EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Akershus

EIE nybygg Romerike

Besøksadresse

Snøkrystallen 9

Postadresse

Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

Telefon
Juridisk navn
EIE Nybygg Romerike AS
Fagansvarlig
Lasse Saltkjel
Kontakt oss Se våre boliger

EIE nybygg Romerike er din ekspert når det gjelder salg av nybygg og prosjekterte boliger. Vi forstår at salg av nybygg krever en helt annen tilnærming enn bruktboliger, og derfor er vår erfaring og faglige kunnskap kombinert med Premium rådgivning helt avgjørende.

Med EIE får du en Premium rådgiver uansett om du er selger eller kjøper. Vårt mål er å skape vellykkede prosjekter sammen med utbyggere, og sikre at verdien for kjøper er i toppklasse. Vi legger stor vekt på grundig og velplanlagt forarbeid for å sikre suksess.

Som en uavhengig aktør har EIE et bredt spekter av samarbeidspartnere, som gjør oss i stand til å skreddersy løsninger for hvert enkelt prosjekt. Vi leverer ikke bare en standard salgsopplevelse, men tilpasser oss dine behov og ønsker.

EIE nybygg Romerike består av et team med dedikerte meglere som deler den samme lidenskapen for prosjektsalg. Sammen utgjør vi en sterk faglig enhet innen salg av prosjekterte boliger. Vi er med utbyggeren gjennom hele prosessen, fra start til slutt, og sikrer en sømløs opplevelse.

Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre meglere for mer informasjon. Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere dine drømmer og skape et vellykket prosjekt!Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingVåre eiendomsmeglere og medarbeidere

card-default

Torkild Vinje

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Torkild
card-default

Marte Olea Skjæret

Salgskoordinator / Eiendomsmegler
Les om Marte
card-default

Lasse Saltkjel

Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Les om Lasse
card-default

Usanthan Lucas

Eiendomsmegler
Les om Usanthan

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: