card-default

Kenneth Eckmann

Eiendomsmegler / Partner

Kenneth Eckmann er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo, og har over 23 års erfaring som eiendomsmegler i Bærum. Han selger både brukt og nye boliger i hele Bærum og var med å starte EIE Bærum som nå er blitt 3 kontorer. EIE Bærum har vunnet prisen som Årets kontor i EIE-kjeden fem av de 6seks siste årene.

På fritiden liker Kenneth å løpe, trene styrke og spille padel, men innrømmer at det også blir mye jobb på fritiden. Han er både oppvokst i og bor fortsatt i Bærum.

Kenneth har utmerket seg som en toppmegler i EIE eiendomsmegling siden han startet der i 2010 med mange utmerkelser i alle år han har jobbet. Kenneth er lokalmegler og dedikert og en av de mestselgende eiendomsmeglerne i Bærum.

Kenneth har alltid vært interessert i salg, og ønsket å jobbe med mennesker og det å bistå dem med å forvalte kanskje den viktigste økonomiske investeringen de gjør som er nettopp boligen sin. Det setter han høyt. Kenneth er konkurransedrevet, og liker at man alltid må prestere på sitt beste! Og ingenting er bedre enn å konkurrere i et marked hvor han har stor lokalkunnskap.

Som lokalmegler i Bærum er Kenneth et meget godt valg!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

23

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
156

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: