card-default

Morten Lindberg

Eiendomsmegler

Morten Lindberg er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Oslo, og har over 12-års erfaring som eiendomsmegler. Han selger både brukt og nye boliger i hele Bærum og Stor-Oslo.

Morten er svært opptatt av å ha en grundig og ryddig prosess slik at både selger og kjøper kan føle seg trygg og godt ivaretatt. Han er ydmyk og har stor respekt for at kjøp og salg av bolig er en viktig avgjørelse for både kjøper og selger.

Gjennom faglig tyngde, god forhandlingsteknikk, grundig arbeid samt god og riktig markedsføring kan Morten oppnå den beste prisen for akkurat din bolig!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: