EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Oslo

EIE nybygg Oslo Viken

Besøksadresse

Bærumsveien 210

Postadresse

Bærumsveien 210
1357 Bekkestua

Telefon
Juridisk navn
Sandvika Eiendomsmegling AS
Fagansvarlig
Kontakt oss Se våre boliger

EIE nybygg Oslo Viken har spesialisert seg på salg av nybygg og prosjekterte boliger. Å selge nybygg er ikke det samme som å selge bruktboliger, og det kreves bred erfaring og god faglig kunnskap kombinert med premium rådgivning for å selge boliger før de er oppført og kan besiktiges. Våre meglere har spesialkompetanse og lang erfaring med salg og markedsføring av både bruktboliger og nybygg. EIEs profil og design gir prosjektet en eksklusiv profil, og sikrer en svært god synlighet. Våre nybyggkonsept er optimalisert i alle faser, og vi tilbyr både ferdigutviklet materiale eller løsninger hvor utbyggers eller prosjektets egen profil benyttes.

Vårt kontor sin fagansvarlig og oppgjørsavdeling følger prosjektets økonomi, i tillegg til å sikre at bransjens regler og lovverk overholdes gjennom hele oppdragsperioden i hvert enkelt prosjekt. Det krever spesialkompetanse å selge etter Bustadoppføringsloven. En stadig endring i krav og forventning fra markedet gjør det ekstra trygt å velge EIE, da vi som eneste aktør i vår bransje krever doble etterutdanningstimer av våre meglere. Hver dag gir vi råd til våre kunder som de fatter beslutning på bakgrunn av, kundene våre skal være sikre på at de får de beste rådene gjennom hele prosessen.

Et høyt faglig nivå i kombinasjon med bred erfaring og stort engasjement betyr premium rådgivning i hele salgsprosessen. Ta gjerne kontakt med oss for mer inngående informasjon om hvem vi er, og hvordan vi kan bistå dere i best grad med deres prosjekt(er).Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingVåre eiendomsmeglere og medarbeidere

card-default

Lene Rasmussen

Eiendomsmegler/ Partner
Les om Lene
card-default

Marte Olea Skjæret

Salgskoordinator / Eiendomsmegler
Les om Marte
card-default

Ole Herman Grongstad

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ole

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: