EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Viken

EIE Fornebu

Besøksadresse

Solgangsbrisen 5

Postadresse

Solgangsbrisen 5
1364 Fornebu

Juridisk navn
Sandvika Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Kjetil Borgersrud
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

Våre eiendomsmeglere på Fornebu har sterkt lokalkunnskap. Vi selger boliger over hele Bærum. Blant annet på Lysaker, Fornebu og Snarøya.

EIE Fornebu er en del av EIE Bærum. Kontoret har som mål å være ditt naturlige førstevalg innen eiendomsmegling på Fornebu og omegn. Eiendomsmeglerne omsetter et ekstremt høyt volum av boliger og er i dag blant markedslederne på Fornebu.

Teamet er eksperter på eiendomsmegling og kontoret huser flere av Bærums og noen av landets absolutte toppmeglere. Dette betyr også at det er samlet mye kompetanse under samme tak, noe som gir både selger og kjøper ekstra trygghet i forhold til prosessen ved salg/kjøp.

Kontoret driver mer rendyrket eiendomsmegling med ett fokus: legge opp til en prosess som sannsynliggjør at du får den beste markedsprisen for din bolig. De er kjent for å være rå, og strekker seg ekstra langt for å sikre fornøyde boligselgere og kjøpere etter hvert salg.

Med et ekstremt høyt volum og markedsområdets kanskje beste kundedatabase og mest reelle boligkjøperregister skal det mye til for å ikke velge EIE Fornebu ved salg av din bolig.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingVi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering på Fornebu i forbindelse med boligsalg.

Få kvalifisert boligverdi med verdivurdering:

Bestill verdivurdering

Våre medarbeidere

card-default

Kenneth Eckmann

Eiendomsmegler / Partner
Les om Kenneth
card-default

Morten Lindberg

Eiendomsmegler
Les om Morten
card-default

Mikael Albin Andersen

Eiendomsmegler
Les om Mikael
card-default

Kim Gjelseth

Eiendomsmegler MNEF
Les om Kim
card-default

Kjetil Borgersrud

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Kjetil

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: