Bilde 1 av Øvre Langelandsveg 11Bilde 2 av Øvre Langelandsveg 11
Digital salgsoppgave
Øvre Langelandsveg 11

2213 Kongsvinger • Kongsvinger kommune

Prisantydning

kr 7 500 000

Omkostninger: kr 206 250Totalpris: kr 7 706 250
Innholdsrik, stor og velholdt enebolig med attraktiv beliggenhet | Utsikt | Dobbel garasje
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
277 m²
Bruksareal (BRA)
326 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
49 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
26 m²
Kommunale avgifter
kr 21 126 / Mnd
Prisantydning
kr 7 500 000
Omkostninger
kr 206 250
Totalpris
kr 7 706 250
Byggeår
1980
Tomt
Eiet tomt 1237 m²
Oppdragsnummer
66240004
Visninger
Søndag 05. mai
13:00 - 14:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 7 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-)kr 187 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 7 706 250
Eiendom
Øvre Langelandsveg 11, 2213 Kongsvinger

Matrikkel
Gnr. 73 Bnr. 334 i Kongsvinger kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 326 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 277 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 49 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 26 kvm

Areal
Primærrom: 249 kvm, Bruksareal: 326 kvm, BRA-i:277 kvm , BRA-e: 49 kvm , TBA: 26 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Enebolig:
Bruksareal: 291 kvm
Frittstående garasje:
Bruksareal: 35 kvm

Totalt bruksareal (BRA): 326 kvm

Antall soverom
6

Byggeår
1980

Tomt
Eiet tomt 1237 kvm

Prisantydning
7 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Espen H. Amundsen Takstdato: 01.02.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 187 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 188 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 688 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 706 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 21 126

Eier
Eva Therese Aurdal

Beskrivelse
Velkommen til Øvre Langelandsveg 11!

EIE v/ Jo Heiki Støve har gleden av å presentere denne hyggelige eneboligen! Huset ligger usjenert til i nedre del av Øvrebyen og har sentral beliggenhet i forhold til det meste. Det er gangavstand til bl.a. kjøpesenter, en rekke servicetilbud, spisesteder, bowling og andre fritidsaktiviteter. Boligen består av underetasje med entré, hall, gang, fire soverom, wc-rom, bad, stue, to boder og hobbyrom. 1. etasje med entré, hall, wc-rom, vaskerom, kjølerom, to soverom, bad, kjøkken og stue.

Høydepunkter:
- To entréer, tidligere legekontor nede, egnet for hybeldel.
- Stort og stilig kjøkken
- 6 gode soverom
- To flislagte bad, to toalettrom
- Praktisk vaskerom
- Varmepumpe
- Peiser
- Dobbel garasje, samt parkeringsmuligheter på tomten
- Godt med bodplass
- Skjermet og trivelig hage

Parkering
Frittstående garasje, samt parkeringsmuligheter på tomten.

Beliggenhet
Huset ligger i nedre del av Øvrebyen og har en sentral beliggenhet i forhold til det meste. Det er gangavstand til bl.a. kjøpesenter, en rekke servicetilbud, spisesteder, bowling og andre fritidsaktiviteter. I Øvrebyen er den eldre bebyggelsen godt bevart og du finner bl.a. flere hyggelige forretninger og en liten kafé. Det er kort vei til barne- og ungdomsskole, samt barnehage. God offentlig kommunikasjon med lokalbusser.

Bebyggelse
Området består av eneboliger, småhusbebyggelse og leiligheter.

Tomt
Eiet tomt, 1237 kvm
Tomtearealet er opparbeidet med biloppstillingsplasser, plenarealer, prydbusker, trær og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Nærmeste barneskole er Langeland skole (1-7 kl.) og ligger ca. 1,1 km unna boligen. Langeland barnehage (1-5 år) ligger ca. 900m unna boligen. Kongsvinger ungdomsskole (8-10 kl.) ligger ca. 900m unna boligen. Øvrebyen videregående skole ligger ca. 200m unna boligen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Området gir muligheter for offentlig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass er Kirketorget og ligger ca. 200m unna boligen. Kongsvinger stasjon ligger ca. 1,5 km unna boligen.

Fritidstilbud
For den turglade er det flere gode turmuligheter i nærliggende områder med skog og mark, samt hyggelig strandpromenade langs Glomma. Øvrebyen med sjarmerende butikker, muséer, kaféer/spisesteder ligger også i nærheten.

Fantastiske Øvrebyen er Kongsvingers eldste bydel og er full av historie og sjarm. Øvrebyen ble vernet som antikvarisk spesialområde i 1975 for å bevare særpreget. Bydelen er et levende museumsområde rett ved Kongsvinger festning med museum, festningshotell og bevertning, og det er jevnlig ulike utstillinger/kunstutstillinger i Aamotgården og Kvinnemuseet.

Inneholder
Enebolig over to plan. Adkomst via overbygget inngangsparti. Boligen består av underetasje med entré, hall, gang, fire soverom, wc-rom, bad, stue, to boder og hobbyrom. 1.etasje med entré, hall, wc-rom, vaskerom, kjølerom, to soverom, bad, kjøkken og stue.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1980. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende konstruksjoner av betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med stående trepanel. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takstein. Ytterdører av tre med enkelt glass fra byggeår. Ytterdør av tre. Balkongdør og vinduer med karmer av tre med tre-lags glass fra byggeår. Vinduer med karmer av tre med to-lags glass fra byggeår. Boligen er oppvarmet elektrisk i kombinasjon med vedfyring.

Boder
Tre utvendig boder og to innvendige boder.

Standard
Kjøkken
Kjøkken med hvite profilerte fronter fra 2009. Benkeplater av heltre. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Sprutbestandig plate mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning under overskap. Integrerte komfyr med nedfelt keramisk platetopp. Mekanisk kjøkkenventilator. Integrert oppvaskmaskin. Integrert kjøleskap. Integrert fryser. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflate belagt med laminat. Tappeserte veggflater. Malt himlingflate med downlights.

Bad 1.etasje
Bad fra byggeår. Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. Flislagte og malte veggflater. Malt himlingflate. Vegghengt servantskap med to nedfelte servanter og ett-greps armaturer. Speil over servant med overlys. Dusjnisje med dusjvegg og dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

Bad underetasje
Bad fra byggeår. Flislagt gulv med elektrisk gulvvarme. Flislagte vegger. Malt himlingflate. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Dusjnisje med dusjforheng og dusjarmatur. Gulvmontert toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i vegg.

Vaskerom
Vaskerom fra byggeår. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Veggflater kledd med panel og malte flater. Himlingsflate kledd med panel. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast.

WC-rom 1.etasje
Wc-rom fra byggeår. Flislagt gulv. Veggflater kledd med våtromsplater. Malt himlingflate. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Vegghengt
toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

WC-rom underetasje
Wc-rom fra byggeår. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Tappeserte veggflater. Malt himlingflate. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Gulvmontert toalett. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør. Avtrekksventil i himling.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med parkett og fliser. Malte og tappeserte veggflater. Malte veggflater. Profilerte innerdører. Boligen har naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegger og vinduer.

Underetasje
Gulvflater belagt med parkett og fliser. Veggflater med malte flater og panel. Himlingsflater med malte flater og panel. Hvite profilerte innerdører. Boligen har naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegger.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Kjøkken:
- Vannrør: Vannrør har høy alder. Ukjent restlevetid.

Vaskerom:
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på hele våtrommet på grunn av alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: alder på tettesjikt, røropplegg høye alder, manglende ventilasjon. Det er ikke praktisk mulig å gjennomføre fuktmåling/hulltaking grunnet våtsonens plassering. Basert på våtrommets slitasjegrad og registrerte avvik er TG 2 valgt for å belyse at konstruksjonen har fuktrisiko. Tilstanden inne i konstruksjonen er ikke kjent, men det ble utført et overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument. Det ble ikke oppdaget negative avvikende forhold som kan tolkes til fuktskade. Fornying/oppgradering av våtrommet bør påregnes.

WC-rom 1.etasje:
- Helhetsvurdering: TG 2 er valgt på grunn av rommets alder med tanke på røropplegg samt andre installasjoner. Det ble ikke observert synlige feil eller skader på befaringstidspunktet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

WC-rom underetasje:
- Vannrør: Vannrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Øvrige rom:
- Overflater gulv: Gulvflater har stedvis bruksslitasje.

Underetasje:
- Overflater gulv: Gulvflater har stedvis bruksslitasje.

Innvendige trapper:
- Innvendige trapper: Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.

Etasjeskiller - Underetasje:
- Skjevhetsmåling: Skjevhetsmåling utført i hall-stue viser at forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 4 mm. Skjevhetsmåling utført i stue-soverom viser at forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 14 mm. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Etasjeskiller - 1.etasje:
- Skjevhetsmåling: Skjevhetsmåling utført i hall-stue viser at forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 13 mm. Skjevhetsmåling utført i stue viser at forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 14 mm. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.
- Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør i boligen har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.
- Hovedstoppekran: Stoppekran er av eldre type. Anbefalt brukstid er passert. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Elektrisk anlegg - Sikringsskap:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon. Med bakgrunn i dette registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Yttertak:
- Tekking (undertak, lekter og yttertekking): Taktekkingen bærer preg av elde og slitasje. Det er ikke registrert lekkasjer eller skader, men oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at vedlikeholds- og eventuelle utbedringstiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder og observert tilstand.
- Beslag, renner, nedløp og snøfangere: Beslag og takrenner har høy slitasjegrad og alder.

Balkonger, terrasser, veranda etc.:
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.

Balkonger, terrasser, veranda etc.:
- Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.

Drenering:
- Utvendig terreng, inkl. fuktsikring av grunnmur: Det er høyst usikkert om grunnmuren er fuktsikret med grunnmursplater eller tilsvarende. Konsekvens kan være økt fare for fuktskader/fuktvandring i konstruksjoner under bakkenivå. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn slik at tiltak kan iverksettes ved behov.
- Alder: Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i underetasjen. Dreneringen er nedgravd og skjult. Tilstanden må derfor vurderes ut fra alder. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ble ikke observert tegn på fuktinnsig eller fuktskader. TG2 er valgt for å belyse at dreneringen har nådd en alder der funksjonssvikt ikke kan utelukkes. Det anbefales derfor oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Stikkledninger og tanker:
- Oljetanker: Oljetank i kjelleren. Ingen dokumentasjon som viser materiale, type, alder og om kontroll er foretatt. Ytterligere undersøkelser anbefales.
NB! Tanken er ikke i kjelleren, men nedgravd utenfor huset der påfyllingsrør og lufting er synlig. Løfter og måler i kjeller.
Frittstående byggverk - Garasje:
- Helhetsvurdering: Mindre frittstående byggverk på tomten har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser. Overordnet forenklet vurdering av tilstanden er at det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak.

Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Bad 1.etasje:
- Helhetsvurdering: TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: tettesjiktets høye alder, røroppleggets høye alder, omfattende bomlyd i gulvfliser, innredning høye alder og slitasjegrad. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier. Målingene viser følgende: RH 35,6%, temperatur 20,9 grader C og duggpunkt 4,8 grader C. Fornying/oppgradering av våtrommet må påregnes. Sjablongmessig prisanslag gjelder total oppgradering. Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000.

Bad underetasje:
- Helhetsvurdering: TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: omfattende bomlyd i gulvfliser, sprekte gulvfliser i våtsone, alder på tettesjikt, alder på røropplegg, redusert luftutskiftning. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier. Målingene viser følgende: RH 58,5%, temperatur 13,7 grader C og duggpunkt 5,8 grader C. Fornying/oppgradering av våtrommet må påregnes. Sjablongmessig prisanslag gjelder total oppgradering. Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000.

Underetasje:
- Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med pigg i treverk med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellervegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingene viser vektprosent over 20. Sannsynlighet for følgeskader. Ytterligere undersøkelser må påregnes for å avdekke skadeårsak-/omfang og aktuelle tiltak. Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000.

Drenering:
- Fuktmåling i lukkede konstruksjoner: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med pigg i treverk med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellervegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingene viser vektprosent over 20. Sannsynlighet for følgeskader. Ytterligere undersøkelser må påregnes for å avdekke skadeårsak-/omfang og aktuelle tiltak. Sjablongmessig prisanslag er medtatt i posten rom under terreng.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 01.06.1982 som omhandler garasje.

Det foreligger ferdigattest datert 01.06.1982 som omhandler boligbygg.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.
El-kontroll ble utført av Elvia i 2017 og ingen feil eller mangler ble avdekket.

Oppvarming
Boligen er oppvarmet elektrisk i kombinasjon med vedfyring. Det er gulvvarme i entré oppe.
Fra 1.1.2020 er det forbudt å bruke fyringsolje og parafin til oppvarming i privatboliger. Kombinert parafinovn/vedovn i hall nede med tilhørende nedgravd tank kan ikke lenger benyttes. Må saneres eller fjernes og det forutsettes at kjøper påtar seg anvsvaret for å ordne dette selv.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 21 126
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.
NB: Opplyste kommunale avgifter for denne eiendommen er såkalte årsprognoser fra kommunen og Givas.

Kommunale avgifter fakturert i 2023:
Eiendomsskatt kr. 7 665,19,-
Feiing kr. 776,79,-
Renovasjon kr. 3 718,78,-
Vann kr. 4 621,95,-
Avløp kr. 3 964,94,-
Totalt kr. 20 747,65,-

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til kr. 7 665,19,- i 2023 og er inkl. i de kommunale avgiftene.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter, strømforbruk, forsikringer, kabeltv/bredbånd, etc. Listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 20395036

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 244 002,- Som sekundærbolig Kr. 4 727 209,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Utebelysning med sensorer i pærer.

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Fordelerstamme for vann i gang underetasje Hovedstoppekran på fordelerstamme. Stakeluke i gang underetasje. Varmtvannsbereder på 286 liter fra byggeår i gang kjeller. Boligen har naturlig ventilasjon med tilluftsventiler i yttervegger. Varmepumpe.

Diverse
Kommentarer fra selgers egenerklæringsskjema:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
Nei. Kommentar: Men badene er ikke renovert - fra byggeår.

3. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
Nei. Kommentar: Delvis tett sluk i bad 1.etg- løste seg ved hjelp av avløpsmiddel.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Ved renovering av kjøkken. Jeg mener firmaet het Roverud elektriske.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Renovering; nye kontakter, lyspunkter

13.1. Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. Kommentar: Jeg antar det, men har dessverre ikke tatt vare på den. Jeg er litt usikker på dette punktet fordi jeg ikke kjenner til regelverket her, men se pkt 14.

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja. Kommentar: Det har blitt utført kontroll av offentlige myndigheter.

17. Kjenner du til om det er nedgravd oljetank på eiendommen?
Ja.

17.1. Har kommunen gitt dispensasjon til at den nedgravde oljetanken kan bli liggende, f. eks. ved at den nedgravde oljetanken tømmes, saneres eller fylles igjen med masser?
Nei. Kommentar: Ikke som jeg kjenner til. Trodde det var parafin. Dette har jeg ikke kunnskap om. Jeg har aldri brukt parafin, eller olje så lenge jeg har bodd her. Men det er antakeligvis en tank nedgravd på tomten. Jeg har ikke tenkt på det fordi den aldri har vært i bruk. Jeg antar den må fjernes.

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
Nei. Kommentar: Ikke så lenge jeg har bodd/eid huset.

Tilleggskommentar:
- Komfyr: defekt varmeelement vifte. For øvrig fungerer både komfyr og stekeplater.
- Defekt utekran 1.etasje
- Garasjeport: "trang" å åpne-den venstre garasjeporten
- Markise stue: er gammel og ser ut til å være montert feil vei, men har fungert i alle år jeg har bodd her.
- Kjølerommet har jeg aldri brukt, jeg vet derfor ikke om kjøling fungerer.
- Vinduer: Et par vinduer har jeg ikke snudd helt rundt (såkalt husmorvinduer ?) fordi de virker "trange" så har jeg ikke presset på.
- Kamin i underetasje er aldri brukt av eier (meg). Det finnes antakelig en tank på tomten som må fjernes.
- Den ene store kjøkkenskuff er litt "trang".
- Bad 1.etasje; "Åpent avløp" pga at et badekar ble fjernet for en del år siden.
- Panelovn i gang 1.etasje er aldri vært i bruk. Er sannsynligvis defekt ? ellers er det byttet mange panelovner i huset, de siste årene har i hovedsak varmepumpe blitt brukt.

Annet
Selger opplyser at det i 2021 ble oppdaget vanndrypp fra kjøleskap. Det ble oppdaget før skaden ble for stor og utbedret av fagfolk via forsikringen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utdrag fra grunnboken:
1980/8244-2/13  Bestemmelse om veg  
18.12.1980 
rettighetshaver:Knr:3401 Gnr:73 Bnr:335  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Dokumentet foreligger og kan ses hos megler.

2012/438350-1/200  Bestemmelse om veg  
05.06.2012 
rettighetshaver:Knr:3401 Gnr:73 Bnr:398
Eierne av gnr. 73 bnr. 334 gir fremtidige eiere av gnr. 73 bnr. 398 rett til å benytte felles private vei.
Dokumentet foreligger og kan ses hos megler.

Rettigheter på 3401-73/155
Rettigheter i eiendomsrett
1980/8244-1/13  Bestemmelse om veg  
18.12.1980 
rettighetshaver:Knr:3401 Gnr:73 Bnr:334  
rettighetshaver:Knr:3401 Gnr:73 Bnr:335  
rettighetshaver:Knr:3401 Gnr:73 Bnr:336  
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser
Dokumentet foreligger og kan ses hos megler.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut. Det har tidligere vært legekontor nede og det er egen inngang.
Denne delen av huset kan fint egne seg som hybeldel og kan bygges om med relativt enkle grep.
Den gamle legekontordelen inneholder; Entré, gang, tre soverom og bad.
Det ene soverommen kan omdisponeres til kjøkken og har røropplegg i rommet da det tidligere var tilkoblet vann der.
(Søkepliktig)

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.

Odel og konsesjon
Nei.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 187 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 188 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 688 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 706 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 750)
Grunnpakke enebolig (Kr.9 655)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Visningshonorar (Kr.2 000)
Markedspakke 3 - Look - digital annonsering (Kr.6 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.11 900)
Oppgjør (Kr.6 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 7 500 000,-) (Kr.67 500)
Totalt kr. (Kr.127 217)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
66-24-0004

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Kongsvinger
Org. nr: 976320492
Røde Korsvegen 4
2208 Kongsvinger
Tlf: 91 86 26 84

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Jo Heiki Støve

Saksbehandlere
Jo Heiki Støve
EIE Kongsvinger
Eiendomsmegler
Mob: 91 86 26 84 / E-post: jhs@eie.no

Erdvile Stepana
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 92 26 84 95
[/ E-post: ers@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Øvre Langelandsveg 11
For mer om objektet
Øvre Langelandsveg 11

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: