Bilde 1 av Holteveien 38ABilde 2 av Holteveien 38A
Digital salgsoppgave
Holteveien 38A

1410 Kolbotn • Nordre follo kommune

Prisantydning

kr 13 500 000

Omkostninger: kr 101 200Totalpris: kr 13 601 200
Lekker halvpart tomannsbolig med populær beliggenhet - Takterrasse - Praktikantdel - Ferdig okt 24
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
188 m²
Bruksareal (BRA)
188 m²
Prisantydning
kr 13 500 000
Omkostninger
kr 101 200
Totalpris
kr 13 601 200
Byggeår
2024
Tomt
Fellestomt 1126 m²
Oppdragsnummer
38240046
card-default

Morten Lindberg

Eiendomsmegler
Les om Morten
Prisantydningkr 13 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 4 000 000,-)kr 100 000,-
  
Totalpris kr 13 601 200
Eiendom
Holteveien 38A, 1410 Kolbotn

Matrikkel
Gnr. 239 Bnr. 33 i Nordre follo kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse forventes okt 2024

Selger/Utbygger
Jannat eiendom as

Hjemmelshaver
Jannat eiendom as

Areal
Bruksareal: 188 kvm, BRA-i: 188 kvm

BRA: 188 kvm
2. etasje: Trapperom, bad/wc og stue/kjøkken
1. etasje: Entre, bad, 3 soverom og tv-stue
Underetasje: Entre, bad/wc, vaskerom, 2 sov, stue

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Tomt
Fellestomt 1126 kvm

Totalpris inkl. omkostninger
kr 13 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 100 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 4 000 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 101 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 13 601 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Fellesutgifter
Kr.,- pr..

Kommunale avgifter
Det vil bli kommunale avgifter, men siden dette er et nytt prosjekt så er ikke dette beregnet ennå.

Beskrivelse
Velkommen til Holteveien 38!
En fantastisk tomannsbolig under oppføring i det ettertraktede villaområdet rett ved Kolbotn Sentrum. Med en harmonisk blanding av rolig omgivelse og familievennlige kvaliteter i et samtidig sentralt bomiljø gjør at Holteveien er et flott sted å bosette seg.

Boligen er innredet med tanke på kvalitet og komfort, og det er gjennomgående bruk av materialer med høy kvalitet både utvendig og innvendig. Den går over tre plan og det vil være inngang både i 1. etasje og underetasje. Boligene vil i underetasjen få mulighet for en praktikantdel. I tillegg vil det her være vaskerom kombinert med teknisk rom for varmtvannsbereder, el-kjel osv. Badet i underetasje vil også få opplegg for vaskemaskin (i tillegg til vaskerommet). Det vil være moderne og energieffektive med balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg som hjelper med å holde strømkostnadene lave.

Hovedentre vil være i 1.etg med romlig inngangsparti. Videre er det et flott bad og 3 soverom. Her er det også en tv-stue som passer ypperlig for barna.

2. etasje utgjør husenes sosiale sone med stor stue og kjøkken i åpen løsning. Det leveres kvalitetskjøkken fra Norema elelr tilsvarende med gode muligheter for tilvalg og endringer etter eget ønske. Standard hvitevarepakke medfølger. Lys, enstavs parkett  og overflater malt i klassik hvit. Husene leveres også med peis som standard. Her er det også utgang til en fantastisk takterrasse med god utsikt og flotte solforhold.

I boligenes  U-etasje er det lagt til rette for praktikantdel via egen inngang. Dette vil kunne bidra til en økt økonomisk trygghet.

Tomannsboligen har en fin plassering på tomten med mulighet for solrike uteplasser. Her er det rikelig med boltreplass for både store og små, med mulighet for alt fra intime grillfester til store sammenkomster.

Parkering
Det medfølger 2 stk parkeringsplasser på egen tomt. Garasje er tilvalg

Beliggenhet
Flott beliggende sentrumsnær tommansbolig i populært boområde på Kolbotn. Holteveien har kun beboertrafikk og ligger med adkomst fra Kolbotnveien. Området består av småhusbebyggelse. Meget barnevennlig med kort gangavstand til Kolbotn barneskole og en rekke barnehager.

Nær Kolbotn Torg som er det naturlige knutepunktet i kommunen. Kolbotn sentrum har et fantastisk tilbud innen shopping, rekreasjon og kultur, og Kolbotn Torg har 50 butikker og restauranter, samt helse- og servicetjenester. I tillegg til Kolben Kulturhus hvor det er et rikt kulturliv med konserter, kino og bibliotek. Grøntareal, gågaten, torget og strandsonen mot Kolbotnvannet skaper en lun og hyggelig atmosfære.

Få minutter gangavstand til Kolbotn Jernbanestasjon. Med direkte tog tar det kun 18 minutter til Oslo sentrum. Ca. 1 km til Rosenholm stasjon med Oslotakst på toget. Ellers god bussforbindelse til byen, Tårnåsen, Sofiemyr og Greverud.

Kolbotn har et av landets største idrettslag med en allsidig satsning innenfor et spekter av idrettsgrener. Ved Sofiemyr idrettspark er det stadion, fotball-/friidrettsanlegg, svømmehall, treningssenter og idrettshall, samt The Well - et fantastisk spa-anlegg. Rett ned i veien finner du treningssenteret SATS.

Ingierkollen byr på både slalåmsenter og tennisanlegg. Legg gjerne badeturen til Ingierstrand ved Bunnefjorden, med vestvendt sandstrand, store gressletter, stupetårn og brygger egnet for krabbefiske. Videre er det en kort kjøretur til Tusenfryd, og golfanlegg på Greverud og ved Gjersjøen.

Fine turområder sommer som vinter på Rikeåsen rett øst for boligen. På sommeren er det fine badeplasser langs Gjersjøen og i Oslofjorden på blant annet Hvervenbukta, Ingierstrand og Svartskog. Ellers omkring 10 minutter med bil til 18-hulls golfbane på Oppegård. Tennisanlegg og slalåmbakke på Ingierkollen.

På Kolbotn bor du nær byen samtidig som du har alle kvaliteter et mindre sted tilbyr.

Tomt
Fellestomt, 1126 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Byggemåte
Grunnmur oppført i betongelementer med støpt isolert plate på mark. Byggemåte for yttervegger i underetasje er Thermomur i tykkelse 250 mm, mens yttervegger over dette er oppført av bindingsverksvegger isolert med 200 mm Glava. For flere detaljer se vedlagt leveransebeskrivelse

Bruksareal
Bruksareal: 188 kvm

Leveransebeskrivelse
Se vedlagte leveranasebeskrivelse datert 11.03.2024

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
1953/6091-2/6  Erklæring/avtale  
01.12.1953 
FORBUD MOT VISSE FORMER FOR NÆRINGSVIRKSOMHET
MED FLERE BESTEMMELSER
 
1953/6091-3/6  Bestemmelse om bebyggelse  
01.12.1953 
Best. vedr. framføring av ledninger
 
2003/25-1/6  Bestemmelse om bebyggelse  
02.01.2003 
rettighetshaver:Knr:3207 Gnr:239 Bnr:34  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Stipulert overtagelse
Forventet ferdigstillelse er okt 2024. Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindene og utløser ikke dagmulkt. Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato.  Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Fast pris gir forutsigbarhet
Ofte er prisene faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.

Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av leilighetens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt..

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 13 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 100 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 4 000 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 101 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 13 601 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.3 525)
Provisjon (forutsatt salgssum: 13 500 000,-) (Kr.75 000)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.100 925)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen.  I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Garantier

GARANTI ETTER BUDSTADOPPFØRINGSLOVA
Garanti etter buofl. § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse.
Garanti etter buofl. § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.
Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.
Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Viktig informasjon
Det skal innbetales 10% av kjøpesummen ved kontraktinngåelse.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan ikke uten selgers skriftlige samtykke videreslege (transportere) kjøpekontrakten eller selge boligen videre før hjemmel er overført.

Tilvalg
Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg.
Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.
Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht. bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
38-24-0046

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Ansvarlig megler
Morten Lindberg

Saksbehandlere
Morten Lindberg
EIE Fornebu
Mob: 96 62 62 46


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Holteveien 38A
For mer om objektet
Holteveien 38A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: