Bilde 1 av Tanumveien 89DBilde 2 av Tanumveien 89D
Digital salgsoppgave
Tanumveien 89D

1341 Slependen • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

HYGGELIG BELIGGENDE ENEBOLIG I NATURSKJØNNE OG BARNEVENNLIGE OMGIVELSER - HYBEL - FLOTT HAGE - GARASJE M/ELBILLADER
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
6 soverom
Primærrom (P-ROM)
243 m²
Bruksareal (BRA)
257 m²
Kommunale avgifter
kr 1 799 / Mnd
Prisantydning
kr 12 750 000
Omkostninger
kr 341 250
Totalpris
kr 13 091 250
Byggeår
1995
Tomt
Eiet tomt 765 m²
Oppdragsnummer
36230356
Prisantydningkr 12 750 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 322 500,-
  
Totalpris kr 13 091 250
Eiendom
Tanumveien 89D, 1341 Slependen

Matrikkel
Gnr. 45 Bnr. 168 i Bærum kommune
I tillegg medfølger en ideell andel på 1/3 av fellestomt hvor garasjen er plassert.

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 243 kvm, Bruksareal: 257 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
6

Byggeår
1995

Tomt
Eiet tomt 765 kvm

Prisantydning
12 750 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Ståle Gran Skøien Takstdato: 03.07.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 12 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 322 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 323 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 13 073 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 13 091 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 21 584,86 pr. år 1A - standard renovasjonsgebyr, vann etter areal, avløp etter areal, feiegebyr pr skorstein og tilsyn pr boenhet med ildsted

Eier
Jan Sejersted Kløgetvedt

Beskrivelse
Velkommen til Tanumveien 89D, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Beliggende i de attraktive og veletablerte omgivelsene på Tanum, finner du denne flotte eneboligen fordelt over tre plan, inkludert en praktisk hybeldel. Eiendommen byr på en innbydende entré og en romslig stue med store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp. Stuen, dekorert med en koselig peis, overgår sømløst til en tilhørende spisestuedel. Her kan familien samles rundt et langbord for spesielle anledninger. Et høydepunkt er den solrike terrassen på 28 kvm, som om sommeren naturlig utvider stueområdet og inviterer til koselige kvelder med venner og familie. Hybelstuen, med sin åpne løsning mot kjøkkenet, er både funksjonell og fleksibel. Her er det også en innbydende peis som garanterer koselige stunder.

Eiendommens kjøkken fremstår moderne med både innbygde og frittstående apparater. Hoved kjøkkenet, med glatte fronter og laminat benkeplate, samt hybelkjøkkenet, presenterer et design som kombinerer funksjonalitet med estetikk. Begge badene i boligen er utformet med flislagte overflater, gulvvarme og praktiske innredninger, mens det separate vaskerommet inkluderer alt nødvendig for daglige oppgaver.

Eiendommens beliggenhet er ideell for familier. Den grenser til den vakre Tanumskogen, med flotte turstier rett utenfor døren, ideelle for både turer og sykling. Det er kort avstand til skoler, barnehager, butikker, idrettsanlegg, og offentlig transport, med både bussholdeplass og togstasjon innen gangavstand. Sandvika byr på rikholdige handlemuligheter, kaféer, kulturhus, og mye mer. Enten du ønsker turopplevelser i marka, en dag på stranden, eller en aktiv hverdag med sport og kultur, er denne boligen perfekt plassert for å nyte det beste av området.

KORT OM BOLIGEN:
- BELIGGENDE I ET ATTRAKTIVT OG VELETABLERT BOLIGOMRÅDE
- SMARTHUS LØSNING FRA FUTUREHOME
- PRAKTISK PLANLØSNING
- HYBELDEL MED SEPARAT INNGANG
- VARMEPUMPE I HYBELDEL
- GODE SOLFORHOLD
- KOSELIG UTEPLASSER
- FLOTT HAGE
- KJØKKEN I HYBEL FRA 2021
- TO BADEROM
- 6 SOVEROM HVORAV 5 I HOVEDDEL
- STUE MED PRAKTISK SPISESTUEDEL
- INNHOLDSRIKT HOVEDKJØKKEN
- VASKEROM OG SEPARAT TOALETT
- SMARTHUS LØSNING FRA FUTUREHOME
- VARMEPUMPE I HYBELDELEN
- GODE OPPBEVARINGSMULIGHETER
- GARASJE MED ELBILLADER
- MEGET BARNEVENNLIG
- MARKANÆRT MEN SENTRALT
- TOMTEN GRENSER MOT TANUMSKOGEN
- KORT GANGAVSTAND TIL SKOLER OG BARNEHAGER
- KORT VEI TIL BUSS
- FLOTTE TUR-/ OG REKREASJONSMULIGHETER I NÆROMRÅDET
- CA. 5 MINUTTER MED BIL TIL SANDVIKA SENTRUM MED ALLE FASILITETER

Bolig over tre plan bestående av:
u.etg.: Entré, stue/kjøkken, gang, bad, soverom, trappegang, stue og tre boder.
1.etg.: Entré, toalettrom, vaskerom, gang, stue/spisestue, kjøkken og soverom. Utgang fra stue/spisestue til terrasse på ca. 28 m² med videre adkomst til hage.
2.etg.: Gang, bad, bod og fire soverom. Utgang fra soverom til balkong på ca. 3 m².

Parkering: Parkering i frittstående garasje med elektrisk leddport. Her er det også elbillader.

Lagring: Gode lagringsmuligheter i innvendig boder og utvendig bod på ca. 3 kvm.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Edvard Chapsang på ech@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Beliggenhet
Eneboligen er vakkert plassert i naturskjønne og idylliske omgivelser, kun et steinkast fra Sandvika sentrum som byr på alle ønskelige fasiliteter og servicetilbud. Dette området gir et trygt og hyggelig bomiljø. Boligen, som ligger i historiske omgivelser på Tanum, er sørvendt, solrik og tiltrekkende. Den ligger også i umiddelbar nærhet til Tanum skole, barnehager, samt offentlig transport som buss og tog.

Turmulighetene er mange og varierte i dette området. Rett ved boligen finner du enkel adkomst til Tanumskogen, Vestmarka og det vakre kulturlandskapet på Tanum, som byr på flotte turer både sommer og vinter. Vestmarka spesielt, byr på sykkelruter, badevann som Sandungen og Semsvann, og skiturer til flere koselige hytter. Ikke nok med det, Kirkerudbakken skisenter er innen gangavstand, mens Sandvika Storsenter og togstasjonen ligger kun en kort kjøretur unna.

I tillegg til de naturlige skjønnhetene, fremheves Tanumplatået og skogen rundt som et av de mest verdifulle landskapene i Akershus. Lokale tilbud som Øvre Ringi Gård lar deg lage egen økologisk eplejuice, mens nærliggende Kadettangen, Kalvøya og Holmenskjæret gir flotte bademuligheter. For idrettsinteresserte, er Idrettslaget Jardar aktivt med mange sportsaktiviteter og ligger ca. 15 minutters gange fra boligen.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 765 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Byggemåte
Boligen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong- og trekonstruksjoner samt lettklinkerblokker. Fasader utført i liggende trepanel samt pussede og malte flater. Yttertak av saltaksform med takopplett i trekonstruksjoner utvendig tekket med takstein (taket er besiktiget fra bakkeplan). Entrédører med sikkerhetslås fra byggeår. Heve-skyvedør, balkongdør og vinduer med karmer av tre i 2- lags glass fra byggeår. Takvindu fra byggeår.

Primærrom
Primærrom: 243 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 257 kvm

Standard
Flott beliggende enebolig over tre plan med hybeldel. Boligen har en praktisk planløsning og en gjennomgående god standard.

Entré:
Velkommen inn! Boligen har en innbydende entré i 1. etasje med god plass til å henge fra seg yttertøy. Hybeldelen har også en egen inngang.

Stue/spisestue/kjellerstue/hybelstue:
Denne luftige og romslige stuen byr på store vindusflater som sørger for et rikelig lysinnslipp. Dette er med på å gjøre at rommet føles lyst og luftig. Rommet har også god plass til en sofa, tv-benk og annen ønskelig stueinnredning. For de kjøligere dagene er stuen utstyrt med en koselig peis som gir både varme og atmosfære. De store veggflatene gir rikelig med muligheter for personlig innredning.

Stuen glir naturlig over i en tilhørende spisestuedel, hvor det er rikelig med plass til et langbord. Her kan hele familien samles til måltider, feiringer og hyggelige stunder. Som en ekstra bonus, fører en dør fra stue/spisestue-området ut til en raus terrasse på ca. 28 kvm. Dette solrike uteområdet tilbyr god plass for utemøbler og blir som en naturlig forlengelse av stuen/spisestuen om sommeren, hvor man kan nyte solen, og de lange, lyse kveldene.

Det er også en praktisk kjellerstue. Kjellerstuen har god plass til ønsket innredning og byr på mange muligheter!  Et ekstra pluss er den innbydende peisen, som garantert vil bli et naturlig samlingspunkt og sørge for koselige kvelder.

Stuen i hybeldelen fremstår som praktisk og funksjonell, med en åpen løsning som smidig kombinerer stue og kjøkken. Denne fleksible innredningen gir deg frihet til å tilpasse rommet slik du ønsker, enten det er for avslapning, sosiale sammenkomster eller matlaging.

Kjøkken hybeldel/hoveddel:
Hoveddelen har et innholdsrikt kjøkken med glatte fronter og laminat benkeplate. Det er en heldekkende oppvaskkum. Mellom kjøkkenbenken og overskapene er det flislagte flater. For økt funksjonalitet har kjøkkenet benkskapsbelysning og stikkontakter plassert under overskapene. Kjøkkenet er utstyrt med et frittstående kjøleskap som har en frysedel, et separat fryseskap og en oppvaskmaskin. Videre inkluderer kjøkkenet en komfyr plassert i et høyskap og en nedfelt induksjonstopp. Gulvet er belagt med laminat og har integrert gulvvarme.

Kjøkken med åpen løsning mot stuen i hybeldelen. Kjøkkenet har et moderne preg fra 2021 med glatte dører. Benken er laget av laminat, og det er nedfelt oppvaskkum. Mellom benken og de øvre skapene er det en laminert plate. Under de øvre skapene finner du både lys og stikkontakter. Kjøkkenet er utstyrt med innebygde apparater: et kjøleskap med fryser, en oppvaskmaskin, og en ovn med kokeplate. Denne kokeplaten har også en sikkerhetsfunksjon. For god ventilasjon har de øvre skapene en vifte som fjerner damp og lukt. Hele gulvet er dekket av laminat, og for ekstra komfort er det varmekabler under.

Baderom/vaskerom/separat toalett:
Baderommet i hoveddelen består av flislagt gulv med gulvvarme og delvis flislagte vegger.

Badet i boligens loftetasje / 2. etasje. Innredningen består av et vegghengt servantskap, en overliggende servant, høyskap på vegg, og innfelt speil med overbelysning. Dusjen er plassert direkte på gulvet med et forheng og det er vegghengt toalett.

Praktisk toalettrom med flislagt gulv. Innredningen inneholder et vegghengt servantskap, laminat benkeplate, og en nedfelt servant med. Speil og belysning med stikkontakt er montert over servanten. Det er vegghengt toalett.

Vaskerommet har et flislagt gulv med varme, og fliser dekker veggene i dusjsonen. Resten av veggene er malt, mens taket er panelkledd. Rommet er utstyrt med en vegghengt vask, laminat benkeplate, garderobeskap, og tørkeskap. Her er det også et dusjkabinett. Det er også et balansert ventilasjonsaggregat og opplegg for vaskemaskin samt tørketrommel.

Baderom i hybel har flislagt gulv med gulvvarme. Innredningen inkluderer et vegghengt servantskap med skuffer og en overliggende servant. Over servanten er det et speil med integrert belysning og stikkontakt. Badet har dusjkabinett og gulvstående toalett. Her er det også opplegg for vaskemaskin.

Soverom:
Det er totalt 6 soverom i boligen. Fem av soverommene hører til hoveddelen og et soverom hører til hybeldelen. Det er utgang fra det ene soverommet i loftsetasje til en balkong på ca. 3 kvm.

Overflater:
Gulv: Laminat og gulvvarme. Tregulv i 2. etasje. Fliser og laminat samt stedvis gulvvarme i underetasje.
Vegger: Tapetserte og malte flater samt panel. Panel i 2. etasje. Tapetserte og malte flater samt felter med teglstein i underetasje.
Himling: Tapetserte og malte flater samt panel. Panel i 2. etasje. Tapetserte og malte flater samt felter med teglstein i underetasje.

Bemerkninger fra tilstandsrapport:
TG1: 43%
TG2: 50%
TG3: 0%
TGIU: 7%

Kommentarer fra tilstandsrapport gitt tilstandsgrad 2, TG2:
Våtrom - Bad hybeldel - side 10
Våtrom - Vaskerom - side 10
Våtrom - Bad hoveddel - side 11
Kjøkken - Hybeldel - side 11
Kjøkken - Hoveddel - side 12
Toalettrom (Ikke våtrom) - side 12
Øvrige rom - side 12
Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - side 13
Loft - innredet - 2.etasje - side 13
Loft - uinnredet / råloft - side 14
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) - side 14
Innvendige trapper - side 14
Etasjeskiller - Underetasje, 1.etasje, 2.etasje - side 14
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - side 15
Elektrisk anlegg - side 16
Dører og vinduer - side 17
Yttertak - side 17
Balkonger, terrasser, veranda etc - side 18
Utvendige trapper - side 18
Drenering - side 19
Frittstående byggverk - side 19

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
- Det foreligger ferdigattest på enebolig datert 25.10.1995. Byggetegninger medtatt salgsoppgaven.

Avvik fra byggetegninger datert 19.8.1994:

I kjelleretasjen var dagens soverom betegnet som disp. Dagens kjøkken/stue var opprinnelig en bod. Det er ikke søkt om bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel av disse rommene. Rommene er ikke godkjent som rom for varig opphold. Kjøper påtar seg risikoen for både fremtidig, fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

Det er i dag satt opp en vegg mellom stuen som deler kjellerstue og stue/ kjøkken til to rom.

Det foreligger ingen dokumentasjon på oppføring av terrasse. Dette tiltaket anses å være søknadspliktig. Kjøper overtar risiko for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og ildsteder samt varmepumpe.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 21 584,86 pr. år 1A - standard renovasjonsgebyr, vann etter areal, avløp etter areal, feiegebyr pr skorstein og tilsyn pr boenhet med ildsted
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr ,- pr..

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 902 156,- Som sekundærbolig Kr. 10 447 763,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Hvitevarer og taklamper kan følge med huset.

Det gjøres oppmerksom på følgende:

Eiendommen ligger i et miljø kalt kulturmiljø som er freda (eller planlagt freda) etter kulturminnelova §20, samt område med verdsarvstatus (UNESCO).
Kulturmiljø har navn: Tanumplatået og Hornimarka
Kategori er: Kulturmiljø og landskap av nasjonal interesse

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Tinglyste servitutter

1994/9537-2/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
26.04.1994
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:167
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:169
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:170
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om bebyggelse

1994/9537-3/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
26.04.1994
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:18
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/29360-1/100 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
25.10.2001
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:18
Bestemmelse om dispensasjon til å føre opp sammenbygging av
våningshus og uthus
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 3024-45/170 i eiendomsrett
1994/8634-1/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
15.04.1994
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:167
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:168
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:169
Bestemmelse om biloppstillingsplass
Bestemmelse om snuplass
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Rettigheter på 3024-45/170 i eiendomsrett

1994/8634-2/100 BEST OM GARASJE/PARKERING TINGLYST
15.04.1994
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:168
Vedr. bygge og bruksrett.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Rettigheter på 3024-45/167 i eiendomsrett

1994/9537-1/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
26.04.1994
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:168
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:169
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:170
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om bebyggelse
Rettigheter på 3024-45/169 i eiendomsrett

1994/9537-4/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
26.04.1994
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:167
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:168
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:170
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om bebyggelse
Rettigheter på 3024-45/170 i eiendomsrett

1994/9537-5/100 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
26.04.1994
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:167
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:168
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:169
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om bebyggelse
Rettigheter på 3024-45/18 i eiendomsrett

1994/11980-2/100 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
25.05.1994
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:167
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:168
:Knr:3024 Gnr:45 Bnr:169
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Elektriske kraftlinjer

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.
Boligen fremstår som om den har en egen utleiedel (dvs. egen separat boenhet), men det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
- Naboeiendommen 86C har veirett over denne eiendommen. Se vedlagte erklæringer/ servitutter.
- Det går felles vann- og avløpsledning gjennom tomten. VA- ledningskart er vedlagt salgsoppgaven.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Id 200902
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=200902)
Navn KOMMUNEDELPLAN TANUMPLATÅET OG HORNIMARKA
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 25.02.2015
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/13052/200902.pdf
Delarealer Delareal 765 m
KPHensynsonenavnH910_1
KPDetaljering Reguleringsplan skal fortsatt gjelde
Delareal 765 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Id 201601
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=201601)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Plantype Kommuneplanens arealdelStatus Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 04.04.2018
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/22102/5056771.pdf
Delarealer Delareal 9 m
KPAngittHensyn Bevaring kulturmiljø
KPHensynsonenavnH570
Delareal 765 m
KPAngittHensyn Hensyn landskap
KPHensynsonenavnH550

Kommuneplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Id 202101
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Status Planforslag
Plantype Kommuneplanens arealdel
Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Id 1993022
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1993022)
Navn TANUMVEIOMRÅDET
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 31.05.2000
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/9056/1993022.pdf
Delarealer Delareal 765 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn B28

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 12 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 322 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 323 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 13 073 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 13 091 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 500)
Visningshonorar (Kr.9 000)
Foto (Kr.3 150)
Markedspakke 1 Finn løft ny (Kr.2 425)
Markedsføring hjem.no (Kr.1 099)
Grunnpakke enebolig (Kr.4 895)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 990)
Markedspakke 1 (Kr.29 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 000)
Provisjon (Kr.103 200)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Totalt kr. (Kr.193 559)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0356

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eiendomsmegler
Mob: 97 89 32 08
[/ E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Tanumveien 89D
For mer om objektet
Tanumveien 89D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: