot vest og byr på svært gode solforhold fra ca kl 14 og frem til solnedgang sommerstid. Her kan du nyte ettermiddagssolen i ro og fred.

Kjøkken:
Innredningen er fra ukjent årstall men oppgraderinger utført i 2023 med glatte fronter. Benkeplate av laminat og nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Det er integrert stekeovn og platetopp. Frittstående kjøleskap med fryser. Vegghengt ventilator med kullfilter. Vannrør av plast. Automatisk vannstopper med fuktsensor. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med parkett. Vegg og himlingsflater i malte flater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Kjøleskap og oppvaskmasakin medfølger ikke. 

Soverom | 4 stk
Boligen inneholder fire fine og romslige soverom. Soverommene har plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Dette er opprinnelig en 4-roms leilighet med 3 soverom, som har blitt gjort om til 4 soverom.
Soverom 4 var tidligere spisestue. Åpningen mellom soverom 4 og kjøkken er lukket igjen og opprettet soverom 4. Det er åpnet opp mellom stue og kjøkken. Man kan enkelt gjøre boligen om til 4 roms ved å fjerne lettvegg mellom kjøkken og soverom 4.

Bad:
Bad fra 2002 med flislagt gulv og vegger, samt gulvvarme. Vegghengt servantinnredning med skuffer og dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur og speil med overlys. Badekar med vegghengt badekararmatur og vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør og kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerstammer for kobber plassert på vegg.

Parkering
Leiligheten disponerer en parkeringsplass i carport rett utenfor blokken. 

Det er i dag ikke elbil lader på plassen. Ønsker man å etablere elbil lader koster det pr idag et admin gebyr på kr.79/mnd til Movel.

Carport kan ikke selges separat, bare leies bort.

Det er flere gjesteparkeringsplasser i sameiet, og ellers er det parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et grønt og hyggelig sameie på Jong, et meget stille og barnevennlig nabolag like utenfor Sandvika sentrum. Nærområdet byr på aktiviteter for alle aldre med flotte lekeplasser og fine asfalterte stier. Kort vei fra boligen finner man jorde med hester på sommerstid, hyggelige turstier og de to skogsholtene «Trollskogen» og «Lilleskogen» - alt innenfor en radius av 500 m.

Skole for barn i alle aldre er å finne innen 2 km fra døra, og det er et godt barnehagetilbud i lokalområdet. Blant skolene i nærheten finner man Jong skole for 1.-7. trinn (1 min i gangavstand, og hele skoleveien er synlig fra stuevinduene) med Jongskollen barnehage rett ved siden av skolen. For de litt eldre er det kort vei til både Bjørnegård ungdomsskole og Sandvika videregående skole. Sandvika Videregående er en moderne skole som åpnet i 2006 og tilbyr en rekke linjer inne studiespesialisering, helse- og oppvekstfag og medier og kommunikasjon.

Nærområdet er rikt på aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. For de som er interessert i turgåing er det flotte turmuligheter med gode stier i nærliggende Tanumskogen og Vestmarka, samt i BI-parken rett ved Sandvika. For de som ønsker byliv ligger Sandvika med et av Nordens største kjøpesentre seks minutter gange fra boligen. Her finnes det meste av butikker og tjenester, samt restauranter og caféer, både på senteret og i byen. Andre fasiliteter i Sandvika er blant annet ODEON Kino, Bærum Bibliotek, Bærum kulturhus, elvepromenaden med spisesteder, Vinmonopolet, småbåthavn og fantastiske Kadettangen med stupetårn, badestrand og flotte turmuligheter på Kalvøya. Sistnevnte ligger ca. 15 minutters gangavstand fra leiligheten. Bærum Roklubb på Kalvøya tilbyr kurs for alle aldersklasser og det er flere flotte steder og øyer som kan nåes med kajakk eller båt. Det er 8 minutter å kjøre til Kirkerudbakken alpinanlegg, og det er også kort vei til Kolsås Alpinanlegg, som er det største alpinanlegget i Bærum og tilbyr flotte bakker, samt alpinkurs. De som er mer interessert i langrenn kan finne flere gode og snøsikre skiløyper i Vestmarka, kun en kort biltur unna.

Det er et godt offentlig kommunikasjonstilbud i kort avstand fra boligen. Sandvika er et trafikalt knutepunkt og har både togstasjon og bussterminal med avganger hele døgnet inkludert flytoget. Bybusslinjen 201 stopper utenfor stuevinduet, og det er ca. 12 minutters gangavstand til  Sandvika Stasjon fra leiligheten med 8 avganger i timen til Oslo. Slependen togstasjon er enda nærmere med ca. 7-8 minutters gange. Herfra går linje L1 hvert kvarter. Dette toget stopper på alle stasjoner og går gjennom Oslo til Lillestrøm, samt mot Asker og Spikkestad i den andre retningen. Både barneskolen og barnehagen ligger på veien til Slependen stasjon - så her kan barna enkelt leveres på vei til jobb.

I Solhaugveien bor du med tilgang på alt man kan ønske seg i hverdagen og likevel i et rolig område. Dette er en leilighet og beliggenhet som passer like godt for unge barnefamilier som mer etablerte voksne.

Bebyggelse
Selveierleilighet tilhørende Jongskollen Boligsameie IV beliggende i Bærum kommune. Sameiet består av 56 seksjoner. Felles tomt opparbeidet med blant annet asfaltert adkomst, gressplen, sykkelstativer, sittebenker, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Tomt
Eiet tomt, 9091 kvm

Fellesarealet er opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gangveier og pent beplantet med grøntarealer.

Det settes ut utemøbler på sommerstid, så her er det hyggelig å invitere til selskap og middager.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Leilighet beliggende i byggets 2.etasje. Adkomst via felles trappegang. Felles callinganlegg.

Leiligheten består av: entré, 4 soverom, kjøkken, stue og bad.

Utgang fra stue til balkong. Leiligheten disponere 2 kjellerboder.

Byggemåte
Boligbygg over 4.Etasjer samt kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Utvendig fasader forblendet med pussede flater. Tilnærmet flatt tak tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass (fra 2022). Balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass (fra 2022). Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming med elektrisitet.

Primærrom
Primærrom: 93 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 101 kvm

Boder
Leiligheten disponere 2 kjellerboder oppmålt til 4 m² og 4 m².

Standard
Oppsummering av punkter som har fått Tilstandsgrad 2 | TG2:
Våtrom > 6 punkter
Øvrige rom > 2 punkter
Elektrisk anlegg > 1 punkt
Balkong > 1 punkt

Oppgraderinger | Info fra selger:
Oppusning jan/feb 2023, følgende er blitt gjort:
- Byttet alle vinduer og balkongdør (Listefritt)
- Lagt ny parkett, stue, kjøkken alle soverom
- Lagt fliser i entre
- Sparklet vegger i stue, kjøkken, entre, alle soverom og malt alle vegger og tak.
- Byttet peis
- Downlights er montert i himling langs veggene i stuen som gir et lunt lys
- Byttet innerdører og karmer
- Byttet benkeplate, kum og blandebatteri på kjøkken pluss byttet fliser over kjøkkenbenk og byttet kjøkkenventilator byttet platetopp 2024
- Malt hoveddør innvendig
- Endret planløsning, gjort om til 5 roms (ikke bygge meldt)
- Nye vannrør på kjøkken, nye vannrør til hovedstoppekran på badet og nytt fellesvarmtvann. (Arbeid gjort av sameiet utfører Tore Orvei AS).

EL foreligger ikke dokumentasjon, men utført av bekjent faglært elektriker:
- Montert spotter
- Lamper
- Byttet alle stikk og brytere
- Nye kabler til stue, kjøkken, entre, alle soverom
- Byttet badevifte
- Byttet panelovner stue og alle soverom
- Byttet termostat til badet

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.
Vi ber alle interessenter om å sette seg godt inn i alle vedlegg i salgsoppgaven.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for blokk fra byggeår, samt fasadeendring fra 2010.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Sikringsskap med automatsikringer, måler og kursoversikt er plassert i felles trappegang.

Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: ikke
Er det synlig tegn på termiske skader: nei
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: nei

Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: byggeår senere oppgradert med automatsikringer.
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: nei
Forekommer det at sikringer løses ut: nei
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget:nei
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: ja
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: ja
Fungerer hvitevarer som følger boligen: ja

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet

Oppvarming med vedfyring og elektrisitet. Varmtvann fra felles varmesentral. Varmekabler på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune p.t.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 849,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
I tillegg til løpende felleskostnader, tilkommer kostnader for forbruk av strøm, innboforsikring etc. 
Kjøper må selv tegne innboforsikringer.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.:  OBOS05-98208190199
Type: A
Restgjeld: 931.607,-
Restløpetid:  9 år 8 md.
Rentekostnader: 6,95% Flyt
Term pr år: 12

Lånenr.:  OBOS06-98208231332
Type: A
Restgjeld:  13.594.554,-
Restløpetid: 29 år 8 md
Rentekostnader: 6,95% Flyt
Term pr år: 12

Lånenr.:  OBOS07-98208240889
Type: A
Restgjeld:  3.387.372,-
Restløpetid:  29 år 8 md.
Rentekostnader: 6,95% Flyt
Term pr år: 12

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 89598805

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 220 359,- Som sekundærbolig Kr. 4 637 365,-

Sameie
Sameie: Jongskollen Boligsameie IV, Orgnr: 976108671

Sameiet består av 56 seksjoner. Jongskollen Boligsameie IV er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 976108671, og ligger i
BÆRUM kommune med følgende adresse:
Solhaugveien 86 A
Solhaugveien 86 B
Solhaugveien 88 A
Solhaugveien 88 B
Solhaugveien 88 C
Solhaugveien 90 A
Solhaugveien 90 B

Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.

VEDLIKEHOLD / INNKJØP 2022/2023:
• Ferdigstille registrering av sprekker i betongkonstruksjoner
• Rehabilitering av vannrør + felles varmtvannsanlegg
• Vurdere behov for lufting av ytterveggkonstruksjon for å unngå fuktskader
• Helsesjekk av alle store trær januar
• Fuktmåling i alle kjellere
• Oppfølging av sprekker i betong
• Kjøpt høytrykkspylere til alle platåer
• Montering av nytt brannalarmanlegg med kobling til brannvesenet
• Ny låssylinder for Posten i 88C
• Utarbeidet ENØK-rapport via OBOS prosjekt
• Registrering av gamle, ikke brann-godkjente inngangsdører, pålagt de  aktuelle seksjonseiere (4 stk) å skifte til godkjente dører innen utgangen av  mars 2023
• Registrering av alle gamle vinduer/balkongdører i sameiet
• Maling av vegg i 4.etg alle oppganger, der hvor takstiger tidligere var montert
• Overmaling av tagging på sydlig fasade
• Spyling av delvis tett avløpsrør i 86A
• Reparasjon av skade i soilrør i 86A
• Nye parkbenker ved alle innganger
• OBOS prosjekt startet vurdering av fasadearbeid i 2008 for mulig sviktende  ventilasjon
• Byttet leverandør av fakturering av ladeutgifter for elbiler
• Reseksjonering av garasjer/carporter i sameiet
• Alle tilfluktsrom klargjort for bruk og alt utstyr innkjøpt og lagret
• Utredning av støy fra vifter på taket
• Nye panelovner i alle fellesrom med gamle ovner
• Nummerering av alle carporter
• Nøkkelbokser i tavlerommet i 86A, til alle kritiske nøkler i sameiet
• Hygrometre montert i alle fellesrom
• Montert P-forbudsskilt utenfor 88A
• Registrering av alle gamle sikringsskap og gitt tilbud om rimeligere  oppgradering

Foretatte påkostninger de siste årene:
- Kontrollert drenering og funnet denne tilfredsstillende, inkludert fuktmåling av kjellere høsten 2015/2016
- 2016: Reparasjon og beisning av garasjene
- 2016: Montering av vannlekkasjestoppere på alle kjøkken
- 2016: Rehabilitering av soilrør og overvannsledning fra taket
- Fotografering av pipeløp, ingen feil funnet
- 2009: Nye fasadeplater

PLANER FOR KOMMENDE 5-ÅRS PERIODE:
• Bytte ut branndører i fellesareal
• Kontroll av kapasitet på stigeledninger
• Øke strømkapasiteten til sameiet
• Rehabilitering av ventilasjonsanlegget
• Følge opp og rehabilitere drenering hvis nødvendig
• Rehabilitering av balkonggulv
• Rehabilitering av pipeløp

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-boks fra telenor og ruter følger med leiligheten da dette er inkludert i fellesutgifter.

Diverse
Følgende tilbehør medfølger ikke:
- Kjøleskap og oppvaskmaskin på kjøkken
- Vaskemaskin og tørketrommel

Følgende tilbehør følger med:
- Induksjonsplate fra 2024
- Stekeovn
- Alle lamper

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser fra grunnboken:
1965/4227-1/100  Bestemmelse om veg  
 11.08.1965 
Pliktig medlemskap i velforeningen m.v.
Forbud mot husdyrhold
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3201-49/167
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1968/4460-2/100  Erklæring/avtale  
 28.06.1968 
PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING M.V.
Bestemmelse om garasje/parkering
Bestemmelse om disposisjonsrett
Med flere bestemmelser

1968/7-3/100  Seksjonering  
 02.01.1968 
opprettet seksjoner:
snr: 26
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/56
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 056 SEKSJONER

2022/914612-1/200  Reseksjonering  
 19.08.2022 21:00 
snr: 26
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/56
Endring av tilleggsdel

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 490 000,- (Prisantydning)
kr 320 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 5 810 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 145 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 810 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 146 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 956 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 965 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.2 500)
Foto (Kr.4 750)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.10 966)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.2 500)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 810 000,-) (Kr.34 860)
Tilrettelegging (Kr.16 500)
Totalt kr. (Kr.101 476)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-24-0184

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Kenneth Eckmann

Saksbehandlere
Kenneth Eckmann
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 40 05 30 00 / E-post: ke@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Solhaugveien 88 B
For mer om objektet
Solhaugveien 88 B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: