Bilde 1 av Gladengveien 8, A101 - TransportBilde 2 av Gladengveien 8, A101 - Transport
Digital salgsoppgave
Gladengveien 8, A101 - Transport

0661 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 4 690 000

Omkostninger: kr 129 438Totalpris: kr 4 819 438
Ensjøparken, A101 - High-end prosjekt - Arealeffektiv 2-roms selveier - Romslig balkong - Salg av kontraktsposisjon
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Antall soverom
1 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
38 m²
Bruksareal (BRA)
38 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
15 m²
Prisantydning
kr 4 690 000
Omkostninger
kr 129 438
Totalpris
kr 4 819 438
Byggeår
2025
Tomt
Fellestomt 11560 m²
Oppdragsnummer
36240172
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 690 000,-
Oppstartskapital til sameiekr 3 818,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 977 408,-)kr 24 420,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Transaksjonskostnad kjøperkr 100 000,-
  
Totalpris kr 4 819 438
Eiendom
Ensjøparken, leilighet B407.

Gladengveien 8, Oslo Kommune.

Matrikkel
Gnr. 129 bnr. 128 i Oslo kommune

Salg av kontraktsposisjon
Salget gjelder overdragelse av kontrakt med tilhørende rettigheter og forpliktelser til bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom utbygger (selger) og selger (kjøper 1), og kjøper overtar selgers (kjøpers 1) forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 11.05.2022.

Det forutsettes at interessenter har satt seg grundig inn i den opprinnelige kjøpekontrakten og salgsoppgaven til utbygger med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Kjøpekontrakt med vedlegg datert 11.05.2022 og salgsoppgaven datert 10.03.2022. med tilhørende vedlegg ligger vedlagt. 

Prisantydningen som er oppgitt over gjelder kjøpesum for boligen (iht. opprinnelig kontrakt), kjøpesum for selve kontrakten (merverdi), transportgebyr og eventuelle tilvalg som selger (kjøper 1) har bestilt hos utbygger.

I tillegg til tilvalg for kontrakten og transportgebyr overtar kjøper av kontrakten alle betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten datert 11.05.2022.

Kjøpesummen fordeler seg slik:
Opprinnelig kjøpesum: kr. 4 090 000,-
Merverdi: kr. 600 000,-

Totalt kr 4 690 000,- + omk.

Omkostninger: kr 129 438,- (Omkostninger totalt ved prisantydning).

Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd stort kr. 409 000,- til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Avtalt kjøpesum for kontrakten (merverdien), transportgebyr (100.000,-) og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales ved kontraktsinngåelse.

Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper får hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for boligen iht. opprinnelig kjøpekontrakt, omkostninger og eventuelle tilvalg) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Boligtype
Leilighet

Eierform
Selveier

Arealer
BRA-i (internt bruksareal): ca. 38 kvm.
I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): ca. 15 kvm.

I tillegg leveres leiligheten med en sportsbod på min. 2,5 kvm.

Byggeår
Oppstart for boligprosjektet var 1. kvartal 2023.
 
Desember 2022 hevet utbygger sine forbehold og varslet overtagelse mellom juni-september 2025. Det er dette overtagelsestidspunktet som ligger til grunn i avtalen mellom selger (kjøper 1) og utbygger.

I nyste salgsoppgave fra utbygger, datert 20.11.2023, er antatt ferdigstillelse/innflytting februar-april 2025 for bygg A. Dette betyr at kjøper (kjøper 2) kan velge å ta over iht. nyeste salgsoppgave.

Tomt
Fellestomt, 11560 kvm

Prisantydning
4 690 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 3 818,- (Oppstartskapital til sameie)
kr 24 420,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 977 408,-))
kr 100 000,- (Transaksjonskostnad kjøper)
--------------------------------------------------------
kr 129 438,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 819 438,- (Totalpris inkl omkostninger)

Eier
Selger (kjøper 1): Somasundram Anpalagan Murugeverni Anpalagan

Utbygger og hjemmelshaver: Gladengveien 8 Utvikling AS.

Entreprenør: Solid.

Beskrivelse
Ensjøparken består av totalt 203 leiligheter fordelt på fire boligblokker, med et utvalg av 2-, 3- og 4-roms eierleiligheter som varierer i størrelse fra 30 til 112 kvadratmeter. Leilighetene er kjennetegnet ved høy kvalitet og romslige private balkonger. Med svært gunstige beliggenhet tilbyr prosjektet en sentral plassering samtidig som det gir en følelse av tilbaketrukkenhet og ro. Ensjøparken gir beboerne nærhet til de fleste daglige nødvendigheter innenfor gangavstand, samtidig som det er enkelt å nå bl.a Oslo sentrum. Området har et velfungerende kollektivtilbud med t-bane og busser, samt et variert utvalg av barnehager og skoler. Ensjø Torg, som er under utvikling ved T-banestasjonen, vil inneholde dagligvareforretninger, bakerier, apotek og blomsterbutikker, og planlegges som et viktig senter for handel, service og tjenester.

Leilighet A-101 er en 2-roms selveierleilighet som tilbyr en smart og plasseffektiv planløsning på rundt 38 kvadratmeter, samt en romslig balkong på omtrent 15 kvadratmeter, vendt mot nordvest. Den har moderne bekvemmeligheter og førsteklasses fasiliteter som gir leiligheten et stilig design som vil glede enhver eier. Selgeren har valgt designpakken "Nordisk", der delikate beigetoner og kromdetaljer smelter harmonisk sammen med interiøret, skapt av dyktige interiørdesignere for å gi boligen et tidløst og elegant preg.

Planløsningen inneholder en inngang/hall med god plass til sko og yttertøy, samt et bad utstyrt med elegant interiør, flislagte vegger og gulv og moderne armaturer og dusjutstyr. Det er også tilrettelagt for vaskemaskin/kondensertørketrommel. Det finnes et soverom med nok plass til seng, nattbord og garderobeløsninger. Oppholdsrommet, som inkluderer en åpen stue og kjøkkenløsning, er utstyrt med et stilfullt Sigdal Horisont-kjøkken i fargen Korn, komplett med integrerte hvitevarer fra Siemens og moderne armaturer og vask for et eksklusivt preg. Rommet er godt opplyst med naturlig lys gjennom store og moderne vinduer. Balkongen er tilgjengelig fra oppholdsrommet og blir en naturlig forlengelse av rommet, spesielt egnet for de varmere månedene.

Kvaliteter som kan forventes:
- Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens
- Vannbåren gulvvarme i alle rom
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Flislagt bad med moderne innredning fra Probad
- Opplegg for Vaskemaskin/kondenstørketrommel
- Downlights på bad og hall/entré
- Vegghengt toalett fra Grohe Essence og dusjnisje i nedsenket sone
- 1-stavs hvitlasert eikeparkett
- Ferdig malt i dempet og gyllen beig og hvite toner
- Porttelefon med kamera slik at man ser hvem som ringer på

Utover dette byr prosjektet på:
- Heis direkte til bod-/ og parkeringsanlegg
- Flotte opparbeidede fellesarealer utvendig og innvendig
- Gjennomtenkt arkitektur i tegl og tre utarbeidet av MAKE arkitekter

Boder
Det medfølger 1 stk. sportsbod i garasjekjeller.

Parkering
Det medfølger ikke parkeringsplass til denne leiligheten. 

Parkerings iht. områdets bestemmelser.

Organisering
Leilighetene kan bli inndelt i flere boligsameier slik utbygger finner det hensiktsmessig. Sameiene vil ha delt eierskap gjennom realsameiet til felles leke- og oppholdsareal.

Eierseksjonen/selveierleiligheten med tilhørende parkeringsplass/bruksrett til parkering og sportsbod vil tilhøre et sameie. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesareal innenfor eiendommen. Den enkelte seksjonseier har rett og plikt til å være medlem av eierseksjonssameiet (Sameiet). Han/hun har rett og plikt til å følge lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 31 og sameiets til enhver tid gjeldende vedtekter.

Leilighetene vil bli fradelt som selveierleiligheter/eierseksjoner. Parkeringsplasser, takterrasser, bod og lignende kan bli organisert som bruksretter.

Det er p.t. ikke utarbeidet vedtekter og husordensregler.

Beliggenhet
Ensjøparken er et samarbeidsprosjekt mellom Profier og Kolberg Gruppen, og det tar form på historisk grunn med en rik historie knyttet til Jan B. Kolberg og tidligere generasjoner. Historien strekker seg fra stålverkshaller i 1916, da Kolberg & Caspary etablerte seg som Norges første bilimportør, til dagens moderne boligprosjekt. Etter over 15 års planlegging blir Ensjøbyen nå en virkelighet, og området har gjennomgått en bemerkelsesverdig transformasjon. Fra å være en stille bilby for spesielt interesserte, har Ensjø blitt en moderne bydel for alle aldre. Lyden av bilmotorer er erstattet av livlige skritt og latter fra lekeplassen, bilbutikker har gitt plass til kafeer og restauranter, og Ensjø har gått fra å være en grå flekk til en grønn oase på bykartet.

Servicetilbud
Ensjø Torg ved T-banen utvikles til å bli hjertet i Ensjøbyen. Her finnes det viktigste du har behov for i hverdagen: ulike dagligvarebutikker, bakeri, apotek og blomsterbutikk. Ensjø Torg utvikles som et signalbygg for handel, service og tjenestetilbud. På gateplan legges det til rette for kaffebarer, restauranter og butikker. Kulturtilbud som kino, konsertarenaer og gallerier er også under planlegging.

Fritidstilbud
Valle Hovin idrettspark drives av Vålerenga fotball og har fem spilleflater, petanquebane og idretsslekepark. Ved siden av ligger en stor og flott kunstisbane. Ishockey-arenaen Jordal Amfi har Jordal idrettspark som nærmeste nabo med et aktivt miljø innen fotball og mange ulike hallsporter, rulle-skøyter og skateboard. Riksanlegget for tennis ligger på Hasle, og er åpent for private, tennisentusiaster. Flere skoler i området vil få flerbrukshaller med et godt tilbud til barn og unge.

På Ensjø Torg kan du gjøre unna lørdagshandelen eller ta en tur på kafe og snart også kino og teater.

Offentlig kommunikasjon
Ensjø har et av Oslos beste kollektivtilbud med t-bane og buss. Fra Ensjø er det kort og enkel vei til sentrum, knutepunkt som Oslo S med tog i alle retninger over hele landet, flybussen og flytoget.

Den splitter nye T-banestasjonen får bokstavelig talt hverdagen til å gå på skinner. Fire av rutenettets fem linjer går gjennom Ensjø (linje 1, 2, 3 og 4). Linje 5 er én holdeplass unna.

Det går busser med hyppig avgang direkte til Fornebu og Aker Brygge. Flybussens linje FB2 har holdeplass ved Ensjø T-banestasjon.

Fra Ensjø går det sykkelstier helt inn i  Østmarka, og det er kort vei til skiløyper i Lillomarka som henger sammen med  Nordmarka. Om sommeren går det både buss og bane til Aker Brygge og båtene ut til øyene i Oslofjorden.

Skole/barnehage
Det ligger både skoler og barnehager i nær tilknytning eller gangavstand  til  Ensjøbyen og Ensjøparken. Behovet for  videre utbygging vurderes fortløpende av kommunen i takt med veksten av området.

Leveransebeskrivelse
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer.

Hvis ikke annet er avtalt i kjøpetilbud eller kontrakt, leveres leiligheten i tråd med leveransebeskrivelsen som følger av vedlagt salgsoppgave, datert 10.03.2022 samt tilhørende leveranseoversikt fra Solid, datert 03.07.2023, med vedlegg:
- Kjøkkentegning fra Sigdal, utskrift 30.03.2023
- Tilvalgstegning fra Elektrokontakten datert 28.03.2023

 Ved uoverensstemmelse er Solid sin oversikt med tilhørende vedlegg gjeldende.

Tilvalg
Tilvalgsprosess for leiligheten er avsluttet. Kjøper 1 plikter å opplyse overfor kjøper 2 hvilke tilvalg som er foretatt i leiligheten, som også er bindende for kjøper 2. Kjøper 2 oppfordres særskilt til å sette seg inn i tegningsunderlaget for leiligheten slik det foreligger i tilvalgsportalen, og særlig merke seg løsninger for tekniske installasjoner og føringsveier.

Pretilvalg:
- Stilpakke Nordisk (kostnadsfritt)

Det er ikke avtalt andre tilvalg for denne leiligheten.

Arealer
Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. Arealene angitt i markedsføringsmaterialet er ikke å betrakte som eksakte arealer. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealene skulle bli 5% mindre eller større en det markedsførte

For balkonger, markterrasser og eventuelle private hageparsellertas tas det et særskilt forbehold om at disse kan endres i proporsjonalitet, utforming, størrelse og arrondering. Det vil bestrebes å gi utearealene et estetisk godt uttrykk.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av utbygger (Selger i den kontrakten kjøper trer inn i). Kjøper har ingen plikt til å overta boligen eller innbetale oppgjør for boligen, før boligen er klar til overtakelse og det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse

Felleskostnader
Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 30-40,- pr. kvm.

Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsettes etter at boligen er ferdigstilt og blir fakturert eier. Kjøper plikter å betale avgifter fra overtakelsen.

Eiendomsskatt
Leilighetene er ikke ferdigstilt. Det er følgelig ikke beregnet eiendomsskatt for boligen.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet.

Forsikring
Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes fullverdiforsikring gjennom eierseksjonssameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Formuesverdi
Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første ligningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig beregnes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdi for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert bosatt) utgjør 25% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Formuesverdien for sekundærboliger utgjør 100%. For nærmere info, se www.skatteetaten.no.

Selgers forbehold
Utbygger har løftet sine forbehold for gjennomføring av kontrakten.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Utleie
Eier har full rettslig råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne.

Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Regulering
Tomten er regulert til boligformål, med tilhørende anlegg, gatetun og fortau. Reguleringskart og bestemmelser kan besiktiges hos megler.

Byggesaken følger av: Saksnummer 202114852 - Byggesak

Plan- og bygningsetaten godkjenner søknaden om igangsettingstillatelse for oppføring av boliger - Hus A-D, felt C11 og D11, mottatt 24.05.2023. Datert 20.06.2023.

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig.

Ensjø er under en enorm utvikling og det må påregnes byggearbeid i område/nærliggende tomter.

Overtagelse
Ved kjøp av en kontraktsposisjon trer kjøper inn i avtalen som selger (kjøper1) har gjort med utbygger/entreprenør om rett til fast eiendom med bolig under oppføring. Overtakelse av boligen reguleres av den kontrakten kjøper trer inn i.

Betalingsbetingelser
Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd på kr. 409 000,- til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Avtalt kjøpesum for kontrakten (merverdi), transportgebyr og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales ved kontraktsinngåelse.

Total innbetaling ved kontraktsinngåelse:
Forskudd innbetalt av kjøper 1: kr 409 000,-
Transportgebyr: kr 100.000,-
Merverdi til kjøper 1: kr  600 000,-

Totalt: kr 1 109 000,- .

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for boligen iht. opprinnelig kjøpekontrakt, omkostninger, og evt. tilvalg skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres.

Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet fratrukket den negative kjøpesummen vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Garanti
Utbygger (Gladengveien 8 Utvikling AS) har stillet garanti iht. bostadoppførsinglova §12. Denne vil bli transportert til kjøper. Garantien som utgjør 3% i byggeperioden og 5% i garantiperioden på 5 år fra overtagelse, er beregnet av opprinnelig kjøpesum mellom Utbygger og Selger (kjøper 1)  iht. opprinnelig kjøpekontrakt. Kjøpesummen for kontraktsposisjonen dekkes ikke av denne garantistillelsen.

Vederlaget
Megler har fast provisjon på kr. 50.000,- inkl. mva. og eksl. oppgjørshonorar og markedspakke.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for bl.a.
direkte kostnader til eksterne leverandører.

Oppdragsnummer
36-24-0172

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som Selger (Kjøper 1) har bestilt hos utbygger (iht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til Selger (Kjøper 1), er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

Lovanvendelse
Avtalen mellom Selger (Kjøper 1) og Kjøper  blir regulert av avhendings- og kjøpsloven. Den underliggende kontrakten som Kjøper  trer inn i, blir regulert av bustadoppføringsloven.


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på  https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler/Partner Lene Rasmussen

Saksbehandlere
Lene Rasmussen
EIE Sandvika
Eiendomsmegler/Partner
Mob: 99 16 46 36

Marte Olea Skjæret
Salgskoordinator
Mob: 97 72 42 95
[[

Finn.no: Planlegging
- Q4 2019

Finn.no: Salgsstart
- Q1 2022

Finn.no: Byggestart
- Q1 2023

Finn.no: Innflytting
- Q2/3 2025

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gladengveien 8, A101 - Transport
For mer om objektet
Gladengveien 8, A101 - Transport

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: